Antena 2 de la cablu RDS

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Mai ,e o mare minciuna!Zic asa sa scape de voi!Eu am recever si nu mai am A 2 ,mama in tara are recever si nu mai are postul ,nu-l mai retransmite Rcs /rds /digi!Exista petitie pe net pe site- ul Antenei 2,exista formular de reclamatii contra companiilor de cablu pe site-ul CNA,deocamdata asta e ce putem face noi.Daca vor avea mii de reclamatii+ amenda de la CNA vor va ceva,altfel ba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bine de stiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danii spune:

Eu i-am dat o scanare automata a canalelor si mi-a gasit din nou Antena 2 pe care dupa aceea am si salvat-o . Mentionez ca eu am abonamentul de RDS digital cu decodor . Pentru RDS analog am inteles ca nu mai gasiti Antena 2 chiar daca dati scanare pentru ca e scoasa din grila de analog . Sper ca sfatul meu sa va fie de folos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Antena 2 se receptioneaza doar pe cablu digital,abonatii care au decodor, s-a scos din grila la analog si la antene satelit Digi Tv. Sper sa revina, ca il vizionam din cand in cand.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nici eu nu mai prind A2, nici pe analog, nici pe digital, cu tot cu receiver. O singura emisiune ma interesa, "Traieste sanatos".
Am scanat si rescanat pe analog. Sotul a incercat cu frecventele de aici pe digital si nu merge .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Tare cred ca ramane asa,l-am vazut si pe Oreste resemnat ,asa,mioritic.La stirile Antena 1 au anuntat de o ditamai amenda data de CNA pt ca Rcs rds au scos un post local din Arad,dar au iesit in strada 1000 de oameni!Probabil ca acel post va fi reintrodus .Atat timp cat nu sunt f multe reclamatii,nu stiu daca se va reintroduce Antena 2.Nu-mi placeau toate emisiunile lor,mai mult "Traieste sanatos" si Snl,dar e vorba de principiu,fac ce vor si nu le pasa de parerea abonatilor,asta ma deranjeaza cel mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am intrat si eu p site-ul celor de la CNA si am scris rapid o sesizare.
Ai dreptate Jenn, este deranjant faptul ca platim pt un serviciu, dar totusi parerea noastra nu conteaza..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn
Rcs rds au scos un post local din Arad,dar au iesit in strada 1000 de oameni!

wow, sa iesi in strada pt. ca s-a scos un post TV din grila...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Pt acei oameni era important.Stii probabil zicatoarea romaneasca"Ce tie nu-ti place,altuia nu-i face!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

A2 are niste emisiuni interesante, eu o vad la Bucuresti, n-am receiver, dar uite ca la tara nu m-am uitat sa vad daca merge!Oricum, este un mega scandal, pentru ca postul are audienta, deci este pe lista must aia, doar ca n-a mai vrut muschiu lor s-o introduca!
Bine ca avem DDtV,OTV RTV de 2 ori, etc.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput