Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

si atunci, daca ea nu se respecta, de ce as face-o eu???

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Pentru ca respectul pe care il aratam altora, in general reflecta respectul pe care il avem fata de noi insine.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

da'eu nu-nteleg de ce o mangaiati pe cap pe Dahri, oricare ar fi motivele pentru care face asta?!

si mai beneficiaza si de psihoterapie gratuita, cand sedinta e peste 1 milion.

pe sotie cine o mai analizeaza atata

uneori gandesc prea mult....

Pentru ca aici majoritatea suntem mame. Si isntinctul matern se trezeste in noi cand citim astfel de povesti. Pentru ca dincolo de imaginea pe care Dahriana (vrea sa) o afiseaza, e un suflet nevindecat de copil.

Dahriana, parerea mea e sa pui tu punct relatiei; nu ptr. sotia lui si nici ptr. copil, ci pentru tine. Apoi sa continui vizitele la psiholog si sa-ti pui ordine in sentimente. Si abia apoi sa incepi o relatie frumoasa, bazata pe sentimente curate, in care nimeni sa nu insele, nimeni sa nu minta, in care sa fii cu cineva pentru ca vrei sa fi cu el pentru ca vrei sa fii cu el nu ptr. ca iti imaginezi tu ca furand barbatul altei femei/ tatal altei fetite, il vei avea pe al tau inapoi. Chiar, cati ani are amantul? Imi cer scuze daca ai mai zis, nu am retinut.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Nu stiu daca realizezi cat de usor vorbesti sa-mi gasesc pe altcineva..
De parca persoana cu care te simti pe aceiasi lungime de unda o gasesti pe toate gardurile.
De parca il poti gasi la comanda ...

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Atunci luati o pauza, in care tu sa-ti rezolvi problemele de suflet si el problemele cu nevasta. Si apoi va reunitit, ne-legati de trecut, nici tu nici el si incepeti curat! Dahriana, vreau sa intelegi ca eu chiar vreau sa te ajut.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gia

Dahriana mi-ai amintit de o tipa care la 20 de ani spunea ca ea profita de barbati, nu barbatii profita de ea. A ramas gravida si habar nu avea a cui e copilul, pentru ca se culcase cu doi dintre colegii de munca. Problema s-a rezolvat cand ei au pus mana de la mana si i-au platit avortul. Clar a profitat de barbati, doar a obtinut bani de avort si probabil de vreo doua sucuri.
Desi unul dintre acei doi minunati era sotul meu la acea vreme, iti pot spune ca mi-a parut rau pentru ea. A fost pur si simplu o situatie de cacao din care toata lumea a pierdut... la fel e si la tine.
Subscriu la ce a zis mai toata lumea, tipul te joaca pe degete.

Nu vad legatura intre mine si respectiva.
Eu nu-s vreo usuratica , nu umblu cu 2 barbati in acelasi timp . Singurul cu care am acum ceva , este el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dahriana nu se poate gandi la fetita lui, pt ca ar trebui in primul rand sa se gandeasca la fetita din ea.
cum sa dai altuia ce tu nu ai?
si dc ea nu are grija pt fetita din ea, cum sa aiba grija de fetita altuia?

happy in to, ma bucur sa te "recitesc", imi era dor de tine!

dahri, o vei scoate la capat. esti fata desteapta. si TU nu esti rea.
si ca s o dau si eu in psihologisme: tu nu esti nici mama ta, nici amanta tatalui tau. tu esti TU si esti minunata! doar ca TU nu te cunosti cu adevarat.
ce ai spus tu despre tine, mai sus...apa de ploaie. nu te cred o iota!

