FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, consultatia mea la Kindewunschzentrum a fost in Noiembrie 2009. Nu am de gand sa mai fac un drum pana acolo doar pt inca o consultatie; impresia per total a fost buna, clinica se afla intr-un spital privat, deci este f diferit fata de ceea ce este la Wunsch.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor, vreau sa-mi dozez progesteronul luna asta. Astazi sunt in Z 14 si testul de ovulatie s-a pozitivat f. putin. (e primul test facut luna asta, ca zilele trecute am uitat). Sa fac progesteronul vinerea viitoare? si fac si tratament cu duphaston incepand din z 14 pana in z 26. Va mai fi relevat progesteronul meu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, daca Progesteonul tau va fi facut sub tratament cu Duphaston, nu stiu cat de relevant va fi rezultatul, dar macar daca cumva ai o deficienta severa de faza luteala, se va vedea la analiza facuta in timpul tratamentului cu Duphaston.
Tu vrei sa faci analiza Progestonului ca sa stii daca ai nevoie de suplimentare injectabila la FIV?

Mergi la inceput

Da, suspectez o lipsa de progesteron. Am citit ca si hiperplazia apare si de la lipsa de progesteron. Eu am facut progesteronul (dar era dupa fiv, a doua luna, si nu era prea concludent) si era f mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,sa aveti o saptamana faina.
sunteti tacute!!!...sper ca sunteti bine si sunteti in febra pregatirilor de sarbatori si nu altele sunt motivele linistii de aici.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Balanta tmte rog ajuta-ma si pune la inceputul listei si adresa asta,eventual sub cea in limba engleza,ptr.cele care dintre noi care nu stiu asa bine limba engleza: http://www.acibadem.com.tr/ivf/ro/index.asp.Multumesc mult

Mergi la inceput

Multumim Samira pt. urari.
Bafta la beta, sa vii cu o valoare mareeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiroanta eu pastrez linistea la acest subiect pana in ianuarie cand am sa va bombardez. Dar pana atunci ma bucur de consort, de familie si de sarbatori.
Iar cu turcii nu mai vorbesc pana cand n-am rezultatul cariotipului, ca i-am stresat rau de tot pana acum. Si mi-a convenit mai mult sa vorbesc la telefon cu traducatoarea din Romania, asa ca asta va fi abordarea: rezultatele pe mail, apoi ii anunt ca-i sun a doua zi si ma voi lamuri cu ei direct ca sa elimin orice urma de stres aiurea.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aadina,asa imi doresc si eu.

aristico,poate e bine sa faci un topic "fiv in Turcia" ca d-asta n-avem si cand ai sa demarezi tu treaba sa vezi ce o se anime.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruto d-abia m-am urnit cu topicul pentru veterane, cred ca mi-a luat vreo 3 luni. Dupa ce l-am facut m-am prins ca trebuia sa ma loghez diferit, ca sa pot lasa parola si user name-ul altei persoane cand m-oi gravidi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput