Adevarul despre "Penes Curcanul"
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Eu speram totusi sa stie cineva....sunt curioasa nevoie mare pe bune acum.Ca acesta curiozitate a omorat pisica...e altaceva cum zice Eva...
Ar fi prea frumos sa fie hraniti natural...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu Ilinca, o denumire mai inspirata pentru firma cu carnea de cal ar fi "Moartea lui Fulger" .... Mai in ton cu "Penes Curcanul"... |
E tare, zau!
Madalina, ce naiba, cum vrei sa aiba productivitate o ferma de pasari daca-i creste dupa reteta bunicii? Hai sa fim seriosi...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
eumada spune:
Bine bine,Rufus draga,pricep si io ca nu-s ca la bunica acasa,da` depinde si ce baga in ei....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Laura Ioana spune:
Laura, unde anume e ferma aia? Sa stiu si eu pt de acu' incolo, ca tot pui de alimentara am luat si nu mai vreau!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Glicina spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Propun si o firma care sa comercializeze carne de cal si care sa se numeasca "El Zorab":)))) |
Ilinca, multumesc
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana Laura, unde anume e ferma aia? Sa stiu si eu pt de acu' incolo, ca tot pui de alimentara am luat si nu mai vreau! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Laura, la intrarea in Girov este un drum spre stanga, care iese pe la Dobreni. Pe acolo sunt pancarde/indicatoare cu reclama si directia spre ferma respectiva. A luat o prietena de-a mea de acolo, eu nu am ajuns inca desi mi=am propus de cateva ori ...
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura Ioana spune:
Ms, Laura zici ca-s crescute orataniile pe-afara si hranite cat de cat bio-eco, adecatelea cam ca la tzara? Ar fi minunat. Sper, la fel ca tine sa ajung pe acolo!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
pogonici1977 spune:
mai fetili din piatra neamt, daca ajungeti la cea ferma de pasari bio, si luati o zburatoare de acolo si o faceti piftie sau mai stiu eu ce, sa va spuneti apoi parerea si aici pe forum , ca uite asa mai aflam si noi una alta
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana Ms, Laura zici ca-s crescute orataniile pe-afara si hranite cat de cat bio-eco, adecatelea cam ca la tzara? Ar fi minunat. Sper, la fel ca tine sa ajung pe acolo! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Adevarul adevarat e ca nu bag mana in foc, ca nu am vazut cu ochii mei. Mi-au zis si mie altii. Si am vazut indicatoarele cu directia spre ferma.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Am luat eu de acolo de unde spune Laura si au fost super buni. Tot din auzite stiu si eu ca ar fi cat de cat "naturali" plus ca sunt foarte buni la gust.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)