Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 11
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Floric, cu mare drag dar mai diseara pentru ca s-a trezit Ian. M-ar ajuta daca mi-ai spune ce inaltime ai si, EVENTUAL, sa-mi pui o poza cu recenta cu noua ta silueta. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Draga mea, stii tu...varsta si parfumul damelor nu se dezvaluie usor...dar pe privat iti pot da o foto cu mine. Cu minunata mea silueta. Nu de alta, dar sa nu stric sarbatorile tuturor.
Inaltimea e de mult aceeasi insa nu stiu pana cand va mai fi 168 cm.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Monnvas spune:
Helau.
M-a pocnit o durere de cap si trebe sa-mi vina o ucenica... cu care sa ma conversez macar partial in limba Romei
Reamintesc:
Sambata dimineata astept musafiri! O am pe Magda cu cei doi copilasi!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Monnvas , trecu depresia ? sper ca da !!
Spor la treaba !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Floric, hai ca i-am pus un desen lui Ian; incerc sa-mi fac tema repejor.
Tu cred ca te cramponezi si de buget, asa ca, incerc sa-ti fac citeva sugestii in acest sens:
-nu cumpara niciodata ceva pentru ca e "la reduceri" daca nu este o "piesa" cu care poti alcatui o tinuta cu ceva ce ai in dulap;
-nu cumpara haine care "ies in evidenta" prin textura sau imprimeu; sint greu de asortat;
-deci, cumpara haine in nuante neutre si negru+rosu+violet+verde si din materiale tot "neutre" (nu-mi vine acum alt cuvint in cap; deci, nu lurex, tafta, animalprint) pentru ca sint mai versatile, se "asorteaza" mult mai usor intre ele;
-nu cumpara haine "ieftine"; se uzeaza si se demodeaza mult mai usor; un lucru "bun" e durabil si "la moda" mai mult timp;
NU purta NICIODATA:
-pantaloni pescaresti pentru ca ingrasa si scurteaza;
Ti-ar sta vine cu pantalon cit mai lung cu putinta (vara, la mare, poate chiar sa...atirne pe un flip-flop), usor evazat cu un top "pe linga corp", nu mulat:
http://trend911.com/2009/11/07/casual-chic-oprah-winfrey/
Cu acelasi tip de pantalon, poti asorta o camasa cu un trenci scurt. Uite:
http://iamdomo.com/2009/10/01/oprah-is-casual-chic-in-copenhagen-denmark/
Un look pentru birou: (combinat cu un pantalon drept negru; sau cu o fusta neagra, cu croi usor conic; camasa lasata peste si talia subliniata cu o curelusa; ajuta si lenjeria "modelatoare") Precizez ca si la coafura, aceasta ti-ar veni de minune!
http://www.qmagazine.ro/stirile-zilei/oprah-winfrey-va-primi-un-oscar-onorific/
Rochiile ar trebui sa aiba un "detaliu" sub sini: acest model lungeste si slabeste:
http://www.roportal.ro/articole/fluctuatiile-in-greutate-ale-vedetei-oprah-winfrey-2380.htm
http://stylefrizz.com/200712/celebrities-short-on-party-dresses-part-3/
Pentru botez (cu o palarioara de-a ta )
http://www.dcnews.ro/2010/12/oprah-winfrey-a-facut-315-milioane-de-dolari-in-plina-criza/
Mai poti purta, atit la fusta, cit si la pantalon:
-maieu/tricou cu camasa, cardigan peste
-iti sugerez deschiderile in V sau "en coeur"-urile
-talia subliniata de fiecare data; daca folosesti lenjerie modelatoare, peste o camasa mai lunga alba, poti pune o curea lata "lasata" maro + jeans evazat si cizme, gen ciocata.
-tot camasa lunga, larga, poti purta peste o rochie+centura+cercei lungi SAU lant lung
-la cumparaturi te vad cu pantaloni evazati (jeans sau in) + tenis/flip-flop pulover/tricou XXL cu talia accentuata de curea.
-accesorii: un ceas mediu, metalic, masculin pentru birou si unul fantezie penntru iesit; cercei mici in general si "candelabru" pentru cind vrei sa te amuzi (iesiri in parc cu Rares, de exemplu); banuiescca porti verigheta de aur, aceasta + un inel simplu, sint suficiente; iarna poti avea o singura geanta maro sau, daca vrei sa fii mai nonconformista...rosie pentru ca se asorteaza cu orice (verde, negru, bleumarin, maro, indigo). Poti aosrta si manusi rosii. Daca vrei. Iti mai trebuie 1 sau 2 centuri late (una piele/imitatie si una din material textil); citeva esarfe, un ceas din ala ceatirna la git pe lant; niste perle, o sapca haioasa si...cam atit
Ilinca_M. spune:
Deci repede repede ca vad ca e coada mare: VREAU SI IO REBRANDUIREEEE, CUSCRA!
Da' asha, "complect", adica si cu descrierea peselor vestimentare in care ai indesa trupu-mi gratzios, si cu imagini
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Ashaaa...am vazut si poze cu mademoiselle shic Anastasia si cu Amalia. Alexandra, dar ce...bine construita e Alexandra! Ce dimensiuni are, ca sa zic asa? Are niste bulane zdravene de-mi vine sa le rontzai. Mie mi se parea ca Phiphi are picioare dolofane, dar pe langa Amalia e pui de Avicola:)). Bine, pe Phiphi o compar cu fetitza din vecini care e asa simpatica, inalta, cu niste picioare lungi si subtireeeeleee...stil chiken legs
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ashaaa...am vazut si poze cu mademoiselle shic Anastasia si cu Amalia. Alexandra, dar ce...bine construita e Alexandra! Ce dimensiuni are, ca sa zic asa? Are niste bulane zdravene de-mi vine sa le rontzai. Mie mi se parea ca Phiphi are picioare dolofane, dar pe langa Amalia e pui de Avicola:)). Bine, pe Phiphi o compar cu fetitza din vecini care e asa simpatica, inalta, cu niste picioare lungi si subtireeeeleee...stil chiken legs I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Asa-i Ilinca, Amalia e construita bine, ca si ma-sa. Are vreo 15-16 kg, iar inaltime habar n-am, ca n-am mai masurat-o de cand era bebe, da-i iau hainute de 98 cm deci banuiesc ca pe acolo se invarte
Amalia
Ilinca_M. spune:
Cand is io la scoala p'aci e fierbere, agitatzie, dixtractie...cand scot si io capu' la horizon...rien.
Andiaroro, n-am mai auzit de lentile de 1 zi pe-aici, ultima data cand ma interesasem erau de-alea de 30 de purtari, de-o luna, asa ceva, dar mi s-au parut scumpe raportat la timpul de viatza, fatza de celelalte...
Cand imi amintesc cum au aparut la noi lentilele de contact in '97, intr-un singur loc, la Optinova...majoritatea celor din jur habar n-aveau ca se egzista asa ceva...da' io eram culta, vericule. Si cand i-am zis maica-mii ca minunata inventie a aparut si la noi...pfuuu, pai cum sa n-aiba fiica-mea?! Urjent am mers la control si le-am si comandat dar doua seturi, unele incolore si unele...verzi. O gramada de banishori...asa ca io in facultate am avut ochii verzi, de se minunau colegii ce ochi frumosh am, ptiu ptiu, hehe.
Inapreda, la tine e zi urata mosh Nicolae, la mine va fi fix de Craciun...6 luni...
Monnvas spune:
Cred ca totusi se referea la Amalia.
Am vazut si eu poze cu una bucata copil fericit si o mami cool [:8]
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ashaaa...am vazut si poze cu mademoiselle shic Anastasia si cu Amalia. Alexandra, dar ce...bine construita e Alexandra! Ce dimensiuni are, ca sa zic asa? Are niste bulane zdravene de-mi vine sa le rontzai. Mie mi se parea ca Phiphi are picioare dolofane, dar pe langa Amalia e pui de Avicola:)). Bine, pe Phiphi o compar cu fetitza din vecini care e asa simpatica, inalta, cu niste picioare lungi si subtireeeeleee...stil chiken legs I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Cred ca totusi se referea la Amalia. Am vazut si eu poze cu una bucata copil fericit si o mami cool [:8]
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
De nu dadeai copy paste nici nu vedeam ce-am scris...am scris intai corect (ca am vazut poze cu Anastasia si cu Amalia) si apoi m-a distras peisaju' si am tras perla aia:"Alexandra...dar ce bine construita e Alexandra...":)))))))))) Normal ca la Amalia ma refeream, Alexandra s-a prins de-aia nici nu constientizasem ce-am putut scrie:)))
Ilinca...dar ce beata e Ilinca, du-te s-o culci!!!:)))