Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Whauu... zici ca viitorul tau sot isi va petrece restul vietii alaturi de tine spunandu-ti zilnic "hai bagajele plecam la munte".
Suuper.

*Nu as zice ca e mincinos.
Este doar tipic masculin - deh doar n'o sa zica - sunt ocupat,azi nu ne intalnim ca am treaba, sau sunt cu sotia sau copilul. Ar fi culmea nu?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Pai niciodata nu zice asta . In general ea e cel care il suna : cu unde esti ? Iar nu raspunzi la tel ? Cine e persoana care ti-a luat mintile si etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dahriana - un partener se construieste in timp. Sexul este important, este uman, este necesar poate, dar este doar o consecinta, este o carte trasa dintr-o gramada de carti de joc si nici macar nu este un as.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

hahhahahha... te lauzi de parca ai facut cine stie ce grozavie! Amanta e foarte usor sa fii: dai chilotii jos si gata, esti amanta!

live and let live

Iar n-ai inteles

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

e naucitor cum ne zici tu noua ca nu intelegem nic, cand tot e atat de simplu si tu nu-ti pui nici un fel de intrebare ca tot ti se scrie aci, una alta, toate mergand intr-o singura directie...dar tu batman, batman....oare sa fie pt ca te crezi ce mai dijdeapta, intelijent , frumoasa, tzatza de matza???? daca e asa, iar, sweet dreams

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikol24

As vrea sa vad si eu barbatul care vine la amanta si i spune:"buna,eu sunt insurat cu o femeie exceptionala,am un copil superb dar imi doresc foarte mult sa te......".Nu e absolut logic ca barbatul ala e in stare de orice ca sa te bage in patul tau si e la fel de logic sa i invetenze probabil multe defecte sotiei???
Nu vreau sa mi imaginez ce este in sufletul acelei femeie....
E insa clar ca esti o femeie fara scrupule,fara nici un pic de constiinta si iti meriti soarta.

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''

Da voi v-ati gandit ca eu l-am atras in patul meu ?
Daca era dupa el , nu indraznea .
De luni de zile tot tatonam terenul si ne abtinem de la orice atingere si o imbratisare am evitat-o.

Totul din dorinta de a fi corecti . Dar pana la urma...daca te gandesti doar la asta si nu o faci , tot inseli .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Hai s-o luam schematic ca tine , ok ?

1 . Nu ma declar o persoana puternica, ci sunt o persoana puternica.

2. am avut o relatie in care am fost "victima" in cu totul alt context !

3. nevasta-sa nu e membru DC , sau cel putin nu stiu . Dar am evitat detaliile ca oras, nume , ore , specializari , locatii , pt ca nu am siguranta ca nu e membra .

4. Nu era intentia mea sa fiu calaul cuiva , dar nici nu-s persoana aia sfanta care ii pune pe altii pe primul loc. In primul rand ma gandesc la binele meu . Si daca binele meu sta intr-o anume persoana si sunt sigura de asta...si e reciproc...atunci..

5. Cum ziceam...dinafara lucrurile par altfel . Si situatia in sine e ingrata . De aceea inteleg parerile sotiilor si a sotilor care au reusit sa fie fideli o viata . Nu e greu sa iubesti si sa ramai fidel , dar e greu sa dai de persoana pt care sa faci asta o viata.
A iertat-o pt ca a iubit-o , sunt convinsa de asta , si pt ca ea a amenintat ca se sinucide. Ulterior a mai acordat o sansa pt copil . Care dupa calcule e al lui , dar faptul ca a existat o mica posibilitate sa nu fie...

6. Nu sunt confuza , dar amandoi tinem la imaginea noastra si nu o sa vrem nici unul sa iesim sifonati din asta .
Preferam sa nu facem valuri , sa nu alarmeze cunoscutii , familia . Lucrurile astea nu se pot face de pe azi pe maine .
Sunt totusi 6 ani de casnicie ! Au prieteni in comun , familie etc. Care toti il vor judeca pe el . Si nu vrem ca o data cu sotia sa il vada prietenii cu alti ochi .

Daca nu ar fi fost vorba de el si ar fi fost alt gen de barbat , te-as fi crezut la partea cu naiva. Dar in cazul de fata , n-am cum , imi pare rau .
Si crede-ma in general sunt mult mai indecisa eu decat el si mult mai repede abandonez eu situatiile decat ar face-o el .
Dovada 6 ani de casnicie trasa de par.

La mine in ultimii ani ..nici o relatie de lunga durata din cauza ca abandonez repede.

