Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

kimmy

valorile de referinta pt beta hcg au in vedere saptamanile implinite de la prima zi a ultimei menstruatii, asha se face calculul!
sarcina usoara si la termen!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna.
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua onomastica.
Am avut o zi proasta azi, sunt intoarsa pe dos, am avut probleme cu comenzile la mobila si mi-a stricat toata ziua care mi-o imaginam eu superba, nu am sarbatorit in nici un fel, astazi implinim vreo 9 ani de cand suntem impreuna eu si sotul dar nici nu am avut timp sa stam impreuna si acum nu imi arde de nimic, sunt ca un pachet de nervi care sta sa explodeze.
Bob imi pare atat de bine sa citesc ca esti bine, dar meriti bataita, nu trebuia sa faci testul seara.
Draguta si mirunita imi pare rau dar inca mai sunt sanse.
Ylari
Va trimit la toate si ne citim maine

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

La multi ani Miha, sa aveti parte de multi, multi ani sanatosi si fericiti si sa va iubiti mult

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni yo zic ca e de bine, ai mai intrat la fetele de la inseminare, ele ce parere au?

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Miky nu am scris nici la inseminare
am sa incerc sa scriu acum, iar am avut o zi nebuna
cat despre asteptarea asta de 14 zile...e crima...stiu

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Trebuie sa ne ocupam timpul cu ceva, eu cred ca ma apuc de pictat

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

am stat aseara si am citi pana la ora 2 tot ce am gasit despre hcg, v-am si scris despre nedumerirea mea, de altfel am dormit si foarte rau de atatea ganduri( o invidiez , pe de o parte, pe verisoara mea care este asha de linistita, nu citeste despre analize si altele specifice sarcini, se bucura de sarcina si atat)!!!
de altfel nici ziua de astazi nu a fost una ok, de dim pe drumuri, nervi, oboseala, cireasa de pe tort si cu sotul!
va si promit sa fiu dinnou eu, asha un scai cum v-am obisnuit, dar maine!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

am stat aseara si am citi pana la ora 2 tot ce am gasit despre hcg, v-am si scris despre nedumerirea mea, de altfel am dormit si foarte rau de atatea ganduri( o invidiez , pe de o parte, pe verisoara mea care este asha de linistita, nu citeste despre analize si altele specifice sarcini, se bucura de sarcina si atat)!!!
de altfel nici ziua de astazi nu a fost una ok, de dim pe drumuri, nervi, oboseala, cireasa de pe tort si cu sotul!
va si promit sa fiu dinnou eu, asha un scai cum v-am obisnuit, dar maine!

fetele mele de suflet

Of sper sa iti revi repede, ca avem nevoie de tine aici daaaaaa....

In curand

Mergi la inceput

KammyL bine ai venit, sper sa nu stai pe aici foarte mult.... bine ca ai gasit cauza si se poate rezolva, acum este nevoie de putina rabdare, prietena mea a ramas in a 4 a luna de stimulare asa ca nu te lasa invinsa asa de usor.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Kimmy, eu mi-am lamurit multe chestii pe site-uri straine. Uite aici:

http://www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html
http://www.bobrow.net/kimberly/birth/hcglevels.html

4 weeks and 5 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Alex,sa vezi patanie....Citesc eu linistita linkul de la tine...la pagina 5 dau peste o postare de-a mea,de acum 4 ani,valori de beta,si tot.Sunt lesinata.Doamne ce coincidenta.Atunci aveam valori mult prea mici,acuma am valori exagerate .
Oricum,ea avea vreo 2000 eu am dublu...
Pe unul dintre site-urile date de tine sunt alte cifre.Pentru prima data vad ca m-as incadra in valori.Multumesc tare mult!
_

Mamica mandra 4+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Alex,sa vezi patanie....Citesc eu linistita linkul de la tine...la pagina 5 dau peste o postare de-a mea,de acum 4 ani,valori de beta,si tot.Sunt lesinata.Doamne ce coincidenta.Atunci aveam valori mult prea mici,acuma am valori exagerate .
Oricum,ea avea vreo 2000 eu am dublu...

_

Mamica mandra 4+

Povestea noastra

Ce tare Kimmy,am vazut si eu ....ma intrebam daca e vb de Timeea sau ai mai avut vreo sarcina inainte?

Miha felicitari si La multi ani pt cei 9 ani!

Bob mi-a parut bine sa te recitesc,tin pumnii sa fie bine...mai ai un pic de rabdarica pana joi,vineri sa fii sigura!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Kimmy, eu ma bazez mereu mai mult pe ce spun cei din afara.
IPopica, baga repede vreo 10 mesaje scurte ca sa scapi de moderare si sa se vada mesajele tale in timp util. Ori sunt moderate si apar cu intarziere, ori nu am vazut eu, ca sunt ametita.
Noroc mult! Sa dea Dumnezeu sa iti port noroc!

4 weeks and 5 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput