Scolari de Iulie - August 2004 * 87

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

deci rad ca nebuna :-)))
babutele astea ce ne au mai inveselit :-)))
ca nici aici nu trec odata orele astea, am de lucru si acasa, gizasss craist :-)))

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Deci cand incepe votarea la concursul"cea mai sexi babutza?:)....m-ati trimis in bazar si v-ati facut de cap singurele fara mine,ntz,ntz,ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Doar noi babutzele singurele ??? Nu se mai alatura nimenea ???

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Hai ca sunteti haioase

Leeloo, eu nu te certam, numa' ziceam ca sunt atre scumpe si tare repede raman mici...

Maria este la E de mana...au mamaaa!
I-am dat o pauza si facem apoi tema la mate...Asta e, daca ma asteapta pe mine...Dar recunosc ca eu sunt "control freak" , ea ca sa termine repede ar face niste mazgaleli in 5 minute.
Mai nou e in mari tandreturi cu colegul din fata ei (ca ea tot singura in banca sta!). A venit cu scrisorile acasa...John comenta aseara "lasa, sa inceapa devreme ca sa nu o ia razna mai tarziu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina imi place gandirea lui John....invatatoarea mandrei are un ritm cam rapid de la un timp...suntem deja la l de la "lala"...si la mate au terminat deja toate adunarile si scaderile de la 1-10 sunt la recapitulare....cand m-am uitat ce urmeaza dupa asta m-a cam durut capul
Alice m-as baga si eu dar cu o mana fac o placinta, cu una scriu pe forum si cu ochiul de soacra supervizez cupilu la facut teme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

sunteti criminale !
am crezut ca am intrat pe alt forum prima data ...

bravo

de departe va pupam
spor la cumparaturi si pregatiri

Mxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si haaacc...eu cu cine votez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
petrecerea s-a terminat ieri brusc? s-au v-ati mutat pe vreun chat ceva. ca pe vremurile noastre [:-))]
va pup, o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Girlz m-ati dat pe spate noroc ca am un biroul pozitionat strategic si nu ma aud astia daca behai Io sunt gata pt concursul miss young at heart, io-te ce bine ma tin...
In alta ordine de idei ma palira niste pohte cumplite de eugenii si zacusti (ca tin post) si de bomboane d-alea de pom cu chestie alba la mijloc si de ciucalata romica... noroc ca mai am pe fundul borcanului de dulceata de visine (daca nu au descoperit-o termitele) abia astept sa ajung diseara la ea foarte interesant cum functióneaza mintisoara omului sa ravneasca mereu la ce nu poate avea
Va pupez si ma-c sa ma consolez cu un ceai cu scortisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori da iti facem frate un pachet
hai ca zacusca e nitel greu de transportat, dar eugenii si bomboane de pom.. cat incape.

Mergi la inceput