Scolari de Iulie - August 2004 * 87
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
deci rad ca nebuna :-)))
babutele astea ce ne au mai inveselit :-)))
ca nici aici nu trec odata orele astea, am de lucru si acasa, gizasss craist :-)))
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
Deci cand incepe votarea la concursul"cea mai sexi babutza?:)....m-ati trimis in bazar si v-ati facut de cap singurele fara mine,ntz,ntz,ntz
alice2004 spune:
Doar noi babutzele singurele ??? Nu se mai alatura nimenea ???
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
cristalina spune:
Hai ca sunteti haioase
Leeloo, eu nu te certam, numa' ziceam ca sunt atre scumpe si tare repede raman mici...
Maria este la E de mana...au mamaaa!
I-am dat o pauza si facem apoi tema la mate...Asta e, daca ma asteapta pe mine...Dar recunosc ca eu sunt "control freak" , ea ca sa termine repede ar face niste mazgaleli in 5 minute.
Mai nou e in mari tandreturi cu colegul din fata ei (ca ea tot singura in banca sta!). A venit cu scrisorile acasa...John comenta aseara "lasa, sa inceapa devreme ca sa nu o ia razna mai tarziu"
g_ioana spune:
Cristalina imi place gandirea lui John....invatatoarea mandrei are un ritm cam rapid de la un timp...suntem deja la l de la "lala"...si la mate au terminat deja toate adunarile si scaderile de la 1-10 sunt la recapitulare....cand m-am uitat ce urmeaza dupa asta m-a cam durut capul
Alice m-as baga si eu dar cu o mana fac o placinta, cu una scriu pe forum si cu ochiul de soacra supervizez cupilu la facut teme
bunny spune:
sunteti criminale !
am crezut ca am intrat pe alt forum prima data ...
bravo
de departe va pupam
spor la cumparaturi si pregatiri
Mxx
roxanaz spune:
neata
petrecerea s-a terminat ieri brusc? s-au v-ati mutat pe vreun chat ceva. ca pe vremurile noastre [:-))]
va pup, o zi frumoasa va doresc!
corianai spune:
Neata,
Girlz m-ati dat pe spate noroc ca am un biroul pozitionat strategic si nu ma aud astia daca behai Io sunt gata pt concursul miss young at heart, io-te ce bine ma tin...
In alta ordine de idei ma palira niste pohte cumplite de eugenii si zacusti (ca tin post) si de bomboane d-alea de pom cu chestie alba la mijloc si de ciucalata romica... noroc ca mai am pe fundul borcanului de dulceata de visine (daca nu au descoperit-o termitele) abia astept sa ajung diseara la ea foarte interesant cum functióneaza mintisoara omului sa ravneasca mereu la ce nu poate avea
Va pupez si ma-c sa ma consolez cu un ceai cu scortisoara
roxanaz spune:
Cori da iti facem frate un pachet
hai ca zacusca e nitel greu de transportat, dar eugenii si bomboane de pom.. cat incape.