Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, m-ai nimerit perfect, pentru ca imi place ft tare Charlize.
Poza asta e favorita mea, la sugestia Olgai (care atunci cand vroia sa slabeasca isi punea gagici misto pe desktop), am avut si eu poza asta intr-o vreme:
http://femeiasecolului21.ro/charlize-theron-criminala-de-la-holywood.html

Charlize e cea mai tare femeie in viata. Mie mi se pare cea mai frumoasa. si daca o imbraci intr-un sac tot frumoasa ramane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, Bianca, sunt total de acord cu tine! Ea si cand s-a facut urata in rolul ala, tot frumoasa era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, m-ai nimerit perfect, pentru ca imi place ft tare Charlize.
Poza asta e favorita mea, la sugestia Olgai (care atunci cand vroia sa slabeasca isi punea gagici misto pe desktop), am avut si eu poza asta intr-o vreme:
http://femeiasecolului21.ro/charlize-theron-criminala-de-la-holywood.html

No, ce sa zic? Ma bucur ca te-am nimerit.
Mie imi place mult sa asociez persoanele cu un personaj (real, de carte, de film sau de...desen animat); de aceea am si propus tema aceea cu "doamnele care nu-s de la noi din sat" si am fost tare dezamagita cind n-a avut succes.

Mergi la inceput

Subscriu si eu: calea cea mai usoara de "sortare" ne "coafeaza" cel mai bine!

Mergi la inceput

pentru incurajari.
Imi place si ma bine-dispune sa fac sugestii vestimentare dar nu toata lumea le si da curs. Doamna R, de exemplu, ma ignora cu nonsalanta de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

pentru incurajari.
Imi place si ma bine-dispune sa fac sugestii vestimentare dar nu toata lumea le si da curs. Doamna R, de exemplu, ma ignora cu nonsalanta de fiecare data.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai daca nu ii spui ce ii place. Normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, m+ai lasat cu gura cascata si cu ochii beliti in monitor.
Hai, sa vad daca is la fel de ingusta la minte ca doamna R. (cu care eu fara nici o problema, din partea mea, imi place sa ma aseman). Chiar daca ai lasat ceva indicii ayi dimineata...yi mai cu detalii acum. Cum si ce fel sa ma imbrac. Sau de fapt, cum ma vezi tu?

Zau, dar asta e chiar o meserie. Eu cunosc un tip care e nu stiu cum sa il numesc, designer de vitrine, la Debenhams. Si ii merge brici...si financiar si mai ales ca face ce ii place. Fa si tu intr-un fel...Of, pacat ca esti intr-un oras mic, limitat. Te inteleg. Dar uite cum se pierd talente. DA, pentru mine esti un talent, din acest pdv.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

pentru incurajari.

Pai daca nu ii spui ce ii place. Normal!

Pai, tocmai ca nu ma gindesc la cum m-as imbraca eu daca as fi ea ci la cum sa ai ba EA o imagine mai buna. Adica, ma adaptez "stilului" ei;
Exemple:
-poarta fusta cu jupa; i-am sugerat ca jupa ar trebui sa aiba aceeasi lungime cu fusta;
-poarta fuste lungi si crapate in spate; i-am sugerat sa-si ia dresuri nu "shosetutze 3 sfert";
-i-am sugerat sa renunte la botine in favoarea cizmelor, pantofilor.
-i-am sugerat ca poliestirenul (sau cum naiba se scrie) nu este NICIODATA o optiune
-i-am cumparat 2 sau 3 genti "de doamna" (simple, incapatoare, din piele); continua sa poarte mushamale de aprozarista;
-i-am luat un set de "perle; umbla, in continuare cu seturi de la 38
Ar mai fi, dar ma opresc aici.

Mergi la inceput

Am uitat ce este mai important: ma rod la fiecare 3 saptamini cind merge la coafor sa renunte la permanentul din crestet; nu, permanentul "da volum si tinuta parului" zice ea; si imbatrinetse si te duce cu gindul la o epoca indepartata, zic eu

Mergi la inceput

Floric, cu mare drag dar mai diseara pentru ca s-a trezit Ian.
M-ar ajuta daca mi-ai spune ce inaltime ai si, EVENTUAL, sa-mi pui o poza cu recenta cu noua ta silueta.

Mergi la inceput