Scolari de Iulie - August 2004 * 87

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...hahahaha...ma sparge barbatul daca spiritul sarbatorilor ar fi sa ma dau la masculi....sau ar propune sa arunce si el pupila la o Victoria's secrets sub brad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

....m-ati omorat

eu am deja poza mea de baba

edit ca am dat paste la uin banc cu diacritice si au iesit hieroglife...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, te asteptam la un ... trabuc !
Noricelu, vezi sa nu ramina sotzu lu matale far de pupila, ca victoria asta are neshte secrete, oaaaa, imi plac si mie, daramite lui ?!

Uitai sa va recomand un film - "We need to talk about Kevin" ... despre relatiiile copil-parinti si copil/baiat rebel ... m-a pus rau pe ginduri !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Banc cu babe atunci:

Un tip intra intr-un bordel si vede pe afisul cu tarife scris mare SEX SPATIAL – 10 euro. Tipul plateste jos la receptie si urca la camera unde a fost indrumat. Intra in camera si observa ca acolo il astepta o baba vai de mama ei, pe la vreo 80 ani. - Ce vrei? il intreaba aceasta. - Pai, am venit pentru sex spatial. Batrana isi scoate un ochi de sticla si-i spune: - Na, trage-mi-o in orbita…

Si altul,fara babe...dar mi-a picat in mana:

Doi tipi discuta: - Nevasta ta zambeste când faceti dragoste? - Nu stiu, ca noi facem cu lumina stinsa, stii tu, copiii is marisori, ma intelegi… - Tu stii ce fain e cu lumina, sa-i vezi reactiile, ia încearca! Dupa câteva zile îl întreaba cel mai “indraznet”: - Ei, ai încercat cu lumina aprinsa;, cum a fost, a zambit? - Nevasta-mea a mai schitat câte un zâmbet, dar copiii s-au prapadit de râs!

Mergi la inceput

Fataaaa, esti ... cosmica !!! Aia cu orbita m-a dat pe spate ! Veeezi ? Deja esti cu juma de picior in spiritul de meri cristmas !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

alice centenaro....m-am pregatit...mi-am luat si io un secret din ala...dar de pe site-uri mioritice,nu de peste balta...ca nah....dupa buget. Am prins o oferta cu 50% reducere de pe 2 site-uri de lenjerie intima si...i-am bagat oferta in pupila...ete asa i-au facut ochii:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaaaaaaaaa ala cu orbita e scarbooos!!
Alice, ok.
voi ati beut ceva fara mine?
eu nu stiu, cred ca sunt intr-o bucla a timpului. de aproximativ 3 ore nu trece decat o ora pe ticalosul asta de ceas.. gizas. fantastic de nasol.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
voi ati beut ceva fara mine?
eu nu stiu, cred ca sunt intr-o bucla a timpului. de aproximativ 3 ore nu trece decat o ora pe ticalosul asta de ceas.. gizas. fantastic de nasol.

La ce avatare ne-am tras, beuram ceva ... aghiazma, merge cu tigaretele si trabucele, probabil de aici euforia !
Si io mai recunosc ceva - am mincat o pungulita intreaga de snacsuri de la milka, dalea cu cioco si stafide ...
Poate ca l-a lasat bateria pe saracu ceas, sau te-a teleportat cineva pe vreo statie spatiala, unde toata lumea stie ca timpu trece greeeeu !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Io zic sa schimbam topicul in "Babe vesele si cherchelite"

Io n-am baut nici apa...o fi de la deshidratare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ma tavalesc de ras ...si trebe sa ma concentrez la cifre ...

Mergi la inceput