"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 7
emanouela spune:
neata
sutem mai binisor.
Simina....acum nu il mai doare, deloc....la otita doare o perioada scurta, 2-4 ore, dupa sta si mocneste infectia aia. si la infectie nu-si face efect nici un fel de anestezic, deci voi nu ati avut otita
Cris 5 zile de antibiotic, la 12 ore. am citit aseara pe net ca se poate trata si de la sine, fara antibiotic dar sunt unele riscuri, asa ca o tinem asa, pe antibiotic. naspa e ca mai si tuseste si-l doare gatul.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alynta27 spune:
Buna! Am citit ceva! Sa va zic si eu una alta... Aseara am fost la a-2-a editie de Concurs de Prajituri la Gradi. Incantare maxima pe David. Ideea era sa orneze si ei ceva la ele si sa donam dulciurile!
Multumesc de urari la adresa sotului! A fost o masa in famile-adica noi si sora mea si cam atat!
Celui mare i-a placut operatiunea Mosul si a doua seara a aliniat iar ghetele crezand ca il mai fenteaza!
Azi merg iar cu fata la vaccin(a-5-a oara) ca ne-a tot amanat de muci. Si credeti ca-i perfecta?! Nu.. Tot cu muci fie ei si-n urme... Cica e epidemie de pojar. Voi vedea ,,,
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
vad ca azi nu e prea mare nebunela la mine,dar lasa ca e bine asa
mai tarziu astept o colega sa-mi vina ca sa facem niste situatii si dupa ce terminam sa ne dea idei de ornamente ca sa fac cu Miru cu sclipici si lipici si hartie creponata..ce-o sa iasa,nu stiu..bine-bine mizerie cat cuprinde,dar eu ma refer la ce simt artistic o zace in fii-mea
simina asa e,anul trecut era o nfeerie sa te plimbi seara in oras .A o sa-ti spun si cum e in oraselul copiilor maine,vca vreau sa dam o tura pe acolo sa o dam si pe mandra in ce o fi pe acolo.Sper ca si-au mai revenit din prostie si nu or mai fi gherete cu vin fier,seminte si rahaturi de genul asta unde se aduna toti dubiosii,ci o fi ceva normal pentru copii cu vata de zahar colorat,suculete si ce mai e destinat special copiilor.
cuscra stiti cum sunteti voi" toate bubel;e rele in curul babii mele" .Sper sa nu-l mai doara asa de tare urechiusele
alina mi-a placut maxim ideea sa-l fenteze cu ghetulele pe Mos .Ohoooo,dar v-a amanat nu gluma..sper ca de data asta sa fie cu noroc si sa scapati de vaccin si fara reactii.Iar epidemia aia de pojar sa stea la distanta de voi
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Cris-ma indoiesc ca lipsesc gheretele astea dar vom vedea.Vreau sa zic ca si eu intentionez sa-l duc pe Andu in orasel insa parca as mai astepta un pic poate ninge ca are alt farmec.Spor la facut decoratiuni!
Alina-sper sa scapati azi de vaccin.E vaccinul de 1 an,nu?
Ema-posibil sa nu fi fost chiar otita,nu stiu exact ca atunci el era mititel avea pana intr-un an. sa treaca si durerea de gat si tusea.
Mi-am facut cadou de mos craciun-adik mi-am comandat un parfum-cica saptamana viitoare ajunge.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Salutare,
Simina bine ca ai aparut ca incepusem sa intru in panica, ca tu cea care erai zi de zi pe aici nu ai mai intrat cu zilele . Sigur o sa cante la gradi, eu o vad pe fiica mea, ca deja vine acasa cu franturi din cantecele de la scoala..in flamanda ei stalcita Otita cred ca le-a trecut, sper....azi nu le-am mai dat antibioticul, desi era a 7 zi, dar erau satule mititele cat le-am chinuit cu antibioticul. Acum tusesc si le dau sirop homeopat ptr a le calma tusea ca acum 2 nopti Stefi mi s-a trezit in somn tusind rau si vomand. Trebuie sa duc plapuma la spalat ca in masina mea nu-mi intra..oricum m-am speriat rau si eu si ea ..
