Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)
Raspunsuri - Pagina 8
anna-mama spune:
Ada, ii tin pumnii surorii tale! Sa ne dai si noua vestile bune cand le afli@ Doamne ajuta sa aiba o nastere usoara si sa fie sanatoase!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Neata,
Va las
[Ada[/b], ce stii despre sora ta? Toata noaptea m-am gandit la ea, am si visat-o ... Hai, da-ne vestea ca esti matusica!
bebelusi spune:
Vlad e tot asa adormit si molesit, il doare burtica, caca nu face des dar e urat mirositor, ingrozitor....uffffffffff
Miere dar la noi se deschid gradi la 06.00 la voi nu?
Ada ai vesti????
Imi e teama sa nu ia Irina, eu am grija sa nu atinga nimic din ce atinge vlad (linguri, cana, mancare)....
Irina iar tuseste, de muci nu mai vb ca are de 3 lunia tusit azi noapte de m a terminat. Ce naiba sa ii mai dau ca am terminat tratamentul acum 4-5 zile, incep iar??????????Imi e un somn de morr
anna-mama spune:
Patri, sanatate multa si lui Vlad si Irinei, sa treaca repede Incearca sa te odihnesti putin azi, poate mai sta sotul tau cu ei sa dormi si tu cateva ore
Daaa, Ada, e matusica Felicitari!
bebelusi spune:
Ce sa ma odihnesc Anna ca si mircea e la fel saracul, are si spectacol azi, nu stiu cum e in stare sa mai joace pe scena.
Ada e adevarat????
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Ce sa ma odihnesc Anna ca si mircea e la fel saracul, are si spectacol azi, nu stiu cum e in stare sa mai joace pe scena. Ada e adevarat???? Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 http://cutiutacubijuuri.blogspot.com "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Offf, saracul, ii doresc multa putere de concentrare ca sa iasa bine spectacolul
veronica75 spune:
Of, m-am saturat de bolile astea
Sanatate tuturor , rau e cand ne sunt copilasii bolnavi...
Strig si eu dupa ajutor poate ma puteti ajuta cu un sfat ceva
De azinoapte la ora 14 Alice vomita intruna, nu are diaree momentan si nici febra...doar vomita si binenteles plange.
Ce credeti ca ar putea fi????????? ceva viral????vrea apa si dupa o vomita...
A facut si Leo conjuctivita (daca asta o fi), i-am facut tratament 8 zile cu picaturi si in ochi si in nas, spalat cu ser si pansament steril si acum la 2 zile dupa terminarea tratamentului iar s-a trezit cu ochii lipiti.
Fetelor si eu cred ca o iau razna
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
bebelusi spune:
Veronica nu stiu ce-o fi. A mancat ceva ciudat????? Oare nu e bine sa ii dai un pic de biotics???daca ti-l ia
Sa stiti ca am impresia ca aluat si Irina sunt distrusa, si asa are doar 7600, daca face diaree ma impusc. A facut un caca pana la gat, abia am putut sa o schimb. I-am dat un biotics si debridat. MORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
veronica75 spune:
Vai, Patri, in ce stare sunteti si voi , imi pare tare rau
Insanatosire grabnica tuturor
Multumesc de sfat
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
anna-mama spune:
Vero, anul trecut cand a avut Vlad gastro-enterocolita la fel a debutat, cu voma in continuu, sugea si apoi vomita...trebuie sa ai grija sa nu bea multa apa deodata, dar sa ramana hidratata, foloseste sarurile si da-i cate o gurita apoi pauza, iar o gurita, iar pauza...daca vezi ca nu trece mergeti la spital. Sanatate multa!
Patri, sper ca nu a luat Irina, offf, asta v-ar mai trebui!