Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 18
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia71 da'eu nu-nteleg de ce o mangaiati pe cap pe Dahri, oricare ar fi motivele pentru care face asta?! si mai beneficiaza si de psihoterapie gratuita, cand sedinta e peste 1 milion. pe sotie cine o mai analizeaza atata uneori gandesc prea mult.... |
Pentru ca aici majoritatea suntem mame. Si isntinctul matern se trezeste in noi cand citim astfel de povesti. Pentru ca dincolo de imaginea pe care Dahriana (vrea sa) o afiseaza, e un suflet nevindecat de copil.
Dahriana, parerea mea e sa pui tu punct relatiei; nu ptr. sotia lui si nici ptr. copil, ci pentru tine. Apoi sa continui vizitele la psiholog si sa-ti pui ordine in sentimente. Si abia apoi sa incepi o relatie frumoasa, bazata pe sentimente curate, in care nimeni sa nu insele, nimeni sa nu minta, in care sa fii cu cineva pentru ca vrei sa fi cu el pentru ca vrei sa fii cu el nu ptr. ca iti imaginezi tu ca furand barbatul altei femei/ tatal altei fetite, il vei avea pe al tau inapoi. Chiar, cati ani are amantul? Imi cer scuze daca ai mai zis, nu am retinut.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
ramiris spune:
citat din mesajul lui giulia71 da'eu nu-nteleg de ce o mangaiati pe cap pe Dahri, oricare ar fi motivele pentru care face asta?! si mai beneficiaza si de psihoterapie gratuita, cand sedinta e peste 1 milion. pe sotie cine o mai analizeaza atata uneori gandesc prea mult.... |
Eu cred ca oricat ar fi lumea oripilata de "stricatoarele de case" si-a cam dat seama ca fata e credula si-atat, isi doreste o relatie si fantele cu vergheta a mirosit asta si profita. De fapt majoritatii cred ca i-e mai mult mila de "amanta" care de fapt nu e decat pacalita de individul care vrea sa se simta si el nitel cocos dupa 6 ani de casnicie. Zic nitel pentru ca e destul de clar ca daca nu s-a rupt pisica pana acum sansele sa se intample de-acum incolo odata ce scade in intensitate pasiunea si intervine obisnuita si rutina si in povestea de dragoste scad vertiginos.
Ne e mila de ea pentru ca el seara se duce acasa la nevasta si copil si ea ramane sa se hraneasca cu iluzia ca o face "obligat", "ca sa salveze aparenteile", "ca sa pastreze relatia buna cu prietenii cand o divorta de nevasta".
Ne e mila de ea pentru ca e clar ca atunci cand spune "sunt puternica, joc,dur, il manevrez, am niste atuuri fata de nevasta, etc." o face ca sa se convinga in primul rand pe ea insasi.
Ne e mila pentru ca se vede din obstinatia cu care revine la subiectul nevasta ca o vede ca pe o rivala reala si ii cauta in pemanenta defecte care sa-i intareasca convingerea ca el are motive s-o lase ...
Pana la urma ea era libera de contract si el nu, responsabilitate fata de nevasta si copil are el in primul rand si el e primul responsabil pentru raul facut propriei familii.
Hai zi ca daca privesti din perspectiva asta nu-ti vine si tie sa o mangai nitel pe cap. Ca la cate povesti din astea am vazut la viata mea nici una nu s-a terminat cu .."si au trait fericiti pana la adanci batraneti".
Happy_in_TO spune:
Ba eu am vazut una si acum au amindoi 83 de ani si sint fericiti si se iubesc ca in prima zi.
Dar diferenta este nuanta aia autentica de care am mai vorbit, faptul ca nu a fost poleiala ieftina care nu scapa de testul litmus al timpului.
emanouela spune:
eu chiar n-o mangai, o cert. de ce??? pt ca sunt altii care o mangaie. atata timp cat ea isi permite, nu stiu cine a investit-o cu aceasta putere, sa faca caracterizare generala a noastra, a marii majoritati de aici, care suntem mame si sotii, unele actuale, altele ex....de ce-as mangaia-o??? i-as da si 100 suturi in dos, pt ca un sut in dos e un pas inainte....si ei ii trebe mult mai multe....ea tot primeste aceste 'suturi', sfaturi dar in loc sa mearga inainte cu fruntea sus, sa aiba stima de sine, respect pt propria sa persoana, demnitate, sau macar sa se chinuie sa si le regaseasca sau daca n-a avut niciodata macar sa incerce sa vada ce-i aia, se afunda, mai jos si mai in shit....si atunci, daca ea nu se respecta, de ce as face-o eu???
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Dahriana spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Cand sa plec spre casa, am citit aceste pagini. Nu pentru subiectul in sine [care desigur, nu este unic, nu este primul], ci doar pentru reactii. Vreau sa imi exprim ADMIRATIA pentru postarile lui lady, din pacate este SINGURA persoana care a scris CATRE autoarea subiectului, dahri, a scris PENTRU fiinta/gandurile/ numite dahri. Si a scris si gandit intr-un mod ff civilizat, chiar daca nu imbratiseaza alegerile lui dahri. Din postarile lui lady, oricine poate simti un surplus de profunzime imbinata cu armonie si sensibilitate. Aici este frumusetea mesajelor ei, ca ea a dorit sa ii scrie intr-un mod SENSIBIL/CALD fata de dahri, sperand ca astfel aduce mai multa lumina in gandurile lui dahri. Nu a privit-o ca pe un criminal, ci ca pe un om macinat de framantari si situatii discutabile. Pur si simplu, lady i-a VORBIT lui dahri. Ca un parinte catre copilul lui, cand face un lucru [poate] gresit, insa fara violenta, ci cu bunavointa si dorinta de ajutor. In alte postari nu am vazut decat etichetari vulgare, pacat. Pana la urma, autoarea subiectului a raspuns destul de civilizat unor postari f urate, iar acest lucru este totusi de apreciat. Din perspectiva mea, doar postarile lui lady sunt cu adevarat UTILE/IMPORTANTE pentru dahri, ca dovada, doar la ele sufletul lui dahri a reactionat. Lady, :). dahri am observat ca nu ai raspuns la intrebarea: "de ce ai dorit sa deschizi acest subiect aici, pe acest forum?". Poate nu ai raspuns pentru ca ti-e un pic teama de raspuns. Tu stii, in adancul tau, ce te-a determinat cu adevarat sa scrii aici? - indecizia ta privind evaluarea alegerii TALE, adica nu stii INCA daca ai gresit sau nu ca ai "ales" sa ajungi in aceasta situatie ne-ideala, si ai simtit nevoia sa iti impartasesti gandurile cu cineva "din afara"; SAU - dorinta ta de a-ti demonstra ca poti sa iti infrunti soarta/copilaria si sa fii PESTE ea. Eu cred ca ar fi bine sa te gandesti in sinea ta, singura, daca il iubesti/ admiri cu adevarat pe acel om sau daca doar te simti deja in hora si nu vrei sa iesi decat "invingatoare", din ambitie. Eu nu exclud nici una din variante. Pana la urma, exista multi oameni [si barbati, si femei] care, desi sunt casatoriti, in ani de zile realizeaza ca s-au maturizat in alt fel decat au preconizat si astfel, ajung sa nu mai fie fericiti langa partener/a. Sigur, corect ar fi ca mai intai sa se desparta civilizat de partener/a, sa nu renunte in nici un fel la relatia cu copiii [cand exista], si apoi, sa-si refaca viata. Duplicitatea nu e ok deloc, pentru nici una din cele 3 parti. Exista si situatii in care cel duplicitar doar PARE a fi sufletul pereche si, dupa un timp, va apare dezamagirea si in noul cuplu. In cazul lui dahri, chiar nu putem noi evalua cat de sincer sau nu este "el". Ceea ce insa e important cu adevarat, este sufletul lui dahri. El are nevoie sa ajunga la o stare de impacare cu el insusi. Si, cand dahri s-a decis sa scrie aici, sufletul ei nu era impacat. De asta ne-a scris dahri, ca un strigat al sufletului ei. Din pacate... postarile urate si deloc constructive [exceptie lady] pe care le-a gasit aici nu au ajutat deloc pe sufletul lui dahri, ci doar au INRAIT-O pe dahri sa se lupte pe metereze cu "restul lumii". Pentru ca nu a gasit prieteni virtuali, asa cum a sperat. Nu cauta oameni care sa o aplaude, nu, iata, lady nu a aplaudat-o, dar i-a oferit un suport sincer si prietenos, ca de la egal la egal. Nu a privit-o deloc de sus, ca vai, ea e sotie, si dahri e o simpla amanta decazuta etc. A privit-o in fata, ce pe un om aflat intr-o problema. In rest, dahri a gasit aici oameni care au TOCAT-O destul de exagerat si vulgar. Si chiar incorect. Incorect, pentru ca Dahri a fost destul de corecta cu noi, ne-a scris din gandurile ei, si atunci cand pare prea obsedata de "obtinerea" lui, si atunci cand se indoieste de drumul ales, si atunci cand scrie ca pana la urma, si doar visarea la un alt el/ea se numeste tot inselare [nu doar sexul efectiv] etc. Dahri, eu zic sa incerci nu decizi definitiv nimic in acest prezent, sa pui un pic de distanta intre voi doi, fara sa va despartiti, sa vezi daca, IN TIMP, el va incerca sa lungeasca duplicitatea sau din contra, va actiona catre tine. Nu il abandonezi, poate acel om nu este cel mai afemeiat barbat din lume, nu stim, si nici tu nu stii, de asta e bine sa te detasezi un pic, asa, "cam 1-2 metrii lateral", si sa il privesti de acolo. In timp, poate, vei afla mai multe raspunsuri astfel incat sa mergi mai departe pe un drum unde nu vei mai avea INDOIELI. Succes! anca . Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
Multumesc mult
Desi nu m-ai incurajat , ai gasit cuvintele potrivite pt a nu ma judeca.
Stiam ce o sa ma astepte cand o sa scriu aici . Nici nu stiu exact de ce am scris . Poate pt ca vroiam sa imi spuna cineva unde si de ce gresesc. Pt ca nu mai aveam rabdare sa ajung la psiholog saptamana asta , care nu stiu cum o sa abordeze subiectul .
Pur si simplu am scris ...pt ca am mai scris aici si alte dati si pt acele putine persoane care m-au inteles ( nu neaparat sprijinit ) , a meritat.
Restul le-am considerat rautati si lucruri de neluat in calcul .
Nu as dori nimanui sa fie in situatia asta . Nici eu nu-mi doresc sa fiu in situatia asta , dar nu prea stiu cum sa ies din ea fara sa regret.
Mi-as dori sa ma dezamageasca el , sa-mi zica ca ramane cu ea . Lucrul asta m-ar salva pe mine .
Faptul ca el s-a bagat in sufletul meu si eu am reusit sa ma deschid sufleteste si sa comunic cu el asa deschis cum doar cu mine vorbesc , m-a compromis si m-a furat din lumea obisnuita.
Daca as fi vazut in el doar un barbat care vrea o aventura si daca ar fi demonstrat asta , cu siguranta renuntam f repede la el .
Dar prin faptul ca el cere prietenilor f apropiati sfaturi legate de noi si le spune faptul ca vrea sa fie cu mine si sa renunte la ea si faptul ca e atat de , deschis la psihoterapie impreuna , ma face sa-l vad altfel.
Sunt convinsa ca ne-am intelege si mi-a zis ca si-ar fi dorit sa nu ma puna niciodata in situatia asta si sa fiu eu in locul ei .
Nu e ca toti , asta refuz total sa cred . Dar pt faptul ca e imoral si creeaza suferinta ar trebui sa renunt eu ..?!
Desi sunt convinsa ca o sa divorteze chiar daca eu renunt la el , poate nu asa repede daca eu plec , dar tot o s-o faca.
