Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Carpatina, concediu frumos tie si Ioanei.

Cecilia, chiar ca ar fi bine sa gasesti varianta mai mica sau sa pandesti reducerile in Carrefour sau Real. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia si David i-a dat de gust, pina in urma cu o luna nu mincase deloc. Darnic mosul. La noi doar dulciuri si cite o carticica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara mai la miezul noptii !

La noi Irina nu mananca dulciuri, asa ca Mos Nicolae nu-i putea lasa ghetutele goale si i-a adus o jucarie. Maria a primit carioci, carti de colorat si de citit, ciocolata Kinder si caramele ( a descoperit Mosul unele fara gluten, dar nici nu a vrut sa le guste ), o pijama si sosete . Probabil ca a fost impresionat de desenul pe care i l-a colorat si i l-a lasat langa cizme, altfel nu-mi explic de ce a fost asa darnic

Lui Mos Craciun i-a scris lista de dorinte pe una dintre felicitarile confectionate la atelierul de creatie la care a fost sambata

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, fete dragi !
haideti la Opera Comica pe 16 decembrie, e spectacol DC si va fi multa, multa veselie, o sa vina Mos Craciun la copii . Intrati sa printati invitatie, sunt locuri limitate.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vad ca a trecut Mosul cu dulciuri! Sarbatori frumoase va uram si noi!

La noi Mosul a venit cu dulciuri. Asa vine Mosul asta...o jucarica mica tot s-a strecurat de la unchi si nu va pot spune ce bucurie a fost cand a gasit-o. "Vezi mami? Ti-am zis eu ca Mosul asta aduce si jucarii?"

Vad ca vorbiti de scris/citit...Vlad nu stie sa scrie, doar copiaza anumite litere (in speta numele). Recunoaste litere (pe cele repetate des, gen STOP-ul scris pe carosabil). Numerele le stie si le recunoaste pe cele pana la zece. Si numara bine pana la cinci in japoneza apoi continua in romana.

Drum bun din BE spre RO!

Suntem in mare pana de idei la cadou de Craciun. Vrea numai ciudatenii si insista pe masca de Spiderman...Culmea e ca desi vrea diverse cu Spiderman si Ben Ten nu a vazut nici macar un episod...revine constant la Tom si Jerry...

Va imbratisez cu drag pe toate!

PS Cam dezlanat mesajul meu. Oboseala! Maine am sedinta cu parintii. Cica e secret, dar am aflat ca ne pun sa facem sorcove!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

A venit Mosul si la Miruna cu dulciuri(putine,ca nu e fana) si revista cu Winnie,puzzle plus o trompeta Ii place mult sa faca puzzle,are unele pentru 5 ani si le face singura..In schimb nu stie sa scrie,n-am invatat-o,caci mi se pare prea mult pentru 4 ani..are tot timpul sa invete..asa ca,Papanasho,nu-ti mai fa probleme!

Azi am luat ziarul cu casuta Mosului si ne pregatim de actiune

Multa sanatate bolnaviorilor si pupici de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

dragelor, a inceput licitatia on-line la sectiunea bazar. Fondurile obtinute intra in actiunea Mos craciun .
sunt tablouri, bijuterii, bilete concerte si inca e deschis la donatii obiecte pt licitatie.
Va asteptam !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Dragele mele, ingerasul luat sub aripile Sabinei noastre are nevoie de ajutorul nostru. In perioada 10-16 decembie nr.848 (SMS la 848 -fundatia mereuaproape) strange bani pentru Bibi. Un SMS costa 2 euro.
Haideti sa mai facem o fapta buna, Bibi mai are nevoie de 100.000 de euro si incepand de maine sa rugam pe toti cunoscutii nostri sa ni se alature pentru salvarea lui.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vale, tu ce mai faci, cum mai esti, ce-ti mai face hemoglobina

sa stiti ca sunt si nr de romtelecom, tot de maine, 10-16 decembrie

0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Am trimis si eu mail la colegi si la prieteni despre SMS-ul pt Bibi. Noi am si strans niste banuti la servici si i-am virat in contul lui. Putin cate putin o sa se adune banutii necesarii, mai ales prin campania aceasta cu SMS-ul.

Mergi la inceput