Asa ca , si daca s-ar termina sunt convinsa ca o sa vina din partea mea .
Dar nu vreau asta pt ca am gasit persoana pe care o cautam si care ma completeaza.
Am momente cand simt remuscari , am visat-o pe sotia lui de cateva ori, dar sper sa pot trai cu ele.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

jezz, tu te citesti pe tine? in textul de mai sus sunt cateva contradictii in ceea ce spui. cum spuneam, e liber la visare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BalMascat

interesant ca sotul cu pricina da prea multe din casa. amanta stie o multime de lucruri. pt ca textele astea pica bine si cu ele mergi la sigur!!! daca relatia era genuina, nu era nevoie de aceste detalii.
iar Dahriana posteaza doar cand se simte "insecure". incercand sa covinga un forum, se auto-convinge ca totul e minunat si e deasupra lucrurilor. are nevoie de forum sa se minta frumos, pt ca asa isi ridica ea moralul si stima de sine.

Nu esti o persoana puternica si o stii si tu, esti extrem de slaba si vulnerabila, de aici si nevoia de a posta mereu si a face valuri. ai nevoie de public, daca ai fi puternica, ti-ai trai viata cu bune si rele si nu ai cauta incontinuu aproabarea si atentiea celor din jur pt faptele tale.

Din contra : sunt puternica si vanitoasa.
Si am nevoie de centrul atentiei pt a ma simti bine .
Nu are nici o legatura cu nesiguranta.

Sau crezi cumva ca e singurul barbat pe care il pot avea ?
Mai am si rezerve , barbati naivi pe care ii manevrez cu succes, care imi alimenteaza zilnic orgoliul.

Mergi la inceput

Da de unde. Inseamna sa fi in primul rand corect! Dar ma rog chestia cu corectitudinea deja tine si de altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Hai s-o luam schematic ca tine , ok ?

1 . Nu ma declar o persoana puternica, ci sunt o persoana puternica.

2. am avut o relatie in care am fost "victima" in cu totul alt context !

3. nevasta-sa nu e membru DC , sau cel putin nu stiu . Dar am evitat detaliile ca oras, nume , ore , specializari , locatii , pt ca nu am siguranta ca nu e membra .

4. Nu era intentia mea sa fiu calaul cuiva , dar nici nu-s persoana aia sfanta care ii pune pe altii pe primul loc. In primul rand ma gandesc la binele meu . Si daca binele meu sta intr-o anume persoana si sunt sigura de asta...si e reciproc...atunci..

5. Cum ziceam...dinafara lucrurile par altfel . Si situatia in sine e ingrata . De aceea inteleg parerile sotiilor si a sotilor care au reusit sa fie fideli o viata . Nu e greu sa iubesti si sa ramai fidel , dar e greu sa dai de persoana pt care sa faci asta o viata.
A iertat-o pt ca a iubit-o , sunt convinsa de asta , si pt ca ea a amenintat ca se sinucide. Ulterior a mai acordat o sansa pt copil . Care dupa calcule e al lui , dar faptul ca a existat o mica posibilitate sa nu fie...

6. Nu sunt confuza , dar amandoi tinem la imaginea noastra si nu o sa vrem nici unul sa iesim sifonati din asta .
Preferam sa nu facem valuri , sa nu alarmeze cunoscutii , familia . Lucrurile astea nu se pot face de pe azi pe maine .
Sunt totusi 6 ani de casnicie ! Au prieteni in comun , familie etc. Care toti il vor judeca pe el . Si nu vrem ca o data cu sotia sa il vada prietenii cu alti ochi .

Daca nu ar fi fost vorba de el si ar fi fost alt gen de barbat , te-as fi crezut la partea cu naiva. Dar in cazul de fata , n-am cum , imi pare rau .
Si crede-ma in general sunt mult mai indecisa eu decat el si mult mai repede abandonez eu situatiile decat ar face-o el .
Dovada 6 ani de casnicie trasa de par.

La mine in ultimii ani ..nici o relatie de lunga durata din cauza ca abandonez repede.

Asa ca , si daca s-ar termina sunt convinsa ca o sa vina din partea mea .
Dar nu vreau asta pt ca am gasit persoana pe care o cautam si care ma completeaza.
Am momente cand simt remuscari , am visat-o pe sotia lui de cateva ori, dar sper sa pot trai cu ele.

jezz, tu te citesti pe tine? in textul de mai sus sunt cateva contradictii in ceea ce spui. cum spuneam, e liber la visare.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

unde ? cum ? cand ?

Adu-le in lumina reflectoarelor . Vreau sa le discutam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Da de unde. Inseamna sa fi in primul rand corect! Dar ma rog chestia cu corectitudinea deja tine si de altceva.

Na ma rog...imi pare rau ca n-am avut un tata care sa ma invete sa citesc barbatii .
Al meu s-a dus cu amanta aia pe care o uraste mama si azi dupa 24 ani .
Si care e tot cu tata . Asa rea cum a fost si lipsita de scrupule.. tot nu s-a intors la mama .

Mergi la inceput

Bine poti sa ai cati barbati vrei din cei dispusi sa se culce cu tine. Acum desigur eu sunt ferm convins ca nu sunt chiar asa toti cu limba scoasa dupa tine - doar cei care vor o partida nah gratis daca se poate.
Daca tu vrei sex - Ok go for it!
Asa cum spunea cineva mai sus - e simplu - dai chilotii jos si gata.

Mergi la inceput