Ema ptr calmarea durerii se da aici OTIPAX si sa stii ca ajuta. Se pun cate 2 pic dimineata si seara in urechea afectata. Durerile apar cand copilul sta intins sau suge/bea biberon. Sanatate multa.
Mi-au dormit si fetele 45 de minute le-am dat siropul iar acum Stefi vrea si un ceai.
Cris super cadoul de mosu, cat e de mare calutul? nu de alta dar un cal e dorinta si lui Emmy si Stefi vrea un ponei...asa ca acum trebuie sa caut cai si ponei
Alynta asa si fiica mea cu cizmulitele..tot astepta sa primeasca alte dulciuri/cadouri in ele. Sper ca de data asta ati reusit sa faceti vaccinul. Si poze nu ne pui?!
Anna cum merge treaba? e pe terminate? sper ca pana duminica sa o terminati, asa poti naste si tu in liniste
Virginia ai facut ieri cozonac? ti-a iesit? si nu ai aruncat si la 8 km o bucata?! cum se mai simt copii?
Mady hai nu claca acum, de sarbatori..incearca sa fi optimista, ca doar asta nu cere bani...ai o familie frumoasa si sanatoasa, e cel mai important.
Lali cum ati mai rezolvat treaba cu sora? ce-ti fac copii?
Getik ma bucur ca Ari nu are nimic grav dar imi pare rau ca a racit...e sezonul, iar in colectivitate se imbolnaveste mai repede si mai des..sanatate
Merg sa-i fac ceaiul fetei
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Buna,
Am aparut si noi acum pe-acasa, am fost toata ziua plecati la Ikea sa cautam ceva mobila (v-am spus ca daca te apuci de renovari din nimic cat zici ca faci la inceput din aia nu se mai termina ) Si uite ca am luat si ce cautam (sper), pana nu le vad montate nu stiu sigur Vladut, un cuminte, toata ziua dupa noi, dar nu zici ca am avut copil, doar cand a dat cu nasul de restaurant ca ii era foame si nu a mai vrut sa plece de acolo pana nu mancam Sotul a plecat la serviciu asa ca il astept sa se intoarca (pe la 21.00, cred ) sa ne mai apucam de treburi
Maine am in plan sa smotruiesc si sa aranjez toata ziua la casa, iar duminica sa merg un pic la cumparaturi, poate reusesc sa gasesc si eu cadouri de Craciun, ca vine Mosul acum si nici la pitic nu am apucat sa cumpar. Tineti-mi pumnii sa se realizeze... Iar pe luni las calcatul si spalatul, ca am o groaza
Picky, mor cand vine vorba de rezolvat chestii de acte, stat la ghisee, cozi....si fel de fel de cerinte tampite! Cosmar Sper sa rezolvati mai repede! Sper sa treaca si tuse repede la fete! Eu sunt bine, ma misc cam greu (parca nu am burta ci bolovan), iar cu treaba am inceput sa avansam
Ema, sanatate multa lui Darius! Cum ati reusit? Offf, vai de voi, sper sa nu-l mai doara!
Cris, bravo, ce bine ca ati luat calutul o sa fie foarte fericita Miru de cadou!
Simina, nu se vede in pozele alea, dar am o burta de nu mai vad nimic de ea Cum mai esti cu treburile? Ai reusit sa iei cadourile de Mos?
