Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, iar suntem doar doua tocilare care si-au facut tema? Aia cu autocaracterizarea?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mai baga una pe lista !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Andrei la 12.30 azi noapte: "Mama, adu putina sunca!"

Ada are textul cu nuga :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisik te inteleg cum este cu renovatul. Noi am "reparat" sufrageria" si am muncit 3 zile la ea si nu am facut mare lucru, doar am pus tapet, dat imi este de-ajuns. Bine noi am si facut singuri tot (adica eu si mama ). Spor sa aveti si sa terminati cat mai repede si sa iasa frumos tare. Sa ne chemati la inaugurare

Te astept diseara

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisik sa nu impachetezi cadourile caci avem hartie si cutii multe.

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

tema propusa de moi: cum va imbracati de Revelion?

si accesorii, culori, mai ales machiajuul adoptat, deci dati detalii!

Ghiceste tu !

Daca si sper ca asa va fi, ne iasa planurile, o sa avem un revelion pe cinste alaturi de niste oameni tare tare dragi , ceva intim asa ca o sa ma imbrac fix cum imi place adica in blugi sau eventual cu niste colanti si o rochie, ca sa ies frumos in poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Trebuie sa recunosc ca eu tare bine ma simt asa mai office, in rochii sau pantaloni la dunga si camasi si neaparat pantofi cu toc inalt, nu cred ca as putea sa port jeans la munca

Daaaaa ? super daca te simti bine in tinute la dunga
Eu si la birou prefer blugii (mai decenti, nu mulati, am chiar pantaloni la dunga din material ce imita blugii ff faini) si o camasa,plus sacou, vesta iar in picioare si eu am musai putin toc la pantofi dar nu cui ca nu stiu sa merg ca lumea pe ei si nici nu ma simt bine, platformele sunt preferatele mele dar nu la birou

Mergi la inceput

Citat:

Tocuri. Io n-am purtat tocuri de vreo 5 ani "programat", adica la tinutele de-a-m-p**ea nu merg tocuri Ei, amu m-am trezit ca am facut praf toate incaltarile fara tocuri, asa ca vreau, nu vreau, pana reusesc sa ma inghetesc, am ramas pe picioroange. Amu imi caut jambiere gri, ar da bine cu bocancii mei albastri, ma gandesc

Au la Takko jambiere ff faine, toate culorile si nu sunt scumpe deloc, vrei sa-ti iau ?!!

Mergi la inceput

Citat:

La vestimentatie: io ma imbrac mai de-a-m-p***ea. Cand ma simt bine. Adica cu culori muuulte, cu accesorii vizibile . Amu, in ultima vreme, prefer rochii/sarafane cu ciorapi colorati, dupa ce am trecut prin faza malete + maiou in toiul iernii + pantaloni scurti (sau, ma rog, inca n-am trecut, vineri asa m-am dus la facultate ).

No daca asa ii zice stilului tau, nu-i bai dar mie zau ca-mi place si ti se potriveste !!
Chiar luna trecuta au avut la Lidl niste ciorapi ff haiosi, in multe culori, dungati, evident ca i-am luat Adei dar m-am gandit sa-ti iau si tie insa nu aveau numere de fete mai mari :(( dar sigur mai aduc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

dar, daca ma apuca, stau cite o ora si ma machiez cu de toate, inclusiv cu fond de ten si pudra cu aur in ea, ca sa dea stralucire pielii. in '93 am facut scoala christine valmy si am invatat sa ma machiez in asa fel incit sa para totul natural... adica foarte putine farduri, foarte sterse, culori naturale ca sa nu iasa in evidenta, iar ca sa nu seaman cu o paparuda, subliniez ori okii ori gura, dar niciodata amindoua.

Chatonel primit si notat

Ce mi-ar placea sa ma invete si pe mine cineva sa ma machiez , eu in afara de tus si rimel mai nou nu pun nimic si zau ca nu ar strica ...

Olga imi place mie cum se machiaza
Tre' sa cer ceva sfaturi

Mergi la inceput

Pisik ce faceti ? lasa ca o sa terminati la timp renovarea si cu banii sigur va invartiti voi !!

Olga , spor la treaba

Mai sunteti prin zona ????????

Mergi la inceput