"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 6

Lali_mete spune:
Eu va las un vin fiert de dimineata sa fiti cu chef de voie buna toata ziua
Cu chef de voiebuna vreau sa spun

Lali mamica

cris_82 spune:
nu pot fata sa beu de cu noaptea in cap ca o sa fiu matoala toata ziua si apoi cum mai conduc dupa-masa?
Mirunel terorista
BAZAR

ninia spune:
Neataaa!
Eu zic sarumana pt vin asa ca sa am spor!!
Aici e linkul cu reteta de fondant in engleza , pt cele interesate
http://youtu.be/3gsp6KmbXPM
Eu habar nu am unde as putea gasi toate ingredientele alea , daca gasesc la magazinul de unde iua lucurile mele poate ma indur sa fac si eu, asta daca consider ca ies mai ieftin . gata facut e destul de scump 7- 8 euro de kg ..
Cris ce cumpa e Miru cu beculetele..Si mie mi-i draga a mea de mor cand o aud ca numara. La culori toate-s albatu!!

Simina1980 spune:
Neata,
Nu am mai intrat in ultimul timp decat sa va citesc -nu am mai scris din lipsa de timp caci e o nebunie la noi la birou-ne-am apucat sa facem ordine in arhiva si ce e acolo.....
Noi suntem bine-Andu la gradi-a venit Mosu si la el cu dulciurele si niste masinute-cel mai mare succes l-au avut cele 2 oua kinder.Oricum a fost f incantat cand s-a trezit si si-a gasit ghetutele pline-repeta intr-una ca a fost cuminte si d-aia a venit Mosu.Pe 17 avem serbare-sper sa cante si el cu ceilalti copii-doamna zicea ca la gradi canta insa acasa nu vrea-il tot bat eu la cap sa-mi cante si mie dar raspunsul lui e "laspund la gadinita".Trebuie sa-i iau costum de craciunel si niste colanti rosii si tricou alb ptr dansuri.
Picky-cum mai sunt fetele?Sper ca sunt bine acum!
Sa stii ca mie chiar imi pare rau ca nu ne-am intalnit in vara dar din pacate nu s-a putut.
Mady-multa sanatate si rabdare!
Ema-nasol ca iar s-a amanat procesul-asta-i justitia romana!
Cris-deci iar te plimbaresti,bv!Poate deseara dupa gradi il duc si eu pe Andu sa vada luminitele!
Lali-nu-ti mai face griji cu vorbitul-are tot timpul!Ce ati mai facut cu sora cea mica?
Sorina-felicitari ptr baiatul tau istet si frumos!Cat e AMR pana vine sotul?
Getik-ma bucur ca e mai bine Ary,aveti grija pe viitor cu vopsitul!
Virginia-vreau si eu cozonac!!!!Ai mai incercat operatiunea "olita"?La noi vad ca incepe incet incet sa ceara la olita si asta de cand i-am promis ca-i iau chilotei cu spiderman si cu masinute daca nu mai face in pampers si ne anunta cand vrea la olita.Mai ramane doar sa gasesc chilotei d-astia.
Anna-ma bucur ca bebelina a luat in greutate si ca ai scapat de "balaur".Hai ca mai e putin si scapati si de zugravit si curatenie.
Va las,ma duc sa mai bag un tutun si apoi la treaba cu mine!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