tu nu vei fi nici parasita ca mama ta, nici rea ca amanta, nici nu vei sta o viata cu el, ca amanta, pt ca l vei dispretui, dupa ce divorteaza.:)

cred ca psihoterapia va face bine la amandoi. din toata chestia asta, pana la urma presimt ca va iesi ceva bun pt amandoi.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Angela e prietena mea. Are 83 de ani si e receptionista la firma la care lucrez. Este super profesionala, plina de viata si entuziasm de viata. Mergem impreuna acasa mereu. Odata, cind asteptam la semafor sa trecem strada, in lumina serii s-a uitat la mine si mi-a marturisit ca o scolarita indragostita, rosind usor: "stii, si acum dupa atitia ani am fluturi in stomac cind ma gindesc la clipa cind ma revad cu el"...
Doug are si el 83 de ani, s-au cunoscut cind aveau 40 de ani, intr-un cruise. Amindoi treceau printr-o perioada dificila a casniciei, amindoi aveau copii. S-au indragostit unul de altul si au decis sa se intoarca acasa la partenerii lor si sa le spuna sincer ca vor divort. A urmat un an de furtuna emotionala pentru amindoi si apoi s-au casatorit cind au fost liberi. Si sint impreuna de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

legatura e ca si ea credea ca profita, ca e puternica si ca joaca barbatii pe degete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Desiree...respectul se castiga, nu vine o data cu barza.
Happy...inaintezi si din suturi, crede-ma.....important este sa fii deschis sa le primesti, sa fii deschis sa ti le asumi, nu e cazul aici

din ce vad eu aici, si postarile ei, vine, ne pov, cica asteapta sfaturi, le primeste si cand le primeste vine cu contraargumente, cu chestii de genul 'n-ai inteles', 'nu stii'. ii explici mai pe larg, mai detaliat , te ignora....asteapta vizita la psiholog de parca ala e mama omida si-i va rezolva dilemele ( nu draga, stii cum e la psiholog, iti pune ala niste intrebari, se poarta dialoguri, din partea psihologului nu ai parte de nici o parere, nici o idee, te intoarce prin intrebari de te intreaba si de gustul laptelui de mama...nu crezi tu ca ala va "drege busuiocul" sau ii va zice aluia cum sa-si calmeze nevasta...si intrebarile astea te fac pe tine sa-ti gasesti calea, tu o gasesti, nu psihologul)

Mergi la inceput

Eu chiar nu am vazut pe nimeni sa aiba self esteem sanatos din suturi sau spunindu-i ca ceea ce face nu este bine sau este rusine/pacat/rau. Poate pentru o perioada se ascund reactiile naturale ale persoanei, de razvratire, dar la drum lung vor rabufni si mai mult.

Mergi la inceput

Babyblue, sa iti traiasca flacaul! E frumos foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Desiree...respectul se castiga, nu vine o data cu barza.
Happy...inaintezi si din suturi, crede-ma.....important este sa fii deschis sa le primesti, sa fii deschis sa ti le asumi, nu e cazul aici

din ce vad eu aici, si postarile ei, vine, ne pov, cica asteapta sfaturi, le primeste si cand le primeste vine cu contraargumente, cu chestii de genul 'n-ai inteles', 'nu stii'. ii explici mai pe larg, mai detaliat , te ignora....asteapta vizita la psiholog de parca ala e mama omida si-i va rezolva dilemele ( nu draga, stii cum e la psiholog, iti pune ala niste intrebari, se poarta dialoguri, din partea psihologului nu ai parte de nici o parere, nici o idee, te intoarce prin intrebari de te intreaba si de gustul laptelui de mama...nu crezi tu ca ala va "drege busuiocul" sau ii va zice aluia cum sa-si calmeze nevasta...si intrebarile astea te fac pe tine sa-ti gasesti calea, tu o gasesti, nu psihologul)

Stiu si eu cum e la psiholog ca am mai fost la consiliere acum 2 ani si m-a ajutat enorm . Dar am renuntat din cauza de prea multi km pana acolo .

Normal ca am contrazis niste pareri care il catalogheaza pe el asa drastic. Nu-l cunoaste nimeni , nu a vorbit nimeni cu el , dar e un nemernic doar pt faptul ca nu o mai iubeste pe ea.

Singurul lucru care il apreciez la mama este ca a bagat ea divort cand el a recunoscut ca are pe altcineva si l-a lasat sa se duca.
Eu nu eram nascuta atunci cand el a plecat. Deci nu am idee cum e sa ai tata , nu am o figura masculina in minte cand ma gandesc la asta si n-am zis nimanui tata.
Pt ca el a plecat definitiv atunci . L-am revazut de 3 ori , din care o data intamplator in 24 ani .

Mergi la inceput