Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Andrei la 12.30 azi noapte: "Mama, adu putina sunca!"
Dodo, ce program de nazbatii a avut Isabella ieri. Bine, eu m-am amuzat copios, dar n-as vrea sa fi fost in papucii tai!
Monnvas spune:
Neata!
Iau si eu niste si ma bag la lucru. Azi e injineru' la bunici, iar io am de pregatit ceva pt un simpozion de vineri seara.
Sambata dimineata va propun o intalneala la mine, ca va fi si Magdyi cu copiii. N-am asa multe jucarii in casa, dar just accross the way am parc cu locuri de joaca frumoase. A, si cu picii in forma jucariile chiar nu conteaza Pisik, Anca, stiti unde stau, restul PM pt adresa
OLGA succes la impachetat!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
bebe_shtrumf spune:
Neatza!va las un ness incropit cu niste cappuccino classic, asa sa dea savoare
La Barcelona, dc n-oi fi prea "embarasada" as veni si eu
Referitor la vestimentatie, eu sunt cu jeans-ii mai ales la birou, in wk insa recuperez si-mi mai trag cate un sarafan sau jeans-i si adidasi dc merg la cumparaturi sau in parc, dc am ceva vizite ma imbrac cu fuste si dress, tocuri musai
Ieri Ari a iesit cu ghetutele noi, salopeta si geaca, iar pe deasupra fusta de balerina, imi pare rau ca nu mergea aparatul, ca era de vis, radeam, dam la gaini sa pape si eram niste diveeeeeeede oscar(mai mult ea, ca eu eram de scandal, cu mopul in fapt)
tema propusa de moi: cum va imbracati de Revelion?
si accesorii, culori, mai ales machiajuul adoptat, deci dati detalii!
pupeeeee(megem la un party de gaza de 2 anisori, cadouas si pranzul la socrii)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Ilinca_M. spune:
Ahahaaaa, ce tare cu Hronicu'!! Asa sa-i ramana numele fetei:))) (glumesc, doar n-o sa poreclim elevii?)
Io am avut un singur rand de teze, la filosofie, ca doar clasele cu profil stiinte sociale dau teza la astea. Le-am terminat ieri! Daaar mai am 3 ale unora care au lipsit in ziua tezei si au dat mai tarziu...trebuie sa-mi amintesc unde le-am pus;))
Io cu tocurile am avut o mare problema. Din luna a 7 a de sarcina n-am mai putut sa le port; dupa nastere nu puteam iesi cu caruciorul si tocuri...si m-am dezobisnuit de ele Am inceput sa le reiau incetinel de cand m-am reintors la scoala...dar maximum 1 zi/ saptamana merg cu tocuri si ma cam resimt...nu e ca mersul pe bicicleta:))) Asa ca-s si piticanie si cu talpa joasa...bine ca nu-s talpa-iute
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! Acum 30 min am terminat de impachetat cadouri (o parte doar) si astazi am terminat si de renovat in sufragerie. Grea zi Am citit ce ati scris (cam pe fuga, dar am citit caci mi-era dor de voi) si vroiam doar sa va zic sa nu mergeti la Barcelona fara mine, caci tare vreau si eu . Va roooog Poate o facem prin septembrie? Numai bine daca gasim din timp, prindem super oeferte Eu doar am propus Noapte buna!!! Olga, mamica lui David iepurasul si 28+ |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
de cand ma avut o entorsa la schi, la genunchiul stang, port tocuri 1-2 maxim pe sapt, dc e musai 2 zile la rand, se simte si nu le mai suport, chiar mi-e dor de ele, plus ca dupa sarcina multe perechi de pantofi nu s-au mai potrivit...s-a modificat totul, incepand de la laba
Monnvas spune:
La vestimentatie: io ma imbrac mai de-a-m-p***ea. Cand ma simt bine. Adica cu culori muuulte, cu accesorii vizibile . Amu, in ultima vreme, prefer rochii/sarafane cu ciorapi colorati, dupa ce am trecut prin faza malete + maiou in toiul iernii + pantaloni scurti (sau, ma rog, inca n-am trecut, vineri asa m-am dus la facultate ).
V-am zis ca inca ma mai intreaba studentii de ce ma imbrac asa. Adica, zic ei, e frumos, da' nu-i "de profa".
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Tocuri. Io n-am purtat tocuri de vreo 5 ani "programat", adica la tinutele de-a-m-p**ea nu merg tocuri Ei, amu m-am trezit ca am facut praf toate incaltarile fara tocuri, asa ca vreau, nu vreau, pana reusesc sa ma inghetesc, am ramas pe picioroange. Amu imi caut jambiere gri, ar da bine cu bocancii mei albastri, ma gandesc
Bine, daca ar fi dupa capul meu mi-as baga un cercel in nas. Cred ca totusi la 27 de ani e cam tarziu...
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Bebe, am un filing ca de Revelion o sa ma imbrac intr-o pijama pufoasa si calduroasa...
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Tufete, iar suntem doar doua tocilare care si-au facut tema? Aia cu autocaracterizarea?
CRISTIAN (7.03.2009)