Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vero, si noi am avut ambele canale infundate si destul de rau, se trezea cu ochii lipiti mai mereu. AM fost cu el la oftalmolog si am facut ce mi-a recomandat: curatat ochii cu ser fiziologic si masaj cat de des se poate, si asa am facut, de fiecare data cand sugea ii masam ochiul care era spre mine (doar noaptea nu-l masam) si am scapat fara operatie Sanatete multa!
Patri, eu zic ca ai putea sa ii mai dai treptat si altceva de mancare lui Vlad, dar sa nu renunti total la ragim dintr-o data! Irina cum mai e?
Rox, am uitat sa-ti spun ca am scapat de stafilococ, multumesc de incurajari!
Irina, Paula, multi pupici la piticutii vostri
Crisspy, sa ne zici ce ati facut la doctor! Sper sa se descurce mami a ta usor cu micutii, sanatosi sa fie! Sa ai zile usoare la munca

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ada, felicitari pentru nepotica voinicuta! Am vazut pozele pe FB, e o dulce!

Anna, esti pe ultima suta de metri, stau cu pumnii stransi!

Vero, sper sa fie mai bine Alice!

Carla mea a ajuns la 14 kg, doar datorita laptelui, ca mancatul ma baga in pamant. Si ieri m-a scos din sarite si cu imbracatul, de-am ajuns eu sa plang, n-a vrut decat sosetele care erau in masina de spalat si bodyul cu caprioara, care deja il purtase o zi si-i e si mic. Si stau tonele de haine in dulap si pot sa stea linistite in continuare ca ea nu le vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vlad a facut un caca gros si peste el moale-imi cer scuze de detalii....ce sa insemne asta

Irina saraca a facut caca abia acum pe seara desi ea facea de 3 ori pe zi, la cat orez am bagat in ea de frica sa nu faca ceva. Nu prea mai mananca bine, de vreo doua zile...nu stiu ce naiba o fi asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sunt distrusa, a facut irina diaree, si a vomitat eu nu mai rezist, si cu nespmnul si cu bolile ai, medicul nu raspunde la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Nu stiu ce sa zic Patricia, ca al meu nu prea a avut probleme din astea. La Vlad probabil ca s-a reglat situatia. Sper sa nu aiba nimic Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Patricia, mai bea Irina lapte? daca da, fa-l cu apa de orez, la Lucas asa il scap de diaree de fiecare data, si cu multe banane.
Multa sanatate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 18+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Patri sanatate multa Irinei. Ioana a zis bine cu apa de orez, poate poti sa-i dai si lapte fara lactoza pana trece diareea. Si hidrateaz-o mereu cu saruri, cate putin si foarte des. Eu asa ii faceam lui Razvi cand varsa, iar cand avea diaree la noi laptele fara lactoza functiona plus regimul. Vlad cum mai e?

Anna mai ai un pic. Ati terminat renovarea? Tu cum te simti?

Iulia cand te aud cum povestesti de Carla mi-o imaginez pe Andra...am eu asa un feeling ca o sa-mi dea batai de cap cu mancarea si mai incolo .

Vero cum mai e Alice?

Alinuk vroiam sa te intreb la ce gradi l-ai dat pe Teo? Ma intereseaza si pe mine o gradinita buna in zona Dr. Taberei, Militari si stiu ca tu esti multumita de gradi unde sunteti acum.

La dr a fost OK, pneumonia e pe trecute, insa nu mi-a dat recomandari speciale pentru viitor desi i-am spus ca la el racelile coboara la plamani instant. Mi-a zis sa-i spal nasul in fiecare zi pentru ca de la muci se trag toate.

Va las ca ma intorc la munci. fetele si copii

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Patri,

Parerea mea este ca trebuie sa mergi la medic pentru ca Irina este micuta si se poate deshidrata foarte repede, mai ales ca si varsa si are si diaree.

Apa de orez este o solutie, insa exista si preparate speciale de la Topfer. Este vorba de Dr. Bessau care se poate da si sub forma de lichid, dar si sub forma de cereale groase. De asemenea, cand am avut noi probleme, nu ni s-a mai dat lapte deloc si abia dupa ce simptomele s-au mai potolit, ni s-a dat lapte fara lactoza.

Cand copiii varsa foarte mult si in jet, nu trebuie sa li se dea nimic, se face pauza digestiva, cel putin asa se procedeaza in spital (unde li se pun perfuzii pt a se evita deshidratarea).

Sfatul meu este sa ii iei o proba din scaun si sa o duci la analiza pt ca sa vezi ce tip de infectie este si sa ii dai tratamentul corect, nu pe bajbaite.

Sper sa treceti repede peste acest episod si copiii sa se insanatoseasca grabnic.

Cate kg are Irina? Nu ti s-a recomandat sa ii dai un lapte hipercaloric, de tip Nutren? Daca ai nevoie de Motilium, spune-mi ca sa ti-l trimit. Poate ca formula aceea de la Humana nu ii este suficienta. Parerea mea este sa vorbesti cu medicul. Pe masura ce copilul inainteaza in varsta si mananca preponderent mancare solida, refluxul se diminueaza si in final, dispare.

Sanatate multa va doresc!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare si de la noi,

Ada bun venit pe lume nepotelei multa sanatate si sa fie o mancacioasa!
Patricia sanatate copiilor.
Cami ma bucur ca Antonia vorbeste din ce in ce mai mult. Petra ce face?
Alinuk vom fi prezenti, am listat de mult invitatia.. de abia astept sa ne vedem..
Crisspy multa sanatate lui Razvi. Cum s-a descurcat mama ta? Andra ce face?

Fetelor mai am 2 zile si mandra face 1 an, merg sa-i dau comanda de tort ca sambata ii luam turta.. Doamne ce trece timpul.
Joi o sa o cantaresc sa vad cum stam, asa doar ca sa-mi fac o idee ca nu ma mai stresez.
Pup gasca.. Am pus poze pe mailul comun si FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Carmen mami s-a descurcat foarte bine cu amandoi ...nu-mi fac probleme pt ea, atat ca incearca sa mai faca si prin casa mai de toate si se oboseste. I-am zis ca ma ocup eu seara de tot ce inseamna spalat, calcat & co ca sa se odihneasca si ea.

Spor la pregatiri...oau ce repede trece timpul, ai fetita mare .

Bee tu cum mai esti? Alexia e bine?

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput