Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicole1980
of Cleo - mare noroc are sotul ca am malai in casa la ora asta, ca altfel iti batea la usa pentru o lingura de mamaliga . Mi-ai facut pofta....acum ma duc sa fac, dar cu smantana, branza si unt Oricum merci de pont ca si asa nu aveam pofta sa mananc nimic in 31+ de si mami de David 16.06.2008 Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 Evolutie Bebe |
sa stii ca am facut o ditamai mamaliga. Mai am inca juma din ea. V-o trimit, asa rece, prin fax.
Nu m-am gandit ca o banala moldoveneasca mamaliga poate sa starneasca pofte la gravidute...
Doloress spune:
STEFANY - si-al meu e in faza cu printese. Eu sper sa-l tina toata viata, sa nu se uite dupa printi. Desi avand in vedere ca la sotul meu la servici el e singurul straight dintre toti barbatii de pe-acolo (inclusiv seful lui) n-ar fi mare tragedie nici daca s-ar orienta invers.
Al meu e fan Cenusareasa, este o faza cand se dezbraca, dupa un paravan, ma pune sa i-o pun de n-spe mii de ori. SI e foarte fericit, uite Cenusareasa in pielea goala! SI pentru ca nu are figurine-printese (mi-e oarecum sa-i cumpar printese), Fiona e sotia lui, ca o avem pe Fiona, Shreck si cei trei copii. O iubeste, ii prepara de mancare ca mereu se loveste si o duce la spital si doctorul ii recomanda repaus la pat, asa ca o ingrijeste el, ia copii de la gradinita, ii face mancare la pat (saracul copil cred ca a fost traumatizat rau de perioada cat am stat la pat anul trecut)
LORI - si eu am ramas cu un gust amar. Ar trebui macar sa-ti dea premiul publicului. Mai ales ca tu nu ai cersit voturi absolut deloc. Sincer acuma, eu ti-am votat poza, nestiind ca este a ta, pur si simplu mi-a placut. Si apoi mi-am dat seama ca stai putin ca parca am mai vazut poza asta si pe FB si mi-am dat atunci seama ca era a ta.
Doloress spune:
Succes piticilor la serbari! SI eu imi aduc aminte cam cu groaza ca mi-era frica sa nu uit, sa nu ma balbai. Sincer acuma, pentru multi copii e cam chin, pentru cei mai emotivi. Imi place mai mult aici, ca toti canta in cor cantece si cam atata, in asta consta serbarea. La scoala se mai fac, dar la varste din astea mici mai putin. Al meu de Craciun trebuie sa mearga imbracat in pijama. Asta e serbarea lor, petrecere in pijamale (LORI cauta papion si bretele, eu caut pijama), vine Mosul, le imparte cadouri (un cadou de la noi si unul din partea gradinitei) si ei ii canta cantece si atata. Mai au o zi cu spectacol de magie si pictat pe fata, o mancare mai deosebita, deci totul e facut pentru ei, sa ii bucure, sa se simta bine.
stefany_p spune:
Doloress, voi stiti mai multe , la noi doar alba ca zapada functioneaza, restul le refuza. eu l-am intrebat daca ar vrea o papusa, mi-a zis ca nu dar a vrut o bucata din aia de plastic pe care se pune farfuria ...cu printesa, normal. acum nu mai mananca decat pe aia si priveste desenul fascinatnoi inca nu stim ce vor organiza la gradinita, trebuie sa ma informez...
Intrebare: ce oferiti educatoarelor/ingrijitoarelor de la gradi?
Adriana_78 spune:
Lori, imi pare rau ca te-ai necajit din cauza concursului; chiar ca nu merita sa participi ca sa te consumi aiurea apoi.
Annika are rol de oita la serbare - e una din oitele din staulul unde se naste Isus. Ea trebuie doar sa mearga in 4 labute si sa behaie -- mi se pare super rolul, nu ne-am stresat cu nici o poezie si ea n-are nici o treaba cu stresul de la serbare
Lara, in clasa I, are de spus cateva replici, e ingerul Gabriel -- le-a invatat insa usor
Una peste alta, sper sa fie bine.
Doloress, super simpatic Patrick -- probabil ca nu a uitat el perioada de stat la pat, daca apare frecvent in jocurile lui, f dulce
Nicole, da noi mergem mereu in vacante la Viena, ca avem rudele sotului acolo.
Si pt. ca intrebai de traditii:
In traditia lor, nu vine Mos Craciun, ci Christkind (copilasul Isus- un copilas ca un inger, blond cu aripi, nici eu nu stiu exact cum sa-l traduc), asa ca deja Lara ma asalteaza cu intrebari, ca nu intelege ea exact cum sta treaba si cu Mosu' si cu Christkind asta
Ea inca mai crede in Mos si Christkind, insa deja pune multe intrebari, cred ca pana la urma, o sa inteleaga care e adevarul.
Apoi Masa de Craciun nu e un adevarat festin ca la noi -- eu pot spune ca sunt ff multumita asa, ca nu ma omoram sa stau sa robotesc in bucatarie.
Iar pe 25 dec lumea iese de obicei la restaurant.
In rest, ca la noi: slujba la biserica, concerte de Craciun, orasul plin de luminite, targurile de Craciun cu tot ce iti pofteste inima
Noi mergem la ski de revelion -- ma rog, zic si eu noi, de fapt eu sunt doar spectator. Sa vedem daca Annika vrea anul asta pe skiuri, ca anul ttecut, o apuca brus oboseala cand trebuia sa-si puna skiurile in picioare.
Lara e insa super incantata de skiat.
Luminel spune:
Neatza!
wow, doua pagini de citit la cafea...pe care v-o si ofer
ce logoree aveti! mai ales diaspora
am intrat sa va pun doua poze cu Cristi de la chef, recuperate de la nepoata-mea
https://picasaweb.google.com/102255526787434928600/December102011?authuser=0&feat=directlink
Nicole, felicitari si succes Daviducului la gradi! ma bucur pentru voi!
Lori, imi pare rau ca te-au declasat in asa hal! mai bine nu participai! dar oricum, tu esti castigatoarea noastra onorifica!
zi buna sa aveti!
Lumi si http://community.webshots.com/user/lumitdr/albums/most-recent" target="_blank">zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Buna dimineata,
Multumi de coffee, Lumi Doar doua poze cu Cris? :(...si eu care ma asezasem mai bine in scaun sa le admir. oricum f simpatica poza cu unghiile false
Vroiam sa-i trimit lui Lorich o si un , locul 1 nu ti-l poate lua nimeni, iti apartine, va apartine!
La noi nimic nou, tati va pleca maine in delegatie si sper din suflet sa poata ajunge la serbare joi. Noi vom veni oricum cu alaiul adica vin si mama, tata, socrul, strabunica, ocupam juma de sala. Vlad nu e deloc stresat, a invatat poezia...nu stiu insa cum se va manifesta in fata publicului, sunt tare curioasa, emotionata. Eu am fost o emotiva toata viata, sper totusi sa nu ma mosteneasca ca e mare dezavantaj (cel putin asa am resimiti eu)...de-asta incerc sa nu-l stresez deloc cu povestea serbarii, dar mie imi tremura pantalonii. De ce oare? tot ale copilariei tare....
Va puuuuup
Lorich spune:
Mersi d e cred ca o torn pe a doua!
fete, mai, nu ma mai bibiliti, ca mi-a trecut de mult, v-am zis a fost de moment, am invatat ceva din asta, deci e de bine.
Lumi hahaha..ce unghii!!!!
Alysh aboa ast sa pov cu serbarea!
Adriana ce frumos suna a voastra serbare!
Stefany si Robert e cu desenele cu printese, e unul pe minimax, plange cand se termina.
sunt in zona, merg la papic.
Luminel spune:
Aly, atatea am avut
mai am de recuperat de la cealalta nepoata! va mai pun
bafta la serbare! (mai zic inca o data)
Lori, daaa...era vrajitoare
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lilly79 spune:
Vad ca se vorbeste de serbari.
Aseara a fost serbarea Juliei.
Ea a fost Craciunita si a avut un schimb de replici in germana cu Mos Craciun.Noi nu tinem sa-si stie perfect rolul, ci e suficient sa o vedem pe ea fericita ca a ajuns la serbare alaturi de colegii ei.Era cat pe-aci sa nu ajungem ca a fost bolnavioara.
De aici cateva poze de la serbare.Voi incerca sa pun mai tarziu si un filmulet cu Julia.
Imediat mergem la vaccinul de 6 luni al lui Victor (cum a trecut asa repede timpul? )