Alina, ai reusit sa vaccinezi fata? SPer ca ati scapat si voi de grija asta
Virginia, cum au iesit mancarurile? A fost fericita nepoata ta de prezentare?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
fetele, sarumana de urari
nu il mai doare, l-a durut doar ieri dimineata si cand s-a trezit dupamiaza, in rest nu. eu zic ca spre bine. continuam cu tratamentul pana luni si vedem si dupa. normal cica se vindeca si fara antibiotic dar e riscant....in rest suntem ok, am iesit azi si pana la posta si in piata, cam 1 ora si ne-am plimbat, a papat, nu ft bine dar a papat.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
nicuratze spune:
Va pup pe toate si dau si o cafea (scuze Cris)
Am citit si eu un pic,multa sanatate Picky,Alynta,EMA,GETIK la copilasi
CRIS,ai negociat cu sotul programul?suuper,va pup,am vazut si poze cu voi
PICKY,la voi nu mai mergea linkul cand m-am uitat eu,dar mai incerc,sper.
MADY,si la noi la fel e dezastru,noroc ca mai nou avem vecin sub noi care ne bate in tevi daca facem scandal,se mai potolesc si pramatiile mici.
LALI,ce poza frumoasa aveti!
SORI,nu am apucat sa vad filmuletele,dar tin mine si acum filmuletul de la oglinda de demult de la albinute
Noi suntem bine,eu cu muncile mele,copiii cu "serviciul lor",si tati ne urmareste.Andra e o smechera,a inceput sa-mi spuna ca vrea cate ceva si sa completeze:"ca plang daca nu imi dai"..nici poze nu am mai facut...
Va pup pe toate si week-end placut.
SoriLea spune:
'Neata
Dau o cafeluta mica pana vine Cris cu tratatia
Ninia esti fericita ca gasesti sa cumperi fondantul ala, chiar si cu 10E/kg. Aici n-am vazut pe nicaieri (daca a vazut cineva sa ma anunte), iar sa-l fac nu ma incumet.
Cris cum mai e Miru??
Simina a mai ramas ff putin, dar destul de mult AMR 11 zile. Le numaram in fiecare seara (eu cu Razvan aici si tati acolo - la tel)
Annamai ai destul de putin. Hai ca termini treaba si are sa gaseasca bebelina totul pus la punct Noi stam aproape de Real Vitan (de la Matei Ambrozie in jos pe Fizicienilor - daca iti spune ceva) Cand am timp il duc in IOR, cand nu in jurul blocului (ca sunt destule parculete) Dar pozele nu sunt facute in IOR?? Anul trecut stiu ca au avut ornamentele astea, ca avem noi poze la ele.
getik ai terminat comenzile??
Picky tu cand povestesti din Belgia, parca spui de RO (exceptand ultima postare in care ai avut de-aface direct cu romani) Eu pe unde am fost plecata nu am intalnit asemenea oameni. Chiar sareau in ajutor de aveai vreo problema si nu stiau cum sa ti-o rezolve mai bn si rpd. Doamne ce oameni
Fetele sunt bn?
Ema cum e Dariusica? E bn ca ti-ai dat seama si ai luat masuri. sa treaca rpd.
Crissi eu ma gandisem la calut, dar cand am fost cu el prim marcket si i l-am aratat, mi-a dat ignor total. Nici n-a vrut sa se uite la el. Stiti ce vrea copilul meu acum de la Mos Craciun? BIOU (birou). L-am intrebat ce vrea sa faca cu el. Si mi-a raspus "SA CHIU - SA TEG" (sa scriu - sa sterg)
Spor la facut decoratiuni. Eu nu ma incumet sa fac asa mizerie, mai ales ca m-am apucat de curatenie generala (cu mutat de mobili ) Poate imi fac timp azi ca sa jung si eu in parc cu razvan, ca de cand au decorat parcurile, nu l-am dus deloc
nicuratze eu nu stiu despre ce filmulet vb tu, ca am cu miile. Nu stiu daca voi avea vreodata timp sa le pot revedea pe toate. Asteptam si noi poze de la voi sa va mai veden cu ati crescut
Alinta ati facut vaccinul La voi nu merg bn aerosolii? Noi asa scapam de muci si tuse cand avem.
Pana am terminat eu mesajul, cred ca deja v-a servit Cris cu tot ce trebuie
Sa aveti o zi frumoasa si copii cuminti swi sanatosi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Cris se pare ca nu s-a trezit, sau are deja treaba
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois