Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
Neata la prinz, tufete
bebe, nu stiu cum o sa ma imbrac de revelion, ca nu imi fac nici un plan maret... vom fi noi si inca un cuplu, asa ca nu e nimic special.
De machiat nu cred ca ma voi machia, minunea asta nu se mai intimpla nici macar de anul nou :)
dar, daca ma apuca, stau cite o ora si ma machiez cu de toate, inclusiv cu fond de ten si pudra cu aur in ea, ca sa dea stralucire pielii. in '93 am facut scoala christine valmy si am invatat sa ma machiez in asa fel incit sa para totul natural... adica foarte putine farduri, foarte sterse, culori naturale ca sa nu iasa in evidenta, iar ca sa nu seaman cu o paparuda, subliniez ori okii ori gura, dar niciodata amindoua.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!! Chatonel, si eu pe tine te vedeam imbracata in rochii www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
si io te vad pe tine cu stiva de blugi :))
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! Am citit ce ati scris (cam pe fuga, dar am citit caci mi-era dor de voi) si vroiam doar sa va zic sa nu mergeti la Barcelona fara mine, caci tare vreau si eu . Va roooog Poate o facem prin septembrie? Numai bine daca gasim din timp, prindem super oeferte Eu doar am propus Noapte buna!!! Olga, mamica lui David iepurasul si 28+ |
hmm, pai crezi tu ca pina in septembrie intarci copilul? io nu prea cred
olishka spune:
Salutare!!!
Of fetelor nici nu stiu sigur daca o sa alaptez de data aceasta, desi eu tare vreau. Si data trecuta am avut interdictie, dar eu tot am alaptat. Chiar luni ma duc sa-mi fac viremia si daca este prea mare nu o sa alaptez. Sper sa fie mai mica, ca la sarcina trecuta.
Bebe aveti si voi planuri mari? Succes!!!! Cu pachetele este ok ca nu le-ati impachetat, caci au mai aparut 5 copii pe lista , si mai luam de la ceilalti sa le facem si lor. Apropos, stii cate pachete mai trebuie sa vina?
Eu cred ca de revelion o sa am o tinuta asemanatoare cu cea a lui Monn - pijama, dar nu cred ca o sa fie pufoasa, ca n-am asa ceva.
Ilinca fa-te bine
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+
Ilinca_M. spune:
Olishka, dar de ce ai avut interdictie? Ca doar ai alaptat cu succes si lui David i-a prins bine (io eram cam invidioasa ca punea un kil juma si mitza mea abia freo 500 de grame:)))
Io zic sa discuti cu o consultanta in lactatie de la LLL Romania, ele stiu tot ce trebuie in legatura cu asta. Sau daca n-ai timp/chef da-mi mie pe PM toate datele situatiei tale si aflu eu tot ce trebuie!
Yeee, ce bine ca tomna s-a trezit Phiphi, ca tre sa ma pregatesc pentru premiera
Chatonel, io neaparat vreau sa vad o poza cu tine machiata asa naturel cum ai invatat la Valmy, pleaaaase!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Ilinca sunt purtatoare de Hepatita B si toti dr infectionisti (aproape) interzic alaptatul caci se poate transmite la bebe. Cativa dr sunt insa de acord, doar daca este viremia mica, dar sunt f putini si acestia. Dr infectionist la care merg eu acum mi-a interzis din start, dar eu totusi o sa alaptez daca o sa am viremia mica. La David a fost ok, dar nu pot sa am bazez pe asta. david de exemplu nu are deloc anticorpi acum pt hep B, desi eu l-am tot vaccinat si acum cateva zile l-am vaccinat iarasi.
Eu sunt fan alaptat, mi-a fost super usor pana la 1 anu, nu mai zic pana la 6 luni cand am alaptat exclusiv. Plecam linistita oriunde cu el de-acasa si am si calatorit fara probleme. Dar nu vreau nici sa risc. O sa decid dupa ce-mi fac analizele.
Multumesc frumos
ramona7575 spune:
Eu iar sunt pe jumate necajita... a plecat sotul cu 3 ore intarziere din state, a pierdut legatura in Frankf., a primit alta dar si asta are intarziere... deci, in loc sa ajunga in ro.la 14:00 cred ca o sa ajunga maine . In plus, am stresato pe fata care si-a luat angajamentul sa-l ridice de la aeroport, avea si ea intalnire diseara cu colegii... pana la urma o sa vina sotul cu tren, autobuz, naiba... nici nu mai stiu la ce cursa sa-l programez sa vina catre Bacau, ultima e la 19:30 apoi tren de noapte ... so, i am f.... happy
L-am culcat pe Stefan acum, sper sa doarma pana la 18:00 si apoi mai vedem cum ajungem la gara, in noaptea asta sau maine dimineata..
olishka spune:
Offf Ramona Sper sa nu mai aveti parte de alte peripetii si sa va vedeti cat mai repede
ramona7575 spune:
daaaa, tocmai am aflat ca nu are decat 20 ron.la el si dolari care nu are unde sa-i schimbe azi, duminica . A vut ron.cand a plecat din tzara dar ia dat unui coleg in ideea ca el o sa fie primit ca regele, case de schimb la discretie ... ei, uita ca si-a luato pe cocoasa si ma enerveaza si pe mine incat am ars o mancare .
