Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
Selene_Bunny spune:
Pentru raul de masina eu iau Emetiral (Emetostop). Nu am avut incredere ca functioneaza pana nu l-am incercat. O pastiluta cu 30 de minute inainte de a pleca la drum. A facut minuni, eu nu vomit, dar mi-e rau toata ziua aia, si nu numai rau, dar si dureri de cap, si stare de nervozitate, si ceata pe ochi...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
bebelusi spune:
Roxana sa stii ca si eu am avut rau de masina cat eram mica, nu puteam sta in masina nici doua minute.
Alina1976 spune:
Buna fetele, :-)
Remember me? :-)
Am vazut ca multe sunteti la BB2 deja...de unele stiam (Pati, Crisspy...) dar de altele nu.
Va felicit pe toate si...wellcome to the club :-)
Mai fetelor, au trecut aproape 3 ani de cand asteptam toate sa vina licuricii...nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul...mie imi e dor de Sabinuta mea bebelusa...acum e D-ra mare, merge la gradi, vorbeste engleza :-)....de Ana ce sa mai zic...a facut 5 ani.
Acum sunt disperata sa caut scoli pt Ana. Suntem primi care vor face pregatitoarea la scoala...dar ce scoala?! Caut, ma uit...nu stiu unde sa o dau..UFFFF
Va pup cu cu un drag nostalgic
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
iuliacris spune:
Paula, ce activitati frumoase ati facut de Mos Niculae (care a venit cu ditamai tolba la voi!!!!). Felicitari pentru kg date jos!
Crisspy, sanatate lui Razvi si tie nervi de otel!
Micola, bine ca ai mai dat un semn de viata, chiar ma intrebam ce mai faceti. Imi pare rau ca Alexutu e tot cu probleme, sper sa se rezolve definitiv cat mai repede!
Naty, tare neplacuta chestia cu raul de masina, poate functioneaza metode Roxanei.
Rox, tocmai ce-mi zicea Cipri ca abia asteapta sa poata canta la pian pe Ipad in avion (aseara a cantat o ora jumate pana i l-am confiscat). O sa-i arat articolul sa vada ce poate pati.
Oho, si-a amintit Alina de noi...bafta in alegerea scolii!
roxanaz spune:
Patricia, nu am zis ca nu exista asa ceva. ci ca in masina prin bucuresti probabil ca voma si greata sunt un reflex.
Iulia hahahaha. vezi ca exista si tobe, si voiceband . deci o puneti de o formatie rapid, ca baietii aia din metroul new-york-ez plus "enghibads" si fruit ninja pentru Carla
Alina976, bine ai revenit! ce mai fac fetili? dar tu?
anna-mama spune:
Rox, daaa, va anunt, sunt prin zona...ca i-am zis domnisoarei ca nu are inca pregatita camera, sa mai stea la caldurica Sanatate multa tie si Evei
Alina, pai asa scurt? Mai zi-ne de voi, mai vrem si poze!!!! Spor la cautat scoli!
Naty, off, mititica, si eu zic la fel ca fetele, sa-i dai ceva inainte de a va urca in masina, poate o sa-i fie mai bine! Nu stiu sa recomand ce, dar iti zice medicul. Eu i-am luat mamei niste pastile pe baza de ghimbir pt raul de masina si sunt extrordinar de ediciente la ea, dar nu stiu daca merg si la copil. Nici eu nu am mai ajuns cu Vlad de mai bine de un an la doctor
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Naty spune:
rox nici mie nu mi-a venit a crede, ba chiar o banuiam ca se preface sau ca, din cauza ca a vomat la drumurile lungi, a ramas cu ideea ca i se face rau in masina.
Numai ca e evident ca ii e rau, se face palida de tot, se pleosteste toata (sunt singurele momente cand e asa), iar acum chiar a vomat.
Sambata la intoarcere i-am dat Metoclopramid si nu a vomat, doar a zis ca-i e greata.
Diseara daca tot merg la doctor il intreb si de asta.
Sper sa nu vomite pana la clinica
Naty spune:
Alinaaaaa, ce surpiza!
Mai spune-ne despre voi.
La ce scoli va ganditi? Nasol ca prindeti prima generatie de clasa O.
Chiar ma gandeam ieri, daca ramane sistemul asta eu o voi da pe Nadi la scoala in 2014, la 6 ani fara 3 luni; fiind nascuta pe 29 decembrie pot sa o dau la cerere mai devreme in clasa 0. Asa ca va merge la scoala inaintea licuricilor colegi de generatie
bpaula spune:
DImineata nu am apucat sa raspund pentru toata lumea
Alina bine ai revenit, spor la cautat scoala!!!
Micola imi pare rau ca aveti probleme in continuare, sper ca anul urmator sa fie mai bun.
Iulia tolba a fost plina ca si noi eram multi (5).
Anna asa am fost si eu la MArius, cu casa in renovari pana la nastere si mai era rau ca eram fara dus/cada.
Naty cred ca tare e greu sa nu puteti merge cu masina nici macar drumuri scurte. Eu nu ma pricep ca nu sunt sensibila si nici Marius nu e.
Fetelor ma omoara cand trebuie sa il culc pe Marius, fie pranz fie seara. Nu vrea sa adoarma nicicum, ma chinui cate o ora cel putin, rara dureaza 30 min. Si cum acum e si cel mic, unul vrea la san altul ma vrea in pat cu el (si tot nu se linisteste). Cand vine ora de somn imi vine sa plec de acasa . Cu mami adormea usor.
bebelusi spune:
Rox, dar nu am zis asa ceva, am zis doar ca si lui Vlad i se intampla
Alina iubita mea, ma bucur ca ai intrat sa scrii. Eu am inteles ca inca nu e sigura treaba cu grupa 0
Paula stiu cum e, si noi aveam problemele astea\la inceput, dar o sa treaca cu rabdare, ufff