FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, eu sunt insarcinata cu gemeni in 7 saptamani - azi am vazut inimioarele. FIVul l-am facut la Kinderwunschzentrum (o eco am facut-o cu Prof Obruca, celalta cu Dr Kindermann, iar punctia si ET cu Prof Strohmer). Nu am scris nimic despre asta pe forum, fiindca mi-a fost mai usor asa, sa nu vorbesc despre FIVul meu in timp ce l-am facut.
Protocolul a fost acelasi ca la Wunsch (Suprefact din Z21 dar doar pt 14 zile, iar apoi stimulare cu Gonal 300+Menopur 150 - stimularea a fost 11 zile de data asta, fata de cele 9 zile facute la Wunschbaby la FIV1). Am avut...13 ovocite, din care 12 mature (un raspuns f f bun pt un AMH penibil, de 0 si ceva - cu siguranta ca am prins o luna f buna pt FIV).
Transferul l-am facut in Z3 (am refuzat categoric sa stau pana la blasto, desi am avut 7 embrioni a doua zi dupa punctie, deci ne-am fi permis sa asteptam blasto), si am pus 2 embrioni de cate 8 celule ( eu am vrut sa pun 3 de 8 celule, dar Prof Strohmer nu a vrut, a zis ca am embrioni atat de buni si endometru atat de frumos, incat se va prinde tot ce punem - si a avut dreptate , ca din doi s-au prins doi).
Sper ca sarcina asta sa fie bine pana la capat.
Preturile de la Kinderwunsch sunt pe prima pagina, noi am facut FIV cu IMSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Doamneeee!!!
Pai si cum ai stat tu asa, iar eu scriam chiar ieri ca te-ai hotarat sa mai faci un FIV, cand colo erai cu gemeni la marsupiu, si chiar de multicel, din moment ce-ai auzit si inimioarele! sa va ajute Dumnezeu sa fie totul foarte, dar foarte bine pana la capat. Sunt convinsa ca acolo, sus, Albert zambeste!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

balanta, sa dea DD sa ai o sarcina usoara, fara probleme si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta felicitari din tot sufletul! ma bucur fff tare!
doi bebei!!!waw sa fiti toti trei sanatosi, o sarcina usoara si frumoasa, de care sa te bucuri pina la sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Balantaaaa Doamneeee si nu zici nimica. Sa fie intr-un ceas bun. Doamne ajta sa duci sarcina pana la capat. Si mai am o vorba, a fost nevoie sa pierzi o sarcina sa ai acuma doi bebici.
Inca o data felicitari si Doamne ajuta !!!

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

balanta, felicitari!! sarcina usoara si bebi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Balanta super frumos.

Asa da cadou de la Mosu'..

Imi spui si mie te rog valorile de la beta? Te rog.

PUUPP

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Multumesc mul, fetelor.
Beta a fost in Z12 de la ET 409,99, iar Progesteronul 60. La 48 de ore (Z14) beta a fost 998. Astea doua beta le-am facut, iar azi (la 7 sapt si o zi) prima eco (desi cei de la Viena ma trimisesera la 5 sapt pt prima eco, eu am sarit-o ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta ai raspuns la stimulare incredibil de bine
Ai luat ceva inainte de inceperea stimularii, sau in timpul ei? Ce tratament de sustinere ai avut? si eu am auzit ca transferul de z3 ar fi foarte apreciat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu am ramas masca.
te felicit din suflet si-ti doresc tot binele din lume.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput