FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'na...da, m-am hotarat si eu la turci, da' nu ma mai grabesc. Eu voiam in martie, ca nu prea mai am rabdare...de fapt, dac-as putea, l-as face si acum. Dar ma gandesc ca nici nu are rost sa ma grabesc. Ca am primit niste explicatii logice - tre' sa iasa hormonalele bine, si sa se stranga foliculii aia antrali, ca cica dupa fiv suntem cam secatuite de ei...asa ca vreau sa pronesc cu o productie bune. Mai e si chestia de care vorbiti voi, cu "vitaminizarea". Eu acu' fumez si tre' sa le las. Apoi, prin ianuarie tre' sa ma apuc de femibion, acid fo+b, q10 (eu am primit de la Albu de 60 parca/zi...tre' sa ma mai uit), tre' sa mai iau si vit E si l-arginina. Iar consortul tre' sa ia cam 3 luni de L-carnitina, spermotrend si vit E...i-a mers f bine de la ele.
Deci in ianuarie cariotipul, dupa rezultat incep vitaminizare si scot nicotina, apoi, sa vad cand m-oi nimeri cu secretiile curate sa mai fac o histero. Dupa astea sa vad...oricum, cum zice si balanta, nu vreau sa ajung in vara. Asta cu vara e ca s-au facut niste studii si ca-n vara e cea mai scazuta rata de reusita la fiv-uri

pupicei tututor...ce frumos e ca vin sarbatorile, tamys are si testul pozitiv, urmeaza samira...si uite asa-mi fac eu pofta de un fiv nou, d-aia-i misto foc forumul asta, ca ne indemnam una pe alta.

balanta, tu ce-ai decis? E clar ca anul asta nu va fi nimic, dar anul viitor?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu m-am decis pt Viena, Kindewunschzentrum.
jaguar, exista studii care spun ca vara, sansele de reusita la FIV sunt mai scazute.
aadina, bafta! Cand iti trimit astia protocolul? Pt ce ti-au dat Metformin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Protocolul mi-l da in functie de raspunsul la metformin (asa mi-au tranmis). Metforminul e da in cazul ovarelor polichistice. Ecografic asa par, desi din analize nu reiese. A spus ca si raspunsul la cele doua fivuri sunt consecinte ale ovarelor polichistice. La 225 unitati , la fiv 1 , am avut 6 ovocite, iar la 300 unitati, la fiv 2, am avut 22 ovocite, si a fost un efect de popcorn si riscul este sa nu fie de calitate. dar prea mare efect metforminul nu cred ca are. Mi-au cerut deja data ultimei menstruatii pt. a ma programa.
Banuiesc ca e protocol scurt, cu gonal si menopur.A zis sa am un pen de 900 gonal si 10 fiole menopur. Mi se pare cam putin. Asta cu protocolul scurt nu prea ma incanta, la fiv 1 l-am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aristica, cariotipul genetic tu unde il vei face?
Cum se numeste mai exact analiza asta?
La ML este parca un pachet care include si cariotipul genetic. Ma intereseaza sa-l facem si noi.

Tamys - felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Cred c-am sa-l fac la Dacia Medical Center - se numeste cariotip genetic din sange periferic. Pentru parteneri costa 1000 lei, rezultatul vine in circa 14 zile lucratoare. Se suna pentru programare cu 2-3 zile inainte. Se recolteaza la orice ora, se poate manca inainte. Telefonul pentru programare este 0766.536.553 - il vei gasi si pe site-ul lor.

Desigur, o astept si pe adrianady sa "cerceteze". Cel mai bine la pret era la Genetic lab, dar am citit o relatare ciudatica despre ei.

La Filantropia n-am reusit sa aflu pretul.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

daniela,eu iau cq10 de 120mg..cate una pe zi.
iar in ultima luna am luat 2,4gr pe zi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Samira,m-ai bagat in ceata ,sa inteleg ca ai dublat doza sau ce,de la 120 mg la 2,4gr?
asteptam vesti despre punctie

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Cred c-am sa-l fac la Dacia Medical Center - se numeste cariotip genetic din sange periferic. Pentru parteneri costa 1000 lei, rezultatul vine in circa 14 zile lucratoare. Se suna pentru programare cu 2-3 zile inainte. Se recolteaza la orice ora, se poate manca inainte. Telefonul pentru programare este 0766.536.553 - il vei gasi si pe site-ul lor.

