Scolari de Iulie - August 2004 * 87
Raspunsuri - Pagina 15
Nora__ spune:
alice...hahahaha...ma sparge barbatul daca spiritul sarbatorilor ar fi sa ma dau la masculi....sau ar propune sa arunce si el pupila la o Victoria's secrets sub brad...
roberta04 spune:
....m-ati omorat
eu am deja poza mea de baba
edit ca am dat paste la uin banc cu diacritice si au iesit hieroglife...
alice2004 spune:
Roberta, te asteptam la un ... trabuc !
Noricelu, vezi sa nu ramina sotzu lu matale far de pupila, ca victoria asta are neshte secrete, oaaaa, imi plac si mie, daramite lui ?!
Uitai sa va recomand un film - "We need to talk about Kevin" ... despre relatiiile copil-parinti si copil/baiat rebel ... m-a pus rau pe ginduri !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
Nora__ spune:
Banc cu babe atunci:
Un tip intra intr-un bordel si vede pe afisul cu tarife scris mare SEX SPATIAL – 10 euro. Tipul plateste jos la receptie si urca la camera unde a fost indrumat. Intra in camera si observa ca acolo il astepta o baba vai de mama ei, pe la vreo 80 ani. - Ce vrei? il intreaba aceasta. - Pai, am venit pentru sex spatial. Batrana isi scoate un ochi de sticla si-i spune: - Na, trage-mi-o in orbita…
Si altul,fara babe...dar mi-a picat in mana:
Doi tipi discuta: - Nevasta ta zambeste când faceti dragoste? - Nu stiu, ca noi facem cu lumina stinsa, stii tu, copiii is marisori, ma intelegi… - Tu stii ce fain e cu lumina, sa-i vezi reactiile, ia încearca! Dupa câteva zile îl întreaba cel mai “indraznet”: - Ei, ai încercat cu lumina aprinsa;, cum a fost, a zambit? - Nevasta-mea a mai schitat câte un zâmbet, dar copiii s-au prapadit de râs!
alice2004 spune:
Fataaaa, esti ... cosmica !!! Aia cu orbita m-a dat pe spate ! Veeezi ? Deja esti cu juma de picior in spiritul de meri cristmas !!
Alice si Andrei
Nora__ spune:
alice centenaro....m-am pregatit...mi-am luat si io un secret din ala...dar de pe site-uri mioritice,nu de peste balta...ca nah....dupa buget. Am prins o oferta cu 50% reducere de pe 2 site-uri de lenjerie intima si...i-am bagat oferta in pupila...ete asa i-au facut ochii:
roxanaz spune:
aaaaaaaaaa ala cu orbita e scarbooos!!
Alice, ok.
voi ati beut ceva fara mine?
eu nu stiu, cred ca sunt intr-o bucla a timpului. de aproximativ 3 ore nu trece decat o ora pe ticalosul asta de ceas.. gizas. fantastic de nasol.
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz voi ati beut ceva fara mine? eu nu stiu, cred ca sunt intr-o bucla a timpului. de aproximativ 3 ore nu trece decat o ora pe ticalosul asta de ceas.. gizas. fantastic de nasol. |
La ce avatare ne-am tras, beuram ceva ... aghiazma, merge cu tigaretele si trabucele, probabil de aici euforia !
Si io mai recunosc ceva - am mincat o pungulita intreaga de snacsuri de la milka, dalea cu cioco si stafide ...
Poate ca l-a lasat bateria pe saracu ceas, sau te-a teleportat cineva pe vreo statie spatiala, unde toata lumea stie ca timpu trece greeeeu !
Alice si Andrei
Nora__ spune:
Io zic sa schimbam topicul in "Babe vesele si cherchelite"
Io n-am baut nici apa...o fi de la deshidratare!