Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Noi suntem bine, copiii au fost putin raciti, dar acum sunt ok. Mosul a venit incarcat (la noi vine si de la buni, nasi si cumnata)si au primit hainute, carti, fructe, putine dulciuri si cate un joc.

Acum ne pregatim de Craciun. Antonia i-a scris Mosului ca vrea multe papusi, o perna si un zhu zhu pet.Filip cred ca vrea trenulete Thomas si masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna fetelor,
si noi suntem aproape bine, eu nu-mi vad capul de treaba, dar de data asta job-ul e chiar pe ultimul plan .
am descoperit ca-s asa de uituca si dezordonata cautand dupa haine si incaltaminte pt donat, am descoperit cutii cu sandale, papuci si pantofi noi, de care chiar uitasem ! am descoperit haine noi si aproape noi, lenjerii, asta-i consumerism curat, am tot cumparat chestii diverse de care nu aveam neaparat nevoie, drept urmare nici nu le-am folosit. asta-i boala, sigur, deci eu nu sunt prea bine, sunt cam bolnava ...
am dat sms pt Bibi, astept sa vine si colegul de apartament cu alte 2 telefoane sa operez si de pe acelea.
copilul e bine, dar plictisit rau de gradi, ii innebuneste cu pregatirile pt serbare.
tot pe mine a picat sa cumpar pt 4 copii costum de ren, si pt toti copiii cadou pt serbare. de parca nu aveam destule pe cap ,o sa le fac si pe astea, cu toate ca nu-s in comitetul de parinti, doar ca am eu asa, o fatza mai altfel....

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi suntem bine, baietii mei au plecat la "mamaia si tataia"(cum spune Cristi), asa ca am ramas sa fac curatenie, de dimineata tot sterg geamuri, curat in sifoniere si spal diverse...acum pauza de masa, nici nu am apucat sa mananc azi, mai am bucataria, dar cred ca "ma inec ca si pestele la mal"...mai am timp si oricum acolo mai fac odata si nu numai

Papanash, grea raspundere cu cadourile pt copii, eu mi-am luat din grija cand am fost libera de 1 Dec si am rezolvat toate amanuntele pt serbarea de Mos Craciun, 30 de cadouri pt copii si 6 pt d-ne. Azi am descoperit ca tb sa duc costumul de print la curatat, am uitat cu totul de el, asa ca nu esti singura uituca, noi avem serbarea pe 15 dec.

gata ..fug la

Mergi la inceput

si ce le-ai cumparat, Cecilia ? dar doamnelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

buna fetelor,

copilul e bine, dar plictisit rau de gradi, ii innebuneste cu pregatirile pt serbare.

Idem si la noi.... plictisit de gradinita, exasperat de repetitii... asa ca dupa serbare, pentru ca e posibilitate Robert o sa aiba o vacanta de iarna lungaaaa .

Si eu am trimis sms pentru bibi si o sa sun si pe Romtelecom...

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, baieteilor le-am cumparat cate o masinuta Cars( isi da ochii peste cap..haioasa) si un lego, iar fetitelor o familie Scooby-doo si un puzzle 3D( castel). Doamnelor cate un ceas (cele 2 d-ne si de engleza si dans) iar d-nelor ingrijitoare cate un set de bijuterii din argint. D-nele educatoare vor mai primii si un plic

alehim, ce fericit o sa fie Robert cu asa vacanta mareeee....noi nu cerem vacanta, Cristi abia asteapta sa mearga la gradinita, desi recunosc ca si el ma intreaba de ce tot fac repetitii ca el stie toate poeziile, este clar ca si el se plictiseste

Mergi la inceput

am trecut sa va salut, vad ca e liniste pe-aici, sper ca tooata lumea este bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna Papanash, suntem bine multumim. Daria a gradinita, David cu ceva nas curgator. Treba multa ca inainte de sarbatori. Salutam pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hello, fete dragi !
haideti la Opera Comica pe 16 decembrie, e spectacol DC si va fi multa, multa veselie, o sa vina Mos Craciun la copii . Intrati sa printati invitatie, sunt locuri limitate.

Papanash la ce ora are loc evenimentul? Pe 16 are Daria serbare, nu stiu la cit se termina. As veni mai mult pentru a aduce un pachetel. PS Am facut astazi o mica donatie in contul de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salutari!

Olivia are serbarea pe 20, sper sa nu avem surprize pana atunci, ca de 2 zile cam tuseste si curge nasul!
In rest-nazdravanii!

Niste poze de sambata:
https://picasaweb.google.com/113021560116995670768/WinterDanceFestival2011#5685220499394852626

Mergi la inceput