Antena 2 de la cablu RDS

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

le-am trimis o sesizare astora de la antena. i-am parat pe cei de la RDS. acuma om vedea daca se rezolva ceva.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Nici pe digi nu mai e!De sunat la digi nu pot ,pentru ca teoretic nu imi garanteaza receptia in strainatate,ce sa fac?!Poate sa ma ajute cineva cu vreo idee?Am dat deja mail celor de la A 2.

Mergi la inceput

Revin-am vazut care e problema.Antena 2 nu e in lista posturilor must -carry pe site ul CNA.Daca sunteti in tara,trimiteti cat mai multe reclamatii la cna-au formular special,altfel cei de la rcs/ rds /digi vor lasa asa situatia ,folosindu -se de portita asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Si la noi au scos de cateva zile Antena2, inlocuita cu Romania TV ...tot DIGI am si eu.
Pe mine nu ma deranjeaza...nu ma uitam...dar am observat asa ca fapt divers.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la noi doar s-a mutat pozitia canalului in grila de programe. dati o cautare pe TV si o sa gasiti si Antena2.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am dat cautare de la un capat la altul. nu-i

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

L-au scos si la noi de tot,stiu sigur ca si husbandu' era turbat aseara dupa ce a "scotocit" ambele TV-uri si la cel cu digi si la cel fara.
Din partea mea poa' sa le scoata pe toate ,nicio pierdere
Pana am carti si net e super ok

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Am descoperit ca mai nou le avem pe amandoua...

Pentru Bucuresti, cablu digital :
- pentru Antena 2 digital : frequency (kHz) 354000, Symbol rate (kS/s) 6903, modulation 64QAM
- pentru RTV digital : frequency (kHz) 474000, Symbol rate (kS/s) 6900, modulation 64QAM

Succes la scanat !

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Nu e pe digi si gata,am scanat zilnic.Da,se vede pe net,dar parca dupa 8 ore de calculator vrei si altceva...Plus ca in tara, mama sigur nu sta la laptop sa vada medicii de la emisiunea '' Sa traim sanatos ".Faza e ca din pachetul intial au tot scos si au bagat orice,doar sa faca numarul de programe obligatoriu prin contract-si uite asa am tv Valcea,Drobeta Turnu Severin,etc.No offence,dar nu ma intereseaza deloc!Nu au anuntat nimic nicaieri,sanatate si virtute,fac ce vor!Pana la urma ei sunt platiti pt serviciile lor,nu vrem degeaba iar lista posturilor must carry se face in functie de audienta.Daca ei au scos pe sest postul acum pe final de an,sigur, pot pretinde-pai uite, nu se uita nimeni la ei,nu-l mai bagam deloc!Mi se pare aiurea sa nu ai toate programele unui trust-ca de la pro de ex avem tot-.Oricum,rds au fost amendati pt aceeasi chestie in noiembrie ,din cauza ca nu difuzeaza gsp care e pe lista must carry si degeaba!Abuzul ma deranjeaza!Maine scot Minimax si tot asa,daca vor!Eventual le baga in alt pachet sa faca alti bani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

am sunat eu la ei si mi-au zis ca nu s-a scos din grila de programe ci ca mai exista doar pt cei care au recevere. Pe cablu, adica pe analog nu mai exista. De ce? Pt ca asa au vrut muschii lor

Mergi la inceput