Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
Novus multu, eu nu sunt chiar asa experta, dar iti pot dezvalui secretele ce le stiu
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+
ramona7575 spune:
sa inceapa petrecerea
Mi-a ajuns barbatul in Bucuresti... prietena ajunge si ea in juma`de ora si sper sa prinda autobuzul catre Bacau ...
Ptiu, ce s-au mai incurcat si descurcat treburile
Stefan inca doarme
dyana27 spune:
Pupiiiiici
am fost la Campina 2 zile, am venit incarcati de cadouri de mos Nicolae si cu sacosele pliiine de mancare (ca de obicei).
Vreau si eu pe listuta de moooooooooooossssssss!!!!!!! Nu s-a inchis asa-i??? Ca tare drag o sa-mi fie sa iau ceva pentru una din voi.
Am avut o saptamana naspa-horror...etc...; important e ca a trecut si nu a facut decat sa-mi confirme ca trebuie sa plec de la serviciul asta (asta daca mai avea cineva vreo urma de indoiala). Nu intru in detalii... ca prefer sa le las sa treaca... dar a fost tare nasol, am facut o noapte alba in fund pe canapea, am scapat cu brio cu ajutorul unui strain, un om pe care-l vazusem de vreo 2-3 ori in viata mea.... dar cu siguranta nu a fost intamplator sa fie el cel implicat in "problema".
Am devansat negocierea finala cu ceilalti, ma duc maine sa stabilim partea financiara (imi tineti pumnii??????).... si marti imi dau demisia de aici!!!!!!!!
Abia astept inceputul unei noi vieti... si sunt tare fericita ca am reusit sa integrez schimbarile din sufletul meu si-n viata de zi cu zi!!!
olishka spune:
Dyana bineinteles ca tinem pumnii
Ramona ma bucur ca ajunge in sfarsit si sotul acasa
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+
Monnvas spune:
Ramona, revedere frumoasa sa aveti!
Dyana, sa fie cum vrei tu!
Chato, asa stiam si io, ori ochii, ori buzele. D-aia io n-am niciun ruj in casa
Iar m-a invinetit injinerul, noroc ca am fond de ten de la accidentul precedent
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Al meu cu "migdale" adica pricomigdale
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ada are textul cu nuga :)) www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
chatonel spune:
novus, ok
o sa va zic si io ce amintiri am de machiat, numa niste timp sa gasesc :)
monn, io nu-s asa de drastica, pentru ca se pot pune si rujuri si machia okii, dar subliniat doar una dintre ele.
ilink, uite o poza, dar aici nu am stat o ora sa ma machiez ... oricum nici nu am avut toate ustensilele cu mine.
http://luminarte.free.fr/galleriephoto/displayimage.php?album=23&pos=37
novus spune:
Dyanna, succes !! patreaza-ti tonusul optimist si va fi bine !!
Monnvas, si la voi au fost lupte ?! si la noi Ada aseara a fost gazda perfecta , au venit prietenii nostri cu fetita de 1,5 ani , Ada era nedormita asa ca facut show , nu a lasat-o cu mai nicio jucarie iar la final ca sa se faca mai bine inteleasa a si impins-o asa ca a trebuit sa intervenim, cu vorbe doar chit ca imi venea sa o pleznesc cand o vedeam cum face, era ca leul in cusca cum nu o tineam cum se repezea iar la fetita
Astazi m-am lamurit inca o data ca am o fata incapatanata ca mine si cu o personalitate fff puternica, ce sa vrea sa se culce, degeaba am amenintat-o ca nu se uita la desene, ca nu-i aduce mosu' nimic pana nu a considerat ea ca e momentul tot nu s-a culcat !
Pe mine sincer ma pufnea rasul cad o vedeam cum face doar ca sa nu se culce, Pisi in schimb s-a enervat pt ca el atipise si Ada sarea pe el , i-am explicat si lui ca degeaba ne enervam pt ca nu se rezolva mai repede si Ada trebuie luata cu vorba buna
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Halau.
Io am venit de la premiera, a fost foarte fain, tufetele care aveti FB o sa vedeti pe pagina teatrului;)
Dyanna, iti tinem pumnii la negociere!! Sa ne mai tii la curent cu noul job si poti sa ne spui ce s-a intamplat la celalalt, ca amu ne-ai facut curioase (cel putin pe mine, hehe)
Novus, degeaba zici, ca io nu mi-l pot imagina pe Pisi nervos pe Ada, clar!
Chatonico, ce diva esti machiata Dar tie iti sta super si nemachiata
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, sa-ti fie de bine distractia !! io unde vad poze ?!!
Chatonel, uitai sa zic,faina esti tufata !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)