Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 14
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Bine poti sa ai cati barbati vrei din cei dispusi sa se culce cu tine. Acum desigur eu sunt ferm convins ca nu sunt chiar asa toti cu limba scoasa dupa tine - doar cei care vor o partida nah gratis daca se poate. Daca tu vrei sex - Ok go for it! Asa cum spunea cineva mai sus - e simplu - dai chilotii jos si gata. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Acum realizez si eu mai bine ca in lumea asta totul se invarte in jurul sexului .
Nu e asa si in cazul meu . Si nici in al lui .
Si cei care sunt coada dupa mine nici nu m-au avut , nici nu o sa ma aiba . Nu are nici o legatura cu sexul .
Incep sa ma simt si mai bine acum cand vad ca totul se bazeaza pe sex dupa voi si noi stim ca la noi nu e asa .
Happy_in_TO spune:
Fata draga, tu o pedepsesti de fapt pe mama ta pentru ca tatal tau v-a parasit...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO Amanta, nevasta, amica, prietena, orice ai fii intr-o relatie, nu conteaza statutul ci cit de autentica este aceea relatie. Cit de reala. Iar un lucru real si de lunga durata, nu se poate cladi pe manipulari emotionale care urmaresc un scop. (chiar tu declari ca ii manipulezi gindirea si alegerille. Iar un lucru fortat asa nu poate fi autentic. E vorba de nuanta, de clasa, de acel ceva care face diferenta intre poleiala ieftina si stil... Este vorba de incredere, demitate, omenie, respect, fidelitate, toate astea stau la baza unei relatii solide. Iar macho man care incerci sa il cistigi ca pe un trofeu ceva, nu este in stare sa simta nici unul din aceste sentimente. Si cum te poti lua de mina cu un asemenea om, plingind de fericire si sperind la un viitor trainic impreuna? Chiar nu e logic... Nu pot spune ca imi este mila de sotie si nici de copil. Decit cu asa om linga ele, mai bine libere si deschise la posibilitatea de a cunoaste in viitor un OM, un barbat adevarat care sa le stea alaturi. Sau mai bine singure decit linga o asa tiritoare... live and let live |
Foarte fain ai scris.
Dar Dahri nu intelege, pentru ca ea a fost invatata ca barbatii sun porci, trebuie sa te folosesti de ei si sa ´´joci tare´´ daca nu vrei sa fii ranita. Sa-i tii in lesa adica.
Eu cred ca Dahri se teme sa sufere si are permanent nevoie de laude cum ca e puternica, de aceia se ridica pe sine in slavi si-i desconsidera pe ceilalti.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO Fata draga, tu o pedepsesti de fapt pe mama ta pentru ca tatal tau v-a parasit... live and let live |
Poftim ?
Hai ca asta a fost buna..
Cum se poate intorsatura asta ?
Eu cu mama am o relatie f stransa , doar ca i-am zis dintotdeauna sa nu-l mai coboare in ochii mei pt ca nimeni nu pleaca de bine! Ceva a facut si ea . Dar in general sotia nu vede cand greseste.
O relatie stransa pana la subiectul asta , de care nu stie si nu o sa stie pt ca ar afecta-o prea mult si as transpune-o in urma cu 24 ani pt a retrai aceleasi momente si ar tine partea sotiei lui , in mod sigur.
Putin s-a prins ea asa din discutii si mi-a spus doar : " Sper ca nu ai ceva cu omul ala . Sper ca nu faci asa ceva pt ca un barbat cand are o alta femeie nu se mai comporta frumos cu sotia si o face sa sufere si o compara cu amanta , pe care o vede perfecta"
Dar bineinteles ca am negat ca ar fi ceva .
Si mai ales ca are ceva si impotriva meseriei lui care a aceiasi cu a tatalui meu si inca alte detalii care sunt identice . Ar bulversa-o mult !
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Dahriana Asa ca , si daca s-ar termina sunt convinsa ca o sa vina din partea mea . |
Sunt sigura de asta. Apoi vei intra in alta hora si cand va deveni serioasa iar te vei speria. :(
E musai sa-ti rezolvi problemele, Dahri.
en_kvinna spune:
La punctul 6 tot nu mi-ai raspuns. N-ai inteles. De ce daca cineva ti-a zis ca relatia ta e fake ai simtit nevoia ca El sa ti-o aprobe?? Sa iti zica el dulce si gingas ca va iubiti ca nimeni altii? Daca erai puternica nu aveai nevoie ca el sa-ti confirme ceea ce tu banuiai. Dar nu esti puternica. O boare de barfa si ocari te-au doborat si te-au facut sa nu mai fi sigura pe ''iubirea voastra''. A trebuit ca el sa-ti zica de iubirea voastra ca tu nu mai erai sigura.
Faptul ca nu poti duce relatii de lunga durata denota ca nu esti o femeie puternica. Relatiile de lunga durata te trec prin sabie si foc. Metaforic evident. Numai cei puternici (trup, minte si suflet) pot sa duca astfel de relatii.
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Poftim ? Hai ca asta a fost buna.. Cum se poate intorsatura asta ? Eu cu mama am o relatie f stransa , doar ca i-am zis dintotdeauna sa nu-l mai coboare in ochii mei pt ca nimeni nu pleaca de bine! Ceva a facut si ea . Dar in general sotia nu vede cand greseste. O relatie stransa pana la subiectul asta , de care nu stie si nu o sa stie pt ca ar afecta-o prea mult si as transpune-o in urma cu 24 ani pt a retrai aceleasi momente si ar tine partea sotiei lui , in mod sigur. Putin s-a prins ea asa din discutii si mi-a spus doar : " Sper ca nu ai ceva cu omul ala . Sper ca nu faci asa ceva pt ca un barbat cand are o alta femeie nu se mai comporta frumos cu sotia si o face sa sufere si o compara cu amanta , pe care o vede perfecta" Dar bineinteles ca am negat ca ar fi ceva . Si mai ales ca are ceva si impotriva meseriei lui care a aceiasi cu a tatalui meu si inca alte detalii care sunt identice . Ar bulversa-o mult ! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
spunea cineva mai sus, esti saraca rau cu duhul. zau asa!
hai ca ne-am luat portia de distractie pe ziua de azi. sper ca nu ne parasesti ca doamna'in'rosu007.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui en_kvinna La punctul 6 tot nu mi-ai raspuns. N-ai inteles. De ce daca cineva ti-a zis ca relatia ta e fake ai simtit nevoia ca El sa ti-o aprobe?? Sa iti zica el dulce si gingas ca va iubiti ca nimeni altii? Daca erai puternica nu aveai nevoie ca el sa-ti confirme ceea ce tu banuiai. Dar nu esti puternica. O boare de barfa si ocari te-au doborat si te-au facut sa nu mai fi sigura pe ''iubirea voastra''. A trebuit ca el sa-ti zica de iubirea voastra ca tu nu mai erai sigura. Faptul ca nu poti duce relatii de lunga durata denota ca nu esti o femeie puternica. Relatiile de lunga durata te trec prin sabie si foc. Metaforic evident. Numai cei puternici (trup, minte si suflet) pot sa duca astfel de relatii. |
Am dus o singura relatie prin sabie si foc. De atunci , nimic.
Sper sa mai pot duce una , ultima .
Nu l-am sunat din nesiguranta care o crezi tu . Ci ca sa-mi confirm mie ca inca il vreau si ca sunt dispusa sa continui . Cu chestia asta inca am de lucru . Pt ca in anumite momente ma gandesc ca ar fi mai simplu sa renunt . Dar nici el nu renunta ...
Saptamana asta am programare la psiholog. Sa vedem ce o sa iasa.
marius spune:
Macar daca ar fi doar sex si ar fi bine, ma rog explicabil. Tragic este daca nu e vorba dar de sex. Acum din ceea ce scrii este poate o rasfrangere a socului produs de tatal tau cu multi ani in urma si a amantei lui.
Acum tu esti amanta si tragic faci acelasi lucru pe care l-ai urat si il urasti cu un el.
Tragic.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Na ma rog...imi pare rau ca n-am avut un tata care sa ma invete sa citesc barbatii . Al meu s-a dus cu amanta aia pe care o uraste mama si azi dupa 24 ani . Si care e tot cu tata . Asa rea cum a fost si lipsita de scrupule.. tot nu s-a intors la mama . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Tu Dahriana, eu aud strigatul tau de ajutor. Tu esti in esenta o tipa faina, dar esti coplesita de ´´adevarurile´´ mamei tale
Uite, asa se intampla cand femeile divortate ( nu conteaza din ce motiv) isi intoxica copiii cu povesti de groaza si isi varsa sacul de frustrari fix in mijlocul relatiei tata-fiica. Trist, foarte trist! :(