Ma duc sa ma culc, poate se mai rezolva din prbl.cand ma ridic din pat
Pisik06 spune:
Hello,
Greu mai tine omul pasul cu voi, dar am recuperat pana la urma
OLGA, asta seara te sun si eu sa iti aduc cadourile, nu am reusit sa le impachetez
RAMONA, sper sa ajunga cu bine sotul tau acasa. Hai ca mai e putin
ILINCA, sanatate multa. A,eu nu am scris impresii de la intalneala cu ILINCA. Recunosc ca eu tot cu LAURA am avut sentimentul ca m-am intalnit, tare imi doresc sa avem un pic de timp sa o descopar si live pe ILINCA vorbareata si volubila. Dar oricum, ambele sunt fete tare de treaba
GAZA, te-am lasat la urma ca e mai delicat ce ai expus tu. In primul rand, imi pare bine ca am citit si o postare mai optimista. Ma socheaza f mult ceea ce povestesti. Nu ma aseptam la asa ceva de la o tara civilizata, la care multi ne gandim cu jind. Dar daca asta e situatia, nu aveti ce face decat sa va adaptati. Fetele noastre au temperamente apropiate tocmai de asta te inteleg perfect. Ana de exemplu prinde f repede la gradi, o aud cantand cate un fragment de cantecel sau recitand o strofa din ceva asa, tam nesam. Pe foaia de evaluare de la gradi ne scriu ca recunoaste culorile, numara (asta stim) si face o gramada de chestii, educatoarele ne zic ca participa activ la toate activitatile. E, cu toate astea, acasa cu noi ii arde numai de joaca "prosteasca", nimic educativ. Culorile ni le zice numai anapoda, cand o luam cu faze de genul celor povestite de INA, cu "avem 3 acadele, daca mananca copilul una cate raman", etc. ne rade in nas, e pusa numai pe sotii, vrea sa ne jucam cucu bau, sa topaim, sa ne alergam, adica nimic serios si educativ. Maxim mazgalim - a se citi coloram sau pictam si facem puzzle, dar mai mult noi, ea in 5 minute se plictiseste. Acum nu stiu daca si Kati e la fel, sau si acasa e receptiva, dar pt noi de exemplu, sa invatam acasa nu ar fi o solutie - tot un centru unde se invata organizat ar fi de preferat, gen cum sunt la noi centrele Fast track kids - eu am colegi care isi duc copiii acolo si sunt f f multumiti - noi inca stam in expectativa, pt ca ea oricum are activitati la gradi si nu vrem sa o suprasolicitam.
Eu zic sa incerci sa iei si ceea ce este pozitiv acolo ca altfel o iei razna. Separarea de Gaz eu nu o vad viabila pentru ca, din nou, voi sunteti ca si noi - va mai ciondaniti, aveti temperamente puternice si e normal, dar va iubiti si sunteti inseparabili, nu functionati unul fara altul Mult succes si multa intelepciune. Oricum tu esti foarte rationala si analizezi totul f bine (aici nu ne asemanam, eu sunt mai emotionala, iau decizii la impuls), sunt sigura ca vei gasi solutia potrivita.
MADA, nu sunt suparata. Poate un pic nedumerita, nu prea inteleg, dar suparata nu's. Oricum, si noi incepem sa punem un semn de intrebare pe problema, ca nu avem bani sa terminam casa, adica sa terminam da, dar sa mobilam complet nu si in acest caz asta este cam o extravaganta. Dar vedem, ne socotim, ne gandim si gasim o solutie.
Eu sunt franta, alergam in fiecare moment liber si suntem exact ca in vorba aia cu "cand f.u.t.ica nu f.u.t.a.c.he". Mergem in cap cu ce ne dorim si luam ce au pe stoc. Daca au baterie de cada sigur nu au de chiuveta si bideu, daca au de astea nu au de cada sau nu au dus sau ceva nu au. Plita si hota am luat ce aveau, bateriile la fel, dupa corpuri de iluminat am alergat de ne-au sarit capacele etc. Dar mai e putin si gata. Mai nasol e cu finantele. Desi nu credeam, se pare ca minunantul credit la care vom plati 10 ani nu ajunge si de mobila, asa ca probabil vom sta o perioada ca tiganul cu cortul. Dar nu-i bai, macar restul sa fie frumos.
Dar ma simt epuizata, nu mai avem timp de nimic, suntem tracasati si alergati, desi mare lucru nu facem, dar numai mersul prin magazine te omoara...
Hai ca am scris roman, va pup
Mami de minune mica