Si teama lui este ca eu nu o sa mai fiu acolo...
Eu nu i-am promis ca-l astept sa isi solutioneze el problemele . I-am zis ca in caz ca o sa fiu singura atunci o sa vedem ...dar ca exista posibilitatea sa nu fiu si eu nu voi renunta la ce voi avea atunci pt el .
De asta ii e lui frica . Ca o sa ma ia altcineva intre timp.
Si mie nu stiu de ce mi-e frica...
ramiris spune:
citat din mesajul lui emanouela si atunci, daca ea nu se respecta, de ce as face-o eu??? mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Pentru ca esti frumoasa, desteapta si modesta :).
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Pentru ca esti frumoasa, desteapta si modesta :). |
e, chiar atat de modesta nu sunt
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Happy_in_TO spune:
Suturile in dos nu ajuta la cresterea stimei de sine.
Vorbindu-i persoanei despre realizarile ei, despre Ea ca apoi ea sa se regaseasca si sa se accepte ca apoi sa se iubesca deci sa aiba self esteem este calea adevarata. Suturile in fund decresc stima de sine, fac persoana sa se gindeasca: si asa nu sint buna la nimic, nu merit nimic.. intelegi?
Gia spune:
Dahriana mi-ai amintit de o tipa care la 20 de ani spunea ca ea profita de barbati, nu barbatii profita de ea. A ramas gravida si habar nu avea a cui e copilul, pentru ca se culcase cu doi dintre colegii de munca. Problema s-a rezolvat cand ei au pus mana de la mana si i-au platit avortul. Clar a profitat de barbati, doar a obtinut bani de avort si probabil de vreo doua sucuri.
Desi unul dintre acei doi minunati era sotul meu la acea vreme, iti pot spune ca mi-a parut rau pentru ea. A fost pur si simplu o situatie de cacao din care toata lumea a pierdut... la fel e si la tine.
Subscriu la ce a zis mai toata lumea, tipul te joaca pe degete.
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Pentru ca aici majoritatea suntem mame. Si isntinctul matern se trezeste in noi cand citim astfel de povesti. Pentru ca dincolo de imaginea pe care Dahriana (vrea sa) o afiseaza, e un suflet nevindecat de copil. Dahriana, parerea mea e sa pui tu punct relatiei; nu ptr. sotia lui si nici ptr. copil, ci pentru tine. Apoi sa continui vizitele la psiholog si sa-ti pui ordine in sentimente. Si abia apoi sa incepi o relatie frumoasa, bazata pe sentimente curate, in care nimeni sa nu insele, nimeni sa nu minta, in care sa fii cu cineva pentru ca vrei sa fi cu el pentru ca vrei sa fii cu el nu ptr. ca iti imaginezi tu ca furand barbatul altei femei/ tatal altei fetite, il vei avea pe al tau inapoi. Chiar, cati ani are amantul? Imi cer scuze daca ai mai zis, nu am retinut. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685 |
Nu stiu daca realizezi cat de usor vorbesti sa-mi gasesc pe altcineva..
De parca persoana cu care te simti pe aceiasi lungime de unda o gasesti pe toate gardurile.
De parca il poti gasi la comanda ...
Exista o persoana care ma iubeste la nebunie de 1 an si ceva..desi nu a fost nimic intre noi niciodata . E doar un admirator . Un barbat ideal pt orice femeie , pt care eu nu simt nimic. Am scris despre el intr-un subiect si parerile erau contra inceperii unei relatii doar pt ca el te iubeste.
Eu nu-l iubesc , chiar nu-l sufar cand vine cu cadouri , vorbe frumoase si cand il vad atat de orb sa faca orice pt mine .
Daca ar stii el ce fac eu....cand el ma crede o sfanta...
Si nu am curaj sa-i spun la revedere , pt ca e sigur si pt ca am nevoie de o persoana ca el in preajma , desi nu-i corect.
Deci nu e important doar sa fie liber , fara complicatii , sa ma iubeasca etc..E f importanta sa-l iubesc si eu.