FIV Europa(50)
Raspunsuri - Pagina 9
balanta_tm spune:
adriana, singura chestie deosebita fata de FIV1 a fost sa mananc din Z1 de stimulare pana in ziua punctiei cate o rodie mare. Nu a fost insa intentionat: am gasit ceva oferta de rodii la Kaufland si cum mie imi plac mult, am cumparat multe. Asa s-a nimerit sa mananc zilnic cate una mare pana la punctie.
Tratament inainte de FIV am facut doar cu eternul Medyn forte, dar ala nu cred ca are legatura cu calitatea ovocitelor.
Tratament de sustinere: la 3 zile dupa ET am avut injectia de implantare cu Decapeptyl, dar nu am facut-o, fiindca am scos-o din greseala cu vreo ora inaite din frigider si trebuia doar cu vreo 10 minute, asa ca am decis sa n-o mai fac.
In rest: Utro: 200-0-400, 20 mg Duphaston la pranz, 2 mg Prognynova mite la pranz plus Femibion. Si Clexane de 0.6 seara.
adrianaady spune:
Cred ca pur si simplu a fost momentul tau deci ai si ceva puiuti la congelator?
Momente ca astea ma ajuta mereu sa privesc inainte cu incredere
aadina spune:
Balanta, felicitari. O veste super buna. Asa da cadou de Craciun. Banuiam eu ca faci ceva , si ne vei da direct vestea. Bravo
cybele spune:
balanta, ma bucur tare mult pentru tine!
esti una dintre fetele a caror suferinta si determinare m-au impresionat deosebit! ma bucur ca Dumnezeu ti-a ascultat rugile si sper din tot sufletul sa va daruiasca doi copii sanatosi!
sarcina usoare, bebelusi la termen!!!
daniela74 spune:
Balanta,
am simtit eu ca ne pregatesti ceva,prea ai stat cumintica acolo,felicitari draga mea,e adevarat ca Dumnezeu face minuni.
sarcina cit mai usoara si sa fie bebeii sanatosi si frumosi ca mamica lor
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
brunadria spune:
balanta felicitari!! sa ai o sarcina minunata si copilasi sanatosi!!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
tonirro spune:
Balanta felicitari!!!!! Iti doresc o sarcina fara probleme, cu bebelusi sanatosi, la termen!!! Sarbatori fericite!!!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,