Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

E luna minuniilor fetelor! A inceput! Haideti cu II II II!

Sper ca luna aceasta sa ne aduca cea mai mare implinire a noastra!

Va pup pe toate!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , scumpele!
Va multumesc , cu sufletul , pentru mesajele voastre de ieri , mi-ati facut ziua una de poveste pe care nu o voi uita niciodata. Sunt alaturi de voi si sunt sigura ca azi vom afla alte vesti bune , aici , in lumea magica deschisa de voi ...
Va doresc o zi de Mos Nicolae minunata , sa nu uitati ca fiecare noua zi este o binecuvantare si o noua sansa pentru ca un miracol sa se intample! Fie ca Sfantul Nicolae si intreaga luna decembrie , sa va transforme visul de a fi mamici in miracol si apoi in realitate ... in cea mai frumoasa si binecuvantata realitate!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimineata fetele

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI NICOLAE!!!

fetele care se testeaza va asteptam cu vesti bune

Kmy la mine um a fost pe 24 oct. si eu am emotii mari, abia astept sa ma duc la eco sa-i aud inimioara ca bate, sa ma linistesc off ca parca nu mai trec zilele astea si altadata asa repede trecea sapt, acum parca sta in loc

6+

Mergi la inceput

Camila ...

Mergi la inceput

Camila , la cate saptamani te-a chemat medicul la primul eco? Eu am avut ultinul Cm pe 7 noiembrie , deci dupa calculele mele maine , pe 7 dec , fac exact 4 saptamani . L-am sunat aseara pe medic si m-a chemat la eco tocmai pe 20 decembrie , cam la 6 saptamani .Off , pana atunci am aceleasi emotii ca si tine , sa fiu sigura ca e totul ok . Am facut si beta de dimineata ,a stept dupa ora 16 rezultatul . Tu te simti bine? Eu , de azi ,am inceput sa am greturi , nici pasta de dinti nu o mai suport .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna dimineata fetele

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicolae si NIcoleta

testul meu este negativ

Mirunita poate ne aduci tu o veste buna

tuturor

Mergi la inceput

Draguta ... , sunt alaturi de tine . hai , capul sus , ai incredere ca va fi bine , poate chiar luna aceasta . inca nu au venit intrusii , asa ca mai poti spera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata!
Haideti la cafea
Draguta imi pare rau pentru test,dar sti tu vorba noastra In cate zile DPO esti?Fi tare , noi suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Anne eu am fost la eco sapt trecuta, aveam 5 sapt si 1 zi
se vedea doar sacul si m-a chemat duminica asta care vine, atunci o sa am aproape 7 sapt. Greturi nu am tot timpul, doar asa la unele mancaruri, la mazare de exemplu, sanii ma dor, peste zi ma cam ia somnul, seara adorm devreme, mai simt ceva contractii mici pe la ovare, uter...pe acolo dar nu foarte mari asa putin si scurt.

6+

Mergi la inceput

Camila ...multumesc!

Mergi la inceput