Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

paula ce bine arati
felicitari mamicooooooooooooo
superbe activitati
asa e si antonia cu cadcourile
ahahahaha
si bebelusa ce face?
eu zic sa ii inveti sa doarma amandoii odata
eu asa m-am chinuit
da mi-a iesit
normal ca nu adorm in fiecare zi in acelasi moment la pranz sau seara
dar mereu o iau cu mine pe petra
cand o adorm pe antonia
si antonia care era super pretentioasa
s-a invatat sa stea in chiuitul sora-sii
altfel nu faceam fata
la inceput petra era la san
apoi s-a invatat sa adoarma langa noi
caci evident antonia si acu adoarme pe picoare
dar e bine sa ii inveti unul cu altul
ca sa iti fie tioe usor pe viitor
altfel e mai greu
acu antonia adoarme vrea nu vrea
cu petra langa ea
chiar daca stau si o ora
sunt multumita
ca si inainte tot greut adormea si era singurioca

patri ai o minunatie de fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Naty, parca auzisem ca sunt bune sticksurile de rontait la drum cu masina. Mai verific, ca e poveste veche si citita/auzita nush pe unde...

Na, ca acum imi dau seama ca n-am zis un LMA celor pe care ii chema Nicolae - se mai primesc urari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola bine ai revenit [printre noi

porumbita ce fel de exercitii ati mai facut la logoped?

azi am zis si noi pt prima data unu doi patru si cinci
pe trei il sarim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ce faceti cucuietelor in prag de Sarbatori??

va pregatiti de Mosh? sa fiti cuminti...ca cine stie de unde vine

eu azi am fost la gradi si am pregatit sala de clasa impreuna cu picii, am facut bradutul
a fost atat de dragutz, am vazut cel mai frumos bradutz azi... cu ornamente facute de manutele lor

in alta ordine de idei va fac o propunere pentru aceasta perioada minunata de sarbatori,
va invit la un eveniment frumos, la un spectacol de opera...etc

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168929

Carmen fii pe faza, ai zis ca vii, am saculetzul ala in geanta de acum

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Salutare,

Nu am mai intrat ca ma tin maimutzoii in priza toata ziua...abia a venit Adi si m-am retras in bucatarie la o tigare si un pahar de Cola.

Razvi are pneumonie . Noroc cu Irina care a insistat sa nu ne interneze ca plecam din spital direct la spitalul de nebuni daca ramaneam cu Razvi acolo...are frate o energie de speriat. O fi si de la atata ventolin si fixotide?

E de belea cu amandoi acasa, noroc ca mandra face ce face si adoarme singurica. Mai nasol e cu mesele ca daca tipa Razvi sau face ceva cu zgomot (ceea ce se intampla mai mereu, mai putin noaptea) ciuleste urechile si nu mai vrea sa manance. Si cand refuza biberonul, il refuza nene nu o mai faci sa-l ia poti sa stai si in cap. Pe Razvi cand era de varsta ei il adormeam si manca tot, la ea nu pot aplica metoda asta.

Paula si eu am aceeasi problema cu somnul lui Razvi de dupa-amiaza, asa ca zilele astea nu a mai dormit ca ma enervez degeaba si el tot nu doarme. Seara se culca cu Adi asa ca am scapat .

Fug ca ma cheama sa-mi arate nuna, adica luna

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Off, Crisspy, dar cum a reusit dragul de Razvi sa ajunga la pneumonie? Bine macar ca e vesel si vioi...multi, multi si sanatate!

Micola, ma bucur sa aud de voi, sper sa rezolve problemuta dupa operatia din ianuarie. Cu greutatea te inteleg perfect, si Lucas e la categoria pana, ii ies coastele, are vreo 12,5 k, a si slabit acum cat a fost bolnav, iar in inaltime nu ia nimic de luni bune, ne-am blocat la 95 cm Iar mai nou de ieri are diaree...

Naty, si eu am rau tare pe masina, numai cadn conduc eu nu...mie nu mi-a trecut niciodata cu nimic, in copilarie aveam cosmaruri la drumurile cu masina, si acuma mi se face de foarte multe ori rau de vomit chiar.Pupam Nadiuta scumpa

Anna, ma bucur ca pitica voastra e cuminte si sta la caldurica, aveti grija de voi!

Eu sunt inca si saptamana asta in concediu medical, de vreo 2 zile mi-e mult mai bine, sunt in curs de refacere, ca sa zic asa...am astat acasa 2 sapt. si jumatate, de cand sunt in campul muncii n-am stat atat de mult acasa in concediu medical, cel mult 3 zile...Na, acum am prioritati clare
Raul mi-a trecut complet, burta mi se pare imensa, mult mai mare ca la Lucas.

va pup pe toate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 17+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Multumesc mult fetelor, pt mesajele voastre!
Si eu care ma gandeam ca ne-ati uitat

Vad ca vorbiti de somn, de fapt despre adormit...si la noi e la fel..desi de prin primavara Alexu meu doarme cu soacra in camera, si chiar in pat, in 5 seri din 7 ma solicita si pe mine, in celelalte ma trimite la dush, zice :"Mami, dush!", ceea ce inseamna ca el si mamaie se culca, si eu ma duc sa fac dush.. Si tot o ora dureaza, ceas, daca stingem lumina la 21.35, abia la 22.35 pot sa ma ridic eu din pat si sa plec din camera! Nu am ce sa-i fac, m-am resemnat eu, ca pana nu epuizeaza energia pe ziua respectiva, nu pica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Ioana, imi pare bine ca esti mai ok acum. ptr raul de masina, voi aveti Vomex... care e tare bun! dimenhidrinat substanta activa, picaturi.. si e otc. sanatate lui Lucas!
Alinuko pune poze cu bradutul ornat de manutele lor. iar ma oftic ca nu-s la bucuresti sa ma duc la opera.....
Criss, sanatate multa lui Razvi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

crisspy si David zice tot nuna la luna si in fiecare seara se uita pe geam dupa ea sa vada daca a venit..acum se uita si dupa stele :))))Bai si vede cate una mica,mica si-ti arata si-ti spune de te innebuneste si io stau si ma zgaiesc si ma trec toate apele ca nu o vad si pace si copilul insista..zici ca-s la un test:)))))
Sanatate multa lui Razvi.David a fost f agitat cand a luat singulair si zyrtec...cand a luat aerius a fost ok..
Va pup cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy sanatate multa lui Razvan, sa ii treaca repede.

Alinuk nu ai poze cu bradutul?

Asparagus ma bucur ca te simti mai bine, sa ai sarcina usoara in continuare!

Cami nu arat deloc bine, dar asta e, balastul e dinainte de sarcina. Felicitari pentru progresele cu cuvintele.

Ieri am reusit sa il adorm pe MArius ai facut cel mic greva somnului. Dupa ora 12 foarte putin mi-a dormit pana aseara la 22 si ceva. Stiu ca incepe sa stea mai mult treaz dar ieri mi s-a parut mult prea mult si mult prea deodata. Macar a dormit binisor azi noapte. In seara asta avem petrecerea de Craciun la firma. Sper sa ma lase sa merg macar o ora la petrecerea mea si apoi sotul o sa mearga singur la a lui. Periodata intre 20 si 22 e cea mai "nervoasa" la el.

O zi frumoasa sa aveti ca acusi incepe week-endul!

Mergi la inceput