Desigur, o astept si pe adrianady sa "cerceteze". Cel mai bine la pret era la Genetic lab, dar am citit o relatare ciudatica despre ei.

La Filantropia n-am reusit sa aflu pretul.

La ML cat costa? Nu vrei sa faci la ei sau mergi in alta parte datorita costurilor? Exista vreun motiv pt care n-ar tb sa facem la ML?
La Synevo se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara
Balanta, Aristica saru-mana fetelor sa ne prinda vara deja cu burtici
Bafta fetelor pentru cand veti merge, imp este ca v-ati hotarat unde!
Presimt ca pana in luna mai vor fi multe teste pozitive pe aici Doamne ajuta!
Cami, din cate stiu la Synevo se face cariotipul.
Aristica, si io vrusei sa-l fac la Dacia medical, ca asa imi recomandase dr mea din tara... Dar PK nu imi zise nada.
Ma gandesc ca dak totusi o fi nevoie, sa-l fac la buda.
Samiraaa, unde esti maica? ai ramas la clinica?
Sper ca ai cea mai frumoasa productie,sa dea roade de data asta
Adina, stiu ca metforminul e f bun ptr ovare poli si micropolichistice. Si eu am luat acum 1 an, si ma bate gandul sa iau iar 3 luni inainte de fiv. De fapt asa mi-a si zis dr mea din tara, ca ar fi f bine sa iau... Stiu ca imbunatateste calitatea ovocitelor si in plus evita oarecum o hiperstimulare. Eu la o simpla stimulare cu ova-mit faceam cate 3 fol babani... Inca ma mai gandesc ce sa fac,,,,,
O seara frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela,da,am dublat in ultima luna...da nu te gandi ca vreun medic mi-a sugerat asta...daca iti spun care a fost considerentul zici ca-s dusa cu pluta:aveam o cutie mare si daca luam cate o pastila din ea...imi ramaneau multe pastile...asa ca mi-am calculat eu si mi-a iesit ca daca iau cate 2 pastile pe zi...le termin in ziua punctiei
d-asta am luat cate 2 pastile de 120mg pe zi in ultima luna

fete am 6 oo bio.
e posibil sa-l conving pe PK sa-mi transfere 3.

va pup

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor am citit ce spuneti voi despre asteptat cu fiv-ul. dar de ce in tarile din vest ti se spune ca poti face lasand la mijloc 1 LUNA? deci faci acum vine ciclul si la al doilea ciclu faci. cat despre foliculii antrali aia sunt in fiecare luna si fara stimulare. ca de aia ii cheama pe ei antrali, nu?! deci fiv-ul nu secatuieste nici un folicul antral. la fiecare ciclu pleci cu un nr de antrali si ramai cu unul singur, daca ai ovulatie. din cate am citit eu, o femeie se naste cu un nr fix de ovule si pana la pubertate cand are prima menstruatie pierde deja jumate din ei. si la fiecare luna pierde cativa, ca face fiv sau ca nu face, tot aia e.

aristica eu am prietena aici in NL, e romanca, si a facut 2 copii cu prin fiv, unul are 18 ani, deci e facut cam prin perioada de pionierat a fiv-ului, nu a luat nici o vitamina, absolut nimic inainte si fumeaza ca o turcoaica. fumeaza acum si fuma si atunci. al doilea copil are 12 ani si l-a reusit din prima incercare de FIV si facut aici, in NL unde nu iti cauta nimeni in coarne. parerea mea e ca daca trebuie sa fie, atunci e.

balanta daca nu ma insel melisa a ramas gravida chiar vara trecuta ca a beneficiat de reducerea aia de vara, la Wunsch. si sotului ei i-au facut punctie in cautare de spermii , iar fiv-ul ia reusit de la prima incercare si uite-o acum ca are fetita intreaga si sanatoasa

Doctorita me din Be zicea sa nu ma uit la altii si sa nu ma compar cu nimeni ca fiecare caz este unic si fiecare cu sansa lui pana la urma, Iar eu am convingerea ferma ca cel putin in cazul fiv-ului doctorii inca mai au multe de invatat, sunt foarte multe necunoscute si totul e fix ca o loterie, unde reuseste una nu reusesti tu, tratamentul care da rezultate la multe altele la tine nu are succes, etc etc

Mergi la inceput