anna-mama spune:
Neata,
Simina, ma bucur ca ai dat un semn ca nu mai stiam nimic de tine Spor la treaba! Sunt sigura ca Andutu o sa cante la serbare!
Virginia, ma bucur ca e buna zacusca, asa am poftit si eu, dar nu am mai apucat sa fac in toamna asta. Ssora mea e plecata de vreo 3 ani jumate in Luxembourg si spre rusinea mea nu am apucat sa merg la ea decat o singura data si atunci ca se casatorea si noi ii eram nasi
Cris, ce scumpa Miru cu beculetele Sa stii ca si Vladut trancane intr-una, eu nu stiu cum nu-i doare gura ca pe noi ne doare sigur capul
Lali, dar nu e cazul sa-l compari de Paul cu alti copii si nici nu are o problema, numai gandeste-te ca sunt o gramada de luni diferenta intre ei, chiar daca toti sunt buburuze de 2009. Si iti spun ca fac progrese peste noapte
Ema, astept si eu o bucatica data viitoare!
Sorina, este grozav Razvan si asa e, conteaza f mult ce interese au, asa retin surprinzator de repede orice . Eu fac 40 saptamani pe 19 dec. Da, stau destul de aproape de Auchan, asa ca sut aproape si de IOR, dar cel mai des mergem in parcul de langa policlinica Titan. Voi in ce parc iesiti? In IOR nu am ajuns nici noi sa vedem beculetele anul asta, sper sa mai apuc sa facem asta in wkd.
Noi am terminat cu mesterul, aseara am smotruit pana la 12.00 intr-una din camere, dar tot am ramas pe loc cu treaba pt ca sotul s-a hotarat sa schimbe niste dulapuri si uite asa, pe alea le-a scos din camere iar eu astept sa aduca altele in care sa am unde sa pun lucrurile Dar tot am speranta ca pana la finalul saptamani scapam de dezastru
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
38+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

getik1 spune:
buna fetele am intrat sa va spun ca ary este bine, a racit un pic si este acasa de marti, nu pot sa stau la pc ca vrea sa asculte mo caciun, nuky, lipa, lipa, asa ca acces interzis pentru mine la pc.mai am vreo 2 comnzi e fulgi ff migaloase si vreau sa termin pa in wk,
p 15 are ari prima serbare si tre sa le fac cate ceva la oamn si sunt 9
va pup si va oresc o zi frumoasa
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Picky_toto spune:
Salutare
Si uite un motiv ptr care imi vine sa-i strang de gat pe cei care conduc Romania, si pe incompetentii aia care is pusi pe la consulate ca sa enerveze omul.
Si acum motivul: acum mai bine de o luna am fost la consulatul romaniei sa ii transcriem certificatul de nastere al Annei. Nu l-am putut face ptr ca trebuia tradus, desi pe site-ul lor scria ca traducerea e 40 euro la ei..domne nu mai faceau traduceri (acum 2 ani la stefi l-au facut ei) si o blonda proasta de pe acolo ne-a zis ca nu mai era nevoie sa punem apostila (noi inainte am fost la ministerul de externe al be sa apostilam documentul). Ok, ne-am contrazis cu farfuza ca altceva scrie pe site-ul mae si altceva spune ea...fara rezultat. Am plecat de acolo injurand si am hotarat sa ne introarcem cand aveam traducerea actului. Adica ieri...si dupa ce stam la o coada ca in timpul dictaturii (ca asa se practica inca in ro, mentalitatea comunista inca domneste) ajungem la ghiseu si o alta proasta, colega cu blonda, ne intreaba daca avem apostilata traducerea (what!!!) pe mae.ro nu scria nimic si aveam dovada, copia pe care ne-a dat-o blonda ..si incepem sa ne luam de ea..isi ia talpasita de la ghiseu si vine un nene, pe semne "pestele" lor ca imediat cum se isca vreun scandal, ca feceam oameni care stateau la coada, gat, cum fufele plecau de la ghiseu si venea bosul ...si stiti ce ne-a spus?! ca s-a schimbat legea acum 2 saptamani si trebuie si traducerea apostilata
