Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, multumesc de intrebare.

Slava Domnului, noi suntem bine. Alexia merge la FTK de doua ori pe saptamana iar acum, in preajma sarbatorilor, au ateliere si in weekend. De pilda, duminica au facut piscoturi pentru Mos Craciun si au impodobit bradul. Este foarte incantata de program si de tot ce inseamna socializare. O sa vedem cum se vom descurca la gradi din ianuarie. Saptamana aceasta inchei contractul cu grsadinita si am mari emotii. Ale stie deja gradinita pt ca am dus-o acolo sa cunoasca educatoarea, sa vada spatiul, jucariile si pe patroana. I-a placut, asa ca am decis sa o inscriu.

In rest, Alexia vorbeste non-stop, este intr-o continua miscare, e foarte afectuoasa, insa e tot mofturoasa la mancare. Papa putin si doar ce ii place, in special porcarioare (pe care eu i le limitez). Sa vad ce poze am in telefon si poate in pauza de pranz pun niste poze pe mailul comun.

Eu tocmai am venit de la Viena, socrul meu a fost operat, i s-ua extirpat cele 3 tumori mari, insa nu au putut scoate si metastazele de pe ficat pentru ca, din cauza chimioterapiei, acesta nu arata bine deloc. Asteptam rezultatul la biopsie si vedem ce tratament va primi.

Eu ma gandesc la bebe, chiar sambata am fost la doctor si m-a chemat la Fundeni ca sa mai facem o tura de analize pentru a stabili gradul de risc. Mi-a spus ca daca exista cel mai mic risc, nu ma lasa sa raman gravi pt ca "o mama poate face un copil, dar un copil nu poate face o mama". Deci, trebuie sa ma gandesc la mine si la copilasul pe care il am deja.

Uite ca m-am intins ca o placinta, insa e foarte rar sa am timp sa stau pe net.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bee o sa vezi ca la gradi Alexia va manca, si Stefan era asa de mofturos (am mai scris) iar acum nu mai am probleme cu el. De cand e la gradi mananca de toate, doua feluri la o masa.. este schimbat.
Si sa dea Domnul ca dupa ce faci analizele sa ai un raspuns favorabil. Dumnezeu este sus suntem in postul Nasterii Domnului, al Bucuriei poate ai parte de multa bucurie. Oricum doctorita are dreptate. Mult succes!

Crisspy nici nu simti cum zboara timpul.. Este o dulce, si o vorbareata.. acum doarme si am lasat-o fara pampers, ca a facut o iritatie de la scutec. O sa o tin prin casa fara pampers, incerc sa o mai pun si pe olita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,
M-am ridicat cu greu din pat, ca trebuie sa plec dupa Alice.
De azinoapte(exact ca Alice ), nu am dormit si in plus m-am muls si am aruncat lapticul in speranta sa nu ia si bebe...mamaaa ce lupte cu bebeluca sa ia biberonul . La ora 4 dim a mancat mai mult prin somn dar azi mi-a rupt inima , nu voia deloc, imi sugea mainile, fata, orice numai bibe nu...intr-un tarziu a papat pe la 11 si ceva.
Of, tare imi e frica sa nu ia si el .
Alice e mai bine se pare ca trece repejor dar eu sunt zombi si ma dor toate...

Ptricia - vai, micuta de ea
Bee - ma bucur ca sunteti bine si imi pare rau de tata socru

Va las ca intarzii
Sanatate multa tuturor

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Pfff, o goazaaa de greseli am facut, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ira ma bucur ca ati scapat usor!

selene asa am fost operati si eu si fratemiu; doar ca ne-a tinut tata in brate; eu nu am ramas cu amintiri naspa; doar stiu clar ca dupa ce a terminat cu noi tata a trebui sa mai tina un baietel in brate (tatalului lui i s-a facut rau si nu a putut) si eu eram ofticata ca vroiam sa plecam

crisspy ce repede a trecut timpul...multa sanatate lui Razvan; cu olita, cred ca am povestit, noi l-am pus direct pe reductor si a functionat sa se duca (inainte de opreatiunea propriu zisa) cu sotul sa vada cum fac baietii;

bpaulaspor la invitatii; e fain ca iesi cu piciul cel mare; cred ca e bine pt el!

miere dar copii nu iau chiar asa standrd in greutate, zic sieu, dc scute uda, doarme bine, e vesela, poate asa e felul ei
felicitari pt slabit!!

naty e super Nadia :)

micola sper sa fie mai bien dupa operatia din ianuarie; voi i-ati facut si tratamente hormonale?

alina1976 ce ma bucur sa te mai citesc!

cami mergem saptamanal la logoped; am facut caetva sedinte exercitii pt "s" apoi pt"sh" si o sedinta pt cuvinte care au si s si sh; saptamana trecuta am facut z si j; acum joi o sa facem o recapitulare si dc merge bine saptamana viitoare "r"

bebelusise ia usor dracia aia, tr sa desinfectezi ca lumea si cat poti sa feresti pitica; la 6 se deschid gradinitele? aici in Buc cel mai devreme am auzit la 7:30;
sanatate Irinei; zic si eu ca bee ca ar trebui sa o vada pediatrul

ada felicitari pt nepotica

carmen un an? mama de ce repede a trecut timpul....felicitari piticei!

