Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

salutare fetelor
hai ca abia acum am reusit sa intru la voi
trebuta multa la mine aici
ma apuc de citit din urma

MIKY iti tin pumnii, daca faci azi

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

haideti fetele cu teste pozitive

Mergi la inceput

Mirunita Sper sa nu mai fie nevoie de stimulare
Doamne ajuta sa vi cu test pozitiv cat de repede

Mergi la inceput

Mikyyy!!!!!
Mikyyy!!!!!
Mikyyy!!!!!

galeriaaaa!!!!!!!!!

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

...hop si eu

Mergi la inceput

Cu cat suntem mai multe cu atat se transmit mai multe enrgii pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alex super ideea ta de cadou.
Eu plec in oras ca am treaba, ne citim mai tarziu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna ziua

Moni,Miky,si restul fetelor care urmeaza sa va testati,va urez bafta,si sper din tot sufletul ca luna decembrie sa fie magica si sa va aduca bebele mult visat!

Eu ieri am tras o sperietura zdravana,am gasit pe chilot ceva scurgere bejulie,maronie si m-am panicat.N-am dormit toata noaptea de emotii si frica.Din fericire de atunci nimic.Nu am dureri de burtica,dar sunt extreeem de balonata.Cu fiica-mea aveam burta asa de mare abia pe la 12 saptamani.Sanii au luat proportii,abia mai incap in sutiene,plus ca ma dor teribil.Plus din cand in cand usoare dureri de spate.Azi vroiam sa ma duc sa fac beta,dar m-am linistit,a ca oricum pana nu vad inimioara orice mi s-ar spune,tot am emotii .Pe 12 am primul control la gine,atunci o sa am 5 sapt si 4 zile.Slabe sanse sa vedem inimioara...Uof
Ma scuzati ca dau buzna pe la voi,dar parca nu ma simt in largul meu la odisee,ma simt ca un pestisor in ocean,mai ales ca majoritatea fetelor au burtici marisoare deja...va astept pe voi,si mergem deodata,ok?
Va pup,azi la mine zi de smotru,ca sunt libera si toata casa mi-e intoarsa pe dos

_

Mamica mandra 4+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Buna ziua

Moni,Miky,si restul fetelor care urmeaza sa va testati,va urez bafta,si sper din tot sufletul ca luna decembrie sa fie magica si sa va aduca bebele mult visat!

Eu ieri am tras o sperietura zdravana,am gasit pe chilot ceva scurgere bejulie,maronie si m-am panicat.N-am dormit toata noaptea de emotii si frica.Din fericire de atunci nimic.Nu am dureri de burtica,dar sunt extreeem de balonata.Cu fiica-mea aveam burta asa de mare abia pe la 12 saptamani.Sanii au luat proportii,abia mai incap in sutiene,plus ca ma dor teribil.Plus din cand in cand usoare dureri de spate.Azi vroiam sa ma duc sa fac beta,dar m-am linistit,a ca oricum pana nu vad inimioara orice mi s-ar spune,tot am emotii .Pe 12 am primul control la gine,atunci o sa am 5 sapt si 4 zile.Slabe sanse sa vedem inimioara...Uof
Ma scuzati ca dau buzna pe la voi,dar parca nu ma simt in largul meu la odisee,ma simt ca un pestisor in ocean,mai ales ca majoritatea fetelor au burtici marisoare deja...va astept pe voi,si mergem deodata,ok?
Va pup,azi la mine zi de smotru,ca sunt libera si toata casa mi-e intoarsa pe dos

_

Mamica mandra 4+

Povestea noastra

Kimmy esti mai mult decat binevenita la noi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor sunteti incarcate de energie si numai cat va citesc randurile si deja ma simt mai bine si parca mi a venit si chef de curat prin casa.Haideti cu liniutele fetele.

Mergi la inceput