...sa nu-l strangi de gat?! ba da, mai ales ca nu aveau nici un afis pus nicaieri, ca altfel mergeam sa apostilam traducerea inainte, nu sa pierdem timpul la coada..si stai ca traducerea trebuie dusa la ministerul de interne, apoi la ala de externe si apoi e gata..si acolo a fost coada, ca pe toti romani care stateau la consulat i-a expediat ca nu aveau ba o apostila, ba un alt act, ca deh frate, legea se schimba cum vor muschii lor....sunt pusi acolo, ai dracului, doar ca sa bage bete-n roate la romani..zici ca au ordin de sus, sa gaseasca motive ca sa nu mai poti sa inscri copilul ca cetatean roman. Asa ca is curioasa a 3 oara ce vor zice ca nu avem.....daca apare la stiri ca cei de la consulat au fost stransi de gat (adica farfuzele alea doua incompetente, si bosul lor) sa stiti ca noi am fost.si posibil si alti zeci de romani.
Si am fost cu niste prieteni de ai nostri la fel ca si oni sa faca transcrierea actului, au imputernicit in tara o ruda, si nu a putut face ,ca a luat-o la "hai sictir" fufa de la evidenta populatiei, pe motiv ca trebuie sa vina parinti ..in fine iar timp nu mai aveau sa-l faca aici ptr ca de sarbatoir ei vor sa mearga in tara. Pe 15 aveau plecare, deci si-au luat biletele de avion, si asta dupa ce au fost inainte la consulat si le-a zis tot blonda proasta, ca nu-i problema ca poate sa-i faca titlu de calatorie copilei si apoi cand ajunge in ro sa-i faca certificatul si pasaportul acolo... Si cumlea prostiei, ca nenea mustaciosul, bosul farfuzelor (scuzati dar mai frumos de atat nu pot scrie despre astfel de oameni) le-a spus ca nu poate sa-i faca titlul de calatorie copilului ca potrivit legi copilul nu exista , ca nu apare in baza de date a romaniei, deci copilul NU EXISTA
..si ca sa-i faca certificatul prin consulat dureaza 5-6 sapt si de abia apoi poate sa-i faca pasaport sau titlu de caltorie... iar blonda le-a zis ca nu-i nici o problema ca poate sa-l faca..au facut programare si au venit si ei ieri cu noi, ptr respectivul titlu...
Zice-ti si voi daca asa sunt tratati romani in strainatate cand ajung pe la autoritatile romane, cum sa mai vrea omul sa se mai intoarca in tara si acolo sa fie calcat in picioare ca "si-a totict flecurile de la pantofi tot urcand si coborand scarile dupa apostilele noastre" am citat-o pe secretara prefectului de constanta, cand am fost sa ne punem apostila pe certificatul de casatorie in 2005...De farfuza nu a vrut sa ni-l puna, "sa venim joi cand au program cu publicul" asta dupa ce noi ne-am intors de la sibiu, ca in dimineata respectiva trebuia sa plecam la vama si uitasem de apostila. noroc cu paznicul de acolo care ne-a aratat cine-i prefectul si ne-am dus direct la el si i-am spus ca avem nevoie de apostila si ca secretara lui refuza sa ne-o puna...el in 5 min ne-a laut actul, l-a apsotilat si semnat si ni l-a dat..fara sa faca gat sau sa ceara ceva ..si fara sa-si tociasca flecurile pe scari....
revin, mi-am adus aminte ca trebuie sa sun pe cineva
Bella

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

emanouela spune:
buna fetele
is vraiste de oboseala....treaza de pe la 5 luma, am mai furat o rpa de pe la 8 si ceva la 9 juma, da-s oricum, vraiste. pe la pranz am fost la judecatorie sa ma ocup de ceva, am umblat dupa un birou de traduceri, asta dupa ce toata dimineata m-a urlat Darius...ma ca il doare capul, ba ca vrea X, ba ca vrea Y, ba era ok....in sfarsit, m-a terminat, asa ca dupa ce-am umblat prin oras cu trebi, am venit acasa....dormea, s-a trezit nu dupa mult timp urland....buba, il intreb ce are, nu zice nic, ba radea, ba plangea asa ca l-am insfacat si hai la medic, banuiam ceva inca de dimi cand mi-a aratat capul....ajung la medic, ii zic, ii zic si de ce il suspectez eu, il ia, il consulta....guess what, e exact ce-am banuit, respectiv otita, asa ca ne destrabalam cu antibiotic si alte chestii....pt ca mai si tuseste
.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
Ma credeti ori ba,dar azi de dimineata nu puteam sa ma trezesc,maine sunt libera si sper sa o lngesc si eu mai mult
Asera am iesit cu Mirusi Soata din dotare la plimbare in oras..si neplanificat pentru ieri,am luat si calutul pentru cadoul de Mos Craciun.Necheaza,da din coada,canta melodie de cowboy,si mai e si balansoar si am dat la jumatate fata de cat l-am vazut in carrefour.ta-su o tinea de vb pe Miru in masina si eu topaiam pe strada ca o gazela cu calul ca -sal bag in portbagaj.O sa coboare sotul mai tarziu sa-l ia in casa si il bagam intr-un sac din ala negru mare si-l protopim sus pe dresing ca sa nu ajunga fata la el.daca o remarca,si sigur o sa vada ala acolo si o sa intrebe "mami,ce e acolo?" o sa-i spun ca facem curat si am bagat hainute mici in sac(ea e familiara cu coletaritul si pus in saculeti
) si o sa rascolesc oleca de fatza cu ea in dulapul ei sa fiu si mai credibila
.
ninia Elena ta e si mai micuta decat Miru,chiar si o luna diferenta intre ei la varsta asta e grattoare,ca vorbaanei,ei fac progrese peste noapte.Dar sunt tare scumpe cum incep sa insiruie culorile sau sa numer,nu?
MAi ales daca incepe cu :unu,doi,sapte,sase,tei
(asra e fii-mea)
simina ne-am gandit noi ca esti ocupata cu toate cele la munca,mai ales ca e sfrasit de am si ai la hartogaraie de facut sa te saturi.
Fata, sa ii faci poze la serbare is sa-l vedem si noi cum canta cu ceilalti copii cantecele.
Pai chiar asa,tu vrei sa spuna baiatul cantecelele inainte de serbare? E surpiza mai mamai
App. dupa ora 17:00 se aprind luminile in oras, si doar o bucata mica din Tomis si Ferdinand sunt decorate ,in rest sufletul.In schimb, in Cumpana nu stiu ce i-a apucat ca toata strada principala cat e ea de lunga e decorata de zici ca cine stie ce i-a lovit
Chilotei cu spiderman si masinute are Elena,Nicuratze
ana aaaa,daaaaaaaaaa sigur dureri de cap ne da cu cat trancane,iar Miru daca ii spui sa faca si liniste 5 minute, facae la Donkey si Shrek, "gata?pot a vobec?
Hai ca o sa scapati si voi pana duminica de smotruiala
getutza sa ne arati si nou ce mesteresti,plsss.
Pai o s-o duci pe aricica de luni la cresa,nu?
picky asa e la noi in Romania,alergam ca prostii pe la 10 ghisee ca apoi sa ramanem tot prosti si sa ne umplem de nervi.Sper sa scapati de alergatura mai repede si sa rezolvaticu certificatul Aneei
.
ema otita??bine ca si-a dat interesul dr. si l-a verificat bine si v-a dat tratament.Cate zile sunteti pe antbiotic?
Mirunel terorista
BAZAR

Simina1980 spune:
Neata,
Am intrat si eu la o cafea!
Cris-nu am mai fost aseara sa vedem luminitele-pacat ca au facut doar o mica parte....Super ca ati luat cadoul ptr Miru.Super ca ai gasit si ce sa-i zici in caz ca intreaba ce e acolo.sigur o sa fac poze la serbare,sper sa si filmez dar nu promit.
Ema-off bine macar ca stii ce are puiul.Eu cand il dureau pe Andu urechile i-am pus niste picaturi otocalm ba chiar mi-am pus si mie si sa stii ca mi-a trecut.
Picky-asta-i Romania din pacate,numai de autoritati sa nu ai nevoie ca nu te poti baza pe ei sau pe informatiile pe care ti le dau.Sper sa rezolvati data viitoare cand va duceti.Fetele ce mai fac?Le-a trecut otita?
Anna-am vazut si eu pozele cu voi din parc-dar nici nu se cunoaste ca esti insarcinata .Are Vladut niste gene mama mama.
Getik-spor la margelit!
Lali-voi ce faceti?
Hai ca ma duc la cafeaua reala!Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)