MONTIGNAC (166)...STILL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
btz_ovi spune:
PUISOARO,dupa ce am scris mesajul,am recitit prin cartuliile mele si am realizat ca da,nu pot combina.C'est la vie.
Cascavalul de casa dupa aceeasi reteta l-am facut si eu,dar am luat-o (reteta) de pe blogul personal al mamicii ce a postat si pe culinar.De la ea stiu de ruladele alea ,e nasa unei prietene de-ale mele.Bucatareasa buna tare cica
Azi mananc asa
MD:lapte cu cereale
P:carnita de porc la cuptor
C:mancarica de linte (am facut multa,dar e atat de satioasa ca-mi trebuie vreo 3 zile s-o termin)
G:compoturi
Eu iau fructoza nemteasca de la Kaufland,12 lei cutia de 500g,DM,Auchan,Real,MI nu avem in Iasi din pacate.
Si eu am mancat iaurt gras,de obicei fac in casa,din cauza lui Paul,dar necombinat cu nimic,doar cel cu 0,1 il combin ci cereale.
Morcovi nu pun in ciorbe,in schimb zarzavatul are un picut,dar vb lu Saddie,la un cazan nu se simte.
cleo78 spune:
azi mancai:
MD: 2 oua fierte, somon (prea gras totul pt mic dejun)
G: ingetzata cumparata
P: ciorba de fasolica
C: mango acu 1 ora.
mi-e foame. As putea sa mai fac o salata repede...si o dreg cu iaurt.
Pt miine am in dotare:
mere
peste
salata
Sper sa nu mai gust nimic interzis. Gluma e ca am aderat de 4 zile, si aproape in fiecare zi am calcat putin stramb. Cand stau incasa e mai bine
am o rugaminte, daca doriti sa donati ceva banuti, e un caz urgenta la umanitare, detalii mai jos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169295&nm=URGENTA230112data-operatieiGeorgianaTeodora
alinaxeni spune:
Buna dimineata
Azi e luni si daca am inteles eu bine e zi de cantarire.Am sarit din pat dimineata croita pe cantar dar nemernicul n-a vrut sa arate decat 80 kg.Partea buna este ca m-am mai desumflat...semnificativ.Poate d-aia am si avut senzatia ca am slabit mai mult.
Azi nu stiu ce mananc.Dimineata am bagat magiun si ceai dar la pranz cred ca fac niste legume(mazare,ciuperci,fasole verde,ardei)cu o fripturica la gratar.Seara habar n-am.Pot sa combin iaurtul natural cu tarate daca nu mai manac nimic altceva?Sau cu ce-l pot combina?
Am comandat barbatului sa-mi cumpere linte din oras.Atat e de laudata pe toate forumurile ca am zis sa incerc intai o supa si apoi o mancarica.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
brindusik spune:
alina poti combina taratea cu iaurtul
io am 71.8 deci 1kg home...ca inainte sa plec aveam 70.8deci inca o data
da de azi gata...
MD:cana de lapte o cu un baton de cereale(mai am vreo 4 le termin sapt asta si o sa mananac dupa cereale simple)
G:grepfruit, mar si/sau un iaurt
P: 2 bucati de pizza cu blat de tarate si faina de naut, si o bucatica de inaripata la cuptor
G:banana ca ma duc la sala (dupa o luna de puturosenie!!)
C: supa de inaripata
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
child spune:
Buna dimineata!
Meniul de azi:
- pomelo
- cereale integrale
- ochiuri ninse pe pat de sunca, ardei
- brocoli gratinat, mujdei de usturoi
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Buna dimineata! Meniul de azi: - pomelo - cereale integrale - ochiuri ninse pe pat de sunca, ardei - brocoli gratinat, mujdei de usturoi |
MD: Mere
P: somon
gustare: prune uscate
C: probbail aceeasi ciorba de fasole
eu nu am cantar, asa ca nu stiu ce sa va zic. O sa mai merg in vizite pe la oameni cu cantare .
child, cum faci brocoli gratinat ?
brindusik spune:
diana asa mic meniul? io sper sa nu incep iara sa mananc mult acu ca reincep sportul...cand am fost acasa chiar am observat ca aveam portii ca inainte sa incep sportul...ca dupa ce am inceput sa ma misc...am inceput sa si
alinaxeni spune:
Multumesc brindusik!
Cleo,cum reusesti sa rezisti o zi intreaga cu atat de putin?
Eu am o problema grava.Relatia mea cu mancarea e ceva de groaza.Mananc pt. ca-mi creaza o stare de bine si nicidecum ca mi-ar fi foame.Va dati seama in ce situatie ma aflu.De la renuntarea la fumat oricum mananc mai mult.Adictia mea pt. mancare plus faptul ca n-am voie sa manac multe din prostiile care-mi dadeau starea aia de bine dar care le gatesc oricum pt. sotul meu ma aduc in situatia sa ma urc pe pereti.Cred ca ar fi bine sa merg si la un dr.,poate chiar un psiholog/psihiatru.Se mai confrunta cineva cu situatia asta?
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
brindusik spune:
alina stii ca ideea ca te ingrasi daca te lasi de fumat e doar un mit nu?
spilu e urmatorul..creierul tau era obisnuit sa faca miscarea aia..mana-gura ..mana-gura..concluzia e ca nu te ingrasi de la lasatu de fumat ci de la mancatu excesiv..adik acum stiind ca nu mai fumezi e mai usor sa duci instinctiv mana la gura cu ceva mancare...STOP IT...e o chestie care trebuie sa ti-o impui singura..
Asta e si spilu cu monti...renuntarea la rontaieli si adoptarea idei de meniu echilibrat cu 3 mese principale si cate o gustarea intre mese...dar atat
cleo78 spune:
alina, nu e putin. Doar micul dejun e mic, e prea mic. Compensez ca iau la 12 pranzul, si mananc o cantitate mare de somon. Iar la borsul de fasole,deseara , bag si a2a farfurie. Iar gustarea...e gustareeeeee zdravanaaaa.
Ideea ca ma iau cu una alta la munca, si uit de foame. Cand nu am avut de munca,m ai coboram la automat sa iau o cioco, ba la un moment dat ii gasisem un defect si luam 2-3 la pret de 1. Si la fel sia casa, sambata am fo tot pe fuga, treaba treaba treaba, si cand am picat rupta de oboseala am adormit 1 ora dupa pranz; mai greu a fo duminica cand am lalait-o...
Cat despre aceasta adictie de care zici, ducand la obsesie pt mancat/fumat/etc. consider ca trebuie sa o investighezi, sa vezi de ce faci asta. Eventual discuta cu un nutritionist/psiholog, nu stiu ce sa zic. Nici una din cele 2 nu iti fac bine, am acea impresie ca tu incerci cu orice pret sa te autodistrugi - in loc sa te iubesti.
Sfat din partea mea: in fiecare zi, de 2-3 ori, fa-ti program in baie si recita-ti o poezioara inchinata de genul: Ma iubesc, sunt frumoasa, sunt desteapta, nu cea mai, dar ma fac .
Si mai cauta sa faci neaparat sport. Dar neeaaparaaat. Iti consuma energiile negative, tensiunile, iti canalizeaza atentia etc. Eu tare bine m-am simtit dupa 1km amarat alergat sambata.