MONTIGNAC (166)...STILL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

deci sa scap de iaurtele dietetice din frigider? si asa nu imi plak, ca am senzatia ca nu au nici un gust.

azi am asa in meniu:

MD: mar+banana
P : Wassa cu Humus
C : supa turceasca de linte si o bucata telemea cu ardei gras si masline

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

lulu is bune iaurturile dietetice...dar nu combinate cu grasimi cum e carnea....poti manca iaurt dietetic cu cereale, paine monti
personal si eu cand fol sa facceva alaturi de carne..nu folosesc smantana ..mereu fol iaurt si nu de cel mai gras ca mi se pare totu prea gras

Ps: banana monti o cam interzice in faza cu slabitul desi o sa vezi in meniul meu des banana...o folosesc in zilelele cand fac sport

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Clar trebuie sa ma mai documentez, multumesc

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Ce ma bucur ca incet-incet ne adunam

Sanse, mersi . Ambitul e de musai ca de saptamana viitoare incep pilatesul si nu ma pot contorsiona cu burta mare . Salata de fasole o fac asa: tai doua cepe pestisori, le calesc intr-un pic de ulei de struguri, pun sare si un pic de boia, apoi rastorn fasolea spalata bine si gata

Lulu, poti manca iaurt degresat cu carne doar ca nu e musai. Daca tot combini cu grasimi poti manca iaurt normal. Daca combini cu glucide atunci e obligatoriu sa fie degresat. Si nici mie nu imi plac lactatele degresate deloc. Nu ne spui cum faci supa de linte? De luni revin la casa mea si trebuie sa ma gandesc din weekend ce gatesc pe saptamana viitoare.

Cu banana are dreptate Brandu, ca nu prea e monti decat daca ii verde.

Sanatate Brandusiko

Meniu azi:
MD: racituri( e ultima tura pe anul asta )
P: salata de morcov cu ridiche, cateva masline, telemea
C: iahnie de fasole( ca de nu mananc se supara mama )

Va pup

Mergi la inceput

supa de linte o fac asa:

linte rosie
ceapa, morcov(nu am pus acum din cauza regimului)
ulei masline
galbenus ou
coriandru, sare, piper, menta uscata
suc rosii

ceapa taiata f marunt o sotez(impreuna cu morcovul)in putin ulei si apa, adaug lintea si sucul de rosii, le rumenesc putin si apoi adaug apa/supa vita/pui, ce am.
las sa fiarba pana fierbe f bine lintea, adaug sarea, piper, coriandru, menta uscata, iar la final galbenusurile de ou.
cand o servesc imi pun si suc de lamaie in ea.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

de ieri am intrat si eu in club Montignac. ce am avut pachet si mancat acasa - e f. bun. Ce mi-au dat colegii sa gust, nu e bun.
Unde gresesc, dati-mi peste degete

Deci ieri:
-MD 2 mere
-P: branza, ou fiert, masline
-C: somon la gratar cu lamiie

azi:
MD: branza,struguri, ceva interzis
P: somon si mar (am gresit cu marul imediat dupa somon, dar era peshtele prea grasos si...)
C: nu mai am nik in frigider. Sper sa mananc NIK

miine: mi-am propus miscare. Va zis cat/ce reusesc sa fac. Macar 1 ora de mers in ritm rapid.

P.S. tot ce vreau cam 5kile sa dau jos, de fapt cel mai grav este ca sunt in crestere continua - de 8 luni, am luat 8 kile.

Intrebare:
care e diferenta intre un iaurt gras si unul dietetic? mie imi plac iaurturile grase, si m-am ferit de cele dietetice ca vazui ca scrie pe ele ca au amidon, deci mi se parau neconforme. Ce si cum se mananca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Buna

De ceva timp tot incerc sa tin si eu regimul asta dar nu-mi prea iese.Se pare ca am nevoie de ajutorul vostru ca undeva gresesc sigur.

Azi am in program urmatoarele:

MD paine integrala prajita 3 felii cu margarina si b.topita plus 2 oua si o cana de ceai de sunatoare.
P: ciorbita de vita fara morcov si fainoase plus varza calita cu carnaciori.
C:legume(mazare,ardei kapia,fasole verde,ciuperci)fierte cu condimente.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisoaro saru'mana da vad ca si dupa o sapt tot nu ma lasa raceala

cleo iaurt degresat e cel cu peste 3%grasime..iar cel dietetic 0.1%. si da ai dreptate iaurtul degresat are amidon...dar cum si amidonul si iaurtul 0 nu au grasimi si oricum trebe sa le combini numai cu glucide e ok. Brinzeturi grase ai voie sa mananci da nu in combinatii cu paine, mamaliga etc

alina toate bune si frumoase cu meniul tau da ai inbulinat-o rau cu micu deju :
1. painea integrala are faina albe deci= glucid
2.margarina pe langa faptu ca e plastic tartinabil e grasime
3. brinza topita e si ea ff grasa si are si prostii
Singura paine care e ok cu grasimile e cea de tarate sau Wasa cu peste 24% fibre.
eu daca as fi in locul tau as inlocui margarina cu untul daca chiar mi-ar fi sa mananc asa ceva si brinza topita cu ceva almette ca sunt alea cu smantana, iaurt sua verdeata care nu au nici prostii in ele

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutari si LA MULTI ANI!!!
Tare dor mi-a fost de voi Monti Girls

Am avut vacanta ,am stat cu puiutul la parinti,la inceput am fost monti dar apoi am cam dat-o in bara cu dulciurile de casa ,iar de revelion cu tort diplomat .Era facut de sotul meu si sincer nu am vrut sa ma abtin,mai ales ca o data/an pup asa ceva

Dar gata,revenim pe baricade
Vreau sa urez bun venit noilor fete,va urez sedere placuta in acest grupulet frumos si multe kg date jos.

Meniu azi:
MD:ceai de menta (sufar de crampe stomacale si o diaree ingrozitoare),mar,gutie,portocala
P:nimic
G:cioco 75%+biscuite cu alune (daca imi refuz fecioru face scandal)
C:salata de varza

LULU ai postat la fix reteta cu linte,chiar eram in cautare de asa ceva.Multam fain

Aoleu margarina si branza topita nu numai ca nu's Monti,dar sunt adevarate bombe,gunoaie,resturi de lactate.Alina nu mai folosi margarina nici macar la gatit.
Am eu reteta pt branza topita de casa,daca vreti o voi posta,se poate pune marar/patrunjel/ceapa verde,orice doriti voi.
Pt maine fac si o rulada de muschi de porc cu boia iute,ciuperci cu usturoi si compot de visine.

Despre kg:cand am ajuns la parinti toata lumea ma lauda ca am slabit,acum sotu spune ca iarasi m-am ingrasat ,dar incep iarasi lupta cu ele.

va pup tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

in concluzie, lactatele grase le mananc cu proteina si grasime (carne/ciuperci), cele slabe cu piine integrala / seminte.

Mergi la inceput