Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vai ce de copilasi bolnavi! Multa sanatate!
Vero probabil e o viroza intestinala, nu trebuie neaparat sa aiba si diaree, la A. chestiile astea se manifesta de obicei prin voma, ultima oara a avut una care l-a tinut 24 de ore timp in care a vomat nonstop.

Patricia, se deschid la 6.30 gradinitele, dar dupa cum a spus nu vreau sa-l trezesc fortat si sa-l duc la gradi asa devreme, cred ca as strica echilibrul fragil in care suntem acum, l-as chinui, prefer sa fac eu un pic de efort.

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aaaa, am inteles Miere, nu pricepusem asta din ce ai zis tu. Sa fii atenta cu micuta cu bolnavirile, si eu faceam ca si tine nu prea ma gandeam ca e mica, si ne-am cam imbolnavit. Mi-a dat o idee cineva dar la noi nu a functionat poate functioneaza la voi. Cand e cel mare bolnav, ii pui mascuta pe care pictezi o fata vesela, sau ceva ce i-ar placea lui, asta ca sa il faci sa o poarte

Vero cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Vai fetelor ce de bolnaviori. Patricia, Veronica sper sa scapati repede.
Vero eu cu ochii am tot avut de lucru la Marius. 6 luni i-am tot facut masaj la ochi, i-am dat si picaturi de vreo 2 ori si nu prea au avut efect. In final am ajuns la desfundat de canale, a durat vreo 3 sedinte dar macar am scapat.

Acum la Bogdan nu i-a curs de la inceput ci dupa problema cu inecatul au inceput sa se lipeasca. 7 zile a luat Tobrex, acum e un pic mai bine dar nu a trecut de tot. Dar fac pauza de la picaturi, o sa vad miercuri ce ne zice doctorita. Pana atunci curat cu ser fiziologic ochii si zi si noapte daca e cazul.

Vineri seara am fost la Christamas party, la firma. MArius s-a distrat la maxim. Si-a gasit o fetita cam de varsta lui si cat am stat acolo a fugarit-o incontinuu. A si pupat-o la un moment dat. Nu stiu de unde ideea ca eu nu sunt genul care sa il incurajeze sa pupe alti copii. Oricum la 22 cand am plecat l-am luat cu forta si in urlete. Bebe a stat acasa cu mami, eu am fugit intre 2 alaptari, am lastat si f putin lapte si l-a baut cu biberonul. Frate-su pana la 8 luni si jumatate n-a vrut biberon deloc.

Ada felicitari!!! Sa iti traiasca nepotica iar sora ta sa se refaca repede!

Miere si mie mi s-ar parea tare greu pentru Aidan sa plece asa matinal la gradinita. E drept ca ti-e tare greu asa tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna fetelor!!!

Multa sanatate bolnaviorilor!!!

Da, sunt matusica. A nascut sora mea o fetita, Maya Maria, de 3.820 g si 53 cm prin cezariana, ca altfel nu a vrut sa vina, era cu nasul in sus.

Va multumesc din suflet pt urari!

Anna cam asa s-a intamplat, i-a indus nasterea, dar mititica nu a vrut sa coboare si plus de asta mai era si cu fata inspre burta. Ca s-a speriat si doctorita cand a dat de ea. :))

Va pup si va doresc o seara frumoasa! Eu fug la dus si apoi la somn, ca am cam vegheat holurile maternitatii azi noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Ada, felicitari surorii tale, sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si fericita!
sanatate multa bolnaviorilor!
si aici bantuie tare de tot virozele, totul numai de la vremea asta anormal de calda. speram sa dea odata inghetul sa putem respira mai bine.
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Va multumesc tuturor de raspunsuri
Nu am mai apucat sa scriu ieri...
Deci a vomat de pe la 3 noaptea pana pe la 12 ziua cand a reusit sa adoarma si sa doarma pana tarziu.
Dupa aceea a papat foarte putin orez si carnita de pui la gratar, dar asaa cateva gurite, in schimb plangea tot timpul dupa apa, ii era tare sete. I-am dat apa cu bule si cate o gurita. Nu a mai vomitat dar nici nu prea a mancat. Astept sa vad cum mai e azi.

Ada - felicitari! pentru sora ta sa traiasca nepotica, sa fie sanatoasa.
Paula - multumesc de raspunsul , poate da Domnul si nu e cazul de desfundat canale.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Fetelor, v-am zis de vlad cu enteroviroza. Ieri nu a facut caca deloc, si nici azi. Cere de toate de mancare, ce sa fac?ii mai dau regim??nu ii mai dau?ieri a cerut la caca de 10 ori dar nu a facut. Smecta nu i-am dat decat unul in prima noapte, in rest i-am dat debridat si ercefuryl.Ii mai dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,

Ada, felicitari pentru sora ta. Maricica nepotica. Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata.

Sanatate tuturor bolnaviorilor.

Si noi tusim de mama focului (toti din casa). Nici n-am mai fost la dr. ca ultima oara nu ne-au ajutat cu nimic siropelele.

Naty, sa stii ca si Ilinca are 13 kg (sau putin sub).

O saptamana frumoasa tuturor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Gata m-am intors la birou, s-a terminat concediul . Maimutzele au ramas acasa cu mami.

Sanatate multa bolnaviorilor .

Paula de ce nu incerci sa picuri niste laptic de la tine in ochisorii lui Bogdan, poate functioneaza asa.

Ada felicitari pentru nepotica, sa va traiasca!

Patri eu zic sa-l mai tii cateva zile pe regim ca nu stii cand revine boala, macar asa preventiv.

Razvi e mai bine, azi mergem la un pneumolog recomandat de Irina sa vedem ce ne zice. Andra tot cu mofturi, dar ne facem noi mari.

gasca

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Da Crisspy dar ma deranjeaza ca nu face caca

Mergi la inceput