Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbita spune:
crisspy din pacate nu am idee;
micola sper sa aveti vesti bune pe 4.01
bebelusi cum mai sunt copii?
ledi ce ai patit? care sunt problemele nou aparute?
bpaula spune:
Puiul meu mic a facut o luna astazi .
Am fost la medic astazi, bilantul e ca are 4130, a pus 650 gr de la nastere, si aproape 1 kg de cand am iesit din spital si are 54 cm. Trebuie sa mai luam o tura de picaturi Tobrex, in rest pare totul in ordine. Ne mai vedem la vaccin de acum.
Peste o ora pleaca mami. Marius i-a spus categoric sa vina inapoi. Se uita la ea si zice ca merge si el si apoi isi aminteste de Bogdan si zice ca nu merge cu bica, decat cu mami, tati, Bogdan si bica. Cel mai greu e cand ma gandesc ca treburile o sa imi ia din timpul petrecut cu Marius si nici nu sa mai pot iesi mult cu el afara. Vreau sa vina primavara.
Ledi imi pare rau ca ai o perioada grea.
Micola sper sa scapati de operatie.
Anna bine ca terminati cu renovatul pana vine bebelina, sa ne pui si noua poze.
Veronica, Patricia cum mai sunt copiii?
Roxana am facut biscuitii aia traditionali, deliciosi. Am facut doar din o treime de aluat si restul e la cogelat
Naty spune:
Hello, nu am mai scris fiindca trec printr-o perioada tare proasta. Mi-au iesit niste analize proaste, e suspiciune de o boala nasoala rau.
Nu ma mai pot gandi la nimic, de luni de cand am luat rezultatetle parca nu-s om.
In fine, maine dupa masa merg la doctor si vedem. Sa imi tineti pumnii.
crisspy ai PM.
miereamara spune:
Naty ne gandim la tine si sper sa nu se confirme diagnosticul!
Noi suntem ok.
Aidan e innebunit dupa sora-sa, nu m-am gandit niciodata ca s-ar putea atasa asa de un nou venit in casa care colac peste pupaza ocupa bratele ma-sii 80% din timp. Ii canta, o leagana, vorbeste cu ea, o pupa in continuu, el e primul langa ea cand incepe sa planga, nu pleaca nicaieri fara sa o pupe, cand vine la ea se duce prima data.
Baby gator
anna-mama spune:
Paula, multe lunite si ani inainte lui Bogdanel! Sa fie sanatos si fericit! A luat f bine in greutate, super, nu ai treaba cu el! Ce scump e Marius, il iubeste mult pe Bogdan nu e gelos?
Naty, sanatate multa! Sper sa ti se infirme tot si sa nu fie nicio problema, ma gandescla tine! Doamne ajuta!
Miere, ce frumos povestesti de Aidan, dragul de el
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alinuk spune:
Aidan fratiorul grijuliu si dragastos!
Naty sper sa se infirme suspiciunile
fetelor vine careva la evenimentul comunitatii?
vineri la ora 18 la Opera Comica pentr Copii (giulesti nr 16, langa stad Rapid)?
detalii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168929
pup si sa ne gasim sanatosi si bucurosi!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
invitatie pt 16 decembrie!!!!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
iuliacris spune:
Naty, sper din tot sufletul sa fie o alarma falsa! Ma gandesc la tine!
Miere, ce drag trebuie sa-ti fie Aidan cand il vezi asa afectuos, mai ales ca e oarecum neasteptat sa fie asa!
Paula, o sa te descurci si fara mama ta, sunt sigura!
Anna, cum te simti? ati terminat renovarile?
iuliacris spune:
Paula, la multi ani mezinului pentru prima lunita!
Ledi, multe imbratisari calde! Fruntea sus!
bpaula spune:
Naty sper sa nu se confirme suspiciunile si sa fie o alarma falsa.
Multumim de urari.
Miere ce dragut e Aidan!!
Anna deocamdata nu e gelos. Astazi insa am primit cadou un leagan pt cel mic si a vrut si el, l-am lasat putin dar nu stiu daca il tine. In schimb i-am adus scoica in casa sa stea si el in ea. Si a fost fericit asa.
In rest la fel ca Aidan, cand plange fuge repede la el si striga "vine Marius, vine Marius..nu mai plange, nu mai plange puiul meu" . Cand stie ca il schimb imi aduce pampersul si il duce pe cel murdar. Daca am iesit afara cu el zicea " creste Bogdan mare si vine si el". Si in toate planurile trebuie sa il punem si pe Bogdan ca altfel ne aminteste Marius . Ne pune sa ii dam laptopul mai incetul daca doarme Bogdan, inainte cu scandal dadeam mai incet tv-ul sau laptopul, acum vrea el.
andre_ea spune:
Raluca , ma gandesc la time.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Speranta si incredere pentru David