bee sper sa fie ok analizele si sa ai ok pt bb 2!!

veronica multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumim si de urarile de Sf Andrei (l-am serbat pe sot) si de Sf Nicole - am facut o mica petrecere pt Robert cu copii; au intors casa cu fundul in sus dar s-a distrat f tare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, ma bucur ca e bine Razvi. Sa stii ca ti-a dat un sfat f bun, cel cu curatatul nasului. Acelasi sfat mi l-a dat si mie anul trecut un orl-ist si dupa ce am facut asta zilnic toata iarna trecuta nu am avut nicio problema. Eu sunt bine, am fost azi la doctor la control, bebelina a inceput sa dea semne de nastere fata de saptamana trecuta, dar mici, adica a coborat o idee si s-a deschis un pic colul. Am terminat renovarea, dar nu am terminat curatenia, oricum suntem intr-un stadiu avansat, asa ca pana o sa ajung cu bebe acasa o sa fie gata. Am fata simtita, stie ea de ce nu vine inca
Iulia, ohooo, 14 kg, pai cam asa are si Vlad, iar el mananca f bine! Asa ca sunteti bine bine
Ioana, cum te mai simti?
Bee, iti tin pumnii sa iasa bine analizele si sa poata sa vina bebele pe care ti-l doresti!
Porumbita, am vazut pozele de la petrecere, un dulce Robert!
Carmen, la multi ani printesei tale! Ce repede a trecut anul!!! Ce faci, stai doi ani acasa cu mandra? O sa intru sa vad si pozele.
Patri, cum mai sunt copiii?

Azi avem un licurici sarbatorit:
La multi ani, Ana-Maria! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Se poate si mai rau, Porumbita, cumnatei i-au legat mainile la spate... Dar ea cica a avut anestezie locala...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ana-Maria pt ieri!
Sanatate multa,multa bolnaviorilor.
Patricia imi pare rau ca aveti atatea probleme.:(Sanatate multa si tie multa putere.

Crisspy,te imbratisez strans..ma bucur ca sunteti mai bine.

Paula sa ai spor la facut invitatii.

Vero,sanatate multa,multa.

noi pe acasa,nu-s in cea mai buna forma,am trecut prin multe probleme in ultimele luni si am dat intr-o depresie,mancat intr-una,aiurea..ma rog,o sa ies eu la liman cu toate..intr-o zi cu soare :) si cand or trece si problemele actuale si s-or mai linisti apele si la noi..de aici si absenta mea pe aici.
Va pup cu drag pe toate.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ada, sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si fericita!
Tuturor bolnaviorilor multa multa sanatate!
Iulia, vad ca te plangi de fitze la imbracat! daca te consoleaza cu ceva..am si eu un mofturos...si e baiat!
Pana acum vreo 2 saptamani a purtat niste adidasi pe care eu nu-i suportam, in timp ce alte 2 perechi i-au ramas mici degeaba. I-am cumparat niste ghetute cu luminite si asa l-am facut sa lase adidasii aia ca ajungeam la gradi si acasa cu piciorusele sloi. acum, ghici, nu mai vrea decat ghetutele cu luminite, desi numai una mai lumineaza
Si are 2 body-uri preferate, carora le-au ajuns manecile pana la coate, mi-e si rusine ca la cresa numai cu alea merge, foarte rar accepta altele, trebuie sa fie ude sau foarte murdare ca sa le lase...
Dar le-a explicat doamnelor de la gradi care e faza si au inteles...
Azi a avut serbare la 10, dar fara parinti, noi o sa vedem doar filmarea..am emotii
Drept pt care azi dimi scandal mare ca i-am dat niste pantaloni de la un costum primit de la nasi, de care m-a auzit pe mine mai demult ca e urat (e gri si lucios)si azi si-a amintit si abia i-a vrut ca :" e uaaat", si ca "doaaiee", ca il strangeau pantalonii, dar i-am largit eu intre timp, insa nu vroia sa-i ia deloc...l-am imbracat si l-am scos din casa plangand... pana la gradi a uitat, ba chiar cand s-a vazut iar in ei a inceput sa-i mangaie si sa-i arate unei fetite ce are el: " Vezi, Titi, dezi mononii Aies?" (= Vezi, Stefi, vezi ce pantaloni are Alex?")

Porumbita,, avem o umbra de bucurie, ca dupa ultima baie sotul a observat ca ar fi mai jos putin testiculul, deci ceva sanse sa mai fi coborat macar un pic, ceea ce ar insemna sa scape de operatie...dar pana in ianuarie, pe 4, cand avem control, nu ne putem bucura pe deplin...
Hormoni am refuzat eu sa-i dau...am vazut si auzit diverse si incerc sa evit la maxim..

Ai vostri licurici ce vor primi de mos Craciun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ana-Maria

Ledi

Puteti sa-mi recomandati va rog un dermatolog bun in Bucuresti? De ceva vreme mi se usuca excesiv pielea pe coate si pe genunchi, iar in contact cu frigul si pielea pe maini si ma doare. Asta in ciuda cremelor folosite.

Discutand cu mami, mi-am dat seama ca si tati avea aceleasi probleme si mama lui la fel si imi e teama sa nu fie ceva genetic.

fug la munca

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput