FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, subscriu la ce au zis adrianaady si samira: as lasa sa treaca 6 CMuri normale (adica venite la 28-35 de zile) si apoi as face FIV.
Plus ca nu as face fiv intre Iunie si Septembrie (adica nu as face vara). Eu nu sunt adepta grabei la FIV. Chiar deloc.
tamys, felicitari pt cele doua inimioare . Sa ai sarcina usoara si bb-i sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mi s-a aprobat dosarul la Sibiu, asa ca la inceputul anului voi face fivul in tara. Sper sa fie si ultimul.

Balanta, tu mai ai ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetelor,stiu ca si voi va vitaminizati la greu aici
am si eu o intrebare:voi cita coq 10 luati? mie mi-a dat 300 mg/zi,dar parca nu prea ma simt bine,parca simt ceva la inima,palpitatii si niste gherute din cind in cind.Am vazut ca in general pt.persoanele cu probleme cardiovasculare este indicat 60mg de 2 ori pe zi,asa ca mi se pare mult cit iau eu.
ce parere aveti?

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Aadina bravoooss sa fie cu noroc!
Bafta multaaaa!

Tamys, sarcina usoara ma bucur ca ai dat lovitura si chiar dublu

Balanta, ce mai faci?Cum e cu perioada iunie-sept? Nu am inteles prea bine daca e indicat, sau pur si simplu asa vrei sa faci tu..
Dezvaluie si noua nitel din "misterul" asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Daniela
Cum meeyy toate va vitaminizati p-acia?
Eu habar nu am ce sa spun Dani, vezi ce zice medicul sau cine ti-a indicat sa iei,,,
Eu de v-o 2 ani nu mai iau nik,, asta dupa ce am bagat pe gat plafarul intreg si juma' din farmacie nu era zi sa nu vin aks cu o plasa de ceaiuri, tincturi si tot felu de porcarii,,, pana intr-o zi cand m-i s-a acrit de toate si am aruncat tot.Eram in stare sa manc si matraguna in vremurile mele bune
Acum sa nu mai vaz din astea, ce o vrea Cel de Sus,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Jaguar eu nu am decit:dhea,cog10 si acid folic,am vrut sa mai iau royal jelly,noni si propolis(astea sint 3 in 1)dar mi-a zis doamna Aristica ca nu sunt bune la endometrioza,asa ca i le dau sotului cica sint bune pt.gigei,chiar daca el nu are probleme,eu i le-am dat preventiv sa nu-mi faca vre-o figura.
Aadina ce ma bucur,hai ca poate ne gravidim impreuna.
Samira mult,mult noroc,vad ca toate merg bine asa ca te astept cu beta mare
Aristica te-ai hotarit in cele din urma ,bafta multa sa iasa analizele bune si sa te vad gata de lupta

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

tamys felicitari din suflet pentru inimioare!!! sarcina usoara si bebei sanatosi!

aristica in primul rand vreau sa te felicit ca ai luat (in sfarsit) decizia si sa iti urez multa bafta! eu cred ca poti face in martie fiv, consider ca pana atunci trece suficient de mult timp intre 2 fiv-uri... nu dati cu pietre, e parerea mea!

Laura

18+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Daniela , eu iau coenzima q10 2 de 100 pe zi,dar iau de capul meu , nimeni nu mi-a recomandat. Dheea am luat si eu, de la fiv 1 pana la fiv 2,dar l-am oprit. Acum iau: Coenzima, maca,acid folic, elevit, omega3, si la recomandarea medicului de la Sibiu iau si metformin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela,eu iau cq10 de 120mg..cate una pe zi.
iar in ultima luna am luat 2,4gr pe zi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu stau bine cu tiroida dar iau euthyrox.
aadina bafta multa.
samira iti zic aici punctie usoara si bafta multa in continuare.

Mergi la inceput