"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna
am citit mai devreme si nu am retinut nic , doar Picky care m-a intrebat de proces....azi a fost ordonanta presidentiala, amanat, iar tre sa dau bani sa citez prin publicitate, trabe in 5 zile sa ma duc sa iau nu stiu ce kkt sa-l traduc, sa il trimita ei la parlament......imi vine sa imi bag ceva ce incepe cu p, dar nu o bag, pe 14 ian e urmatorul termen, trebuie sa aduc si martor, deci cred ce ma judec in lipsa. in cel mai bun caz pe 14 va fi ultimul termen, in cel mai rau se va mai amana inca 1 data....om vedea. important e ca am terminat pe anul asta
Mosul n-a venit la mine, eu am fost foarteeeeeeeeeeee cuminte, deci daca nu a venit eu trag concluzie ca mosului nu-i plac fetele ft cuminti. pitic a primit dulciuri. la noi Mos Craciun va fi mai generos, vine si fratele meu costumat
cam atat. acu ma mobilizez s-o starg de acasa
va pup

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am pus inca un filmulet cu Razvan pe mail, ca sa-l vedeti cum spune ce se afla in cartea de la Mos Nicolae :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Incerc sa scriu, dar nu cred ca o sa termin ca nu m-a lasat Vladut deloc azi De dimineata am gasit si noi cadourile de la Mos Nicolae, care, spre surprinderea mea l-au bucurat f tare pe Vladut In primul rand a fost f fericit doar cand a vazut ca a venit Mosul si i-a adus cadouri, sarea si canta si zicea "woau" si se rotea pe langa ele fara sa le atinga. Apoi le-am luat pe toate si le-am mutat in camera ca sa le studiem, si studiul a durat pana pe la ora 13.00, adica toata dimineata. Am fost legata de el, ca a trebuit sa deschidem fiecare lucrusor si sa ne jucam cu el In rest a venit la toata lumea Mosul cu dulciuri
Dupa-amiaza am fost la doctora. Bebelina e bine, acum a estimat ca are cam 2700 g, dar doctora a zis ca ea crede ca e mai mare, a comparat si cu masuratorile de la ultima eco si crescuse bine. Analizele mi-au iesit bine, am scapat de barzaune Fetita nu a coborat, lichid si placenta ok, asa ca ar mai sta ceva la caldurica. Acum ne vedem peste o saptamana la control pe masa.
Am trecut si pe la serviciu o fuga, iar cand am ajuns acasa am scos copilul la plimbare in parc, sa vada beculetele.
In seara asta l-am sarbatorit pe tatal meu ca e Nicolae, s-a lasat cu suflat in lumanare, cantat LMA si topaiala multa (toate facute de Vladut, normal) Am zis ca o sa-l angajeze lumea chiuitoare la petreceri asa atmosfera face [;D]

Sorina, am vazut filmuletul, primul! Ce scump e Razvan, se vede ca cel mai tare l-a interesat cartea, abia astept sa vad si filmuletul asta! Vladut a fost mirat de trenuletul vostru ca nu are sine
Ema, zici ca te-a sarit Mosu'? pai poate nu stie ca te-ai mutat din Belgia, i-ai trimis si tu scrisoare cu adresa noua? Ia vezi, ia masuri pana la Mos Craciun!
Cris, pai atunci sper sa fie bebe la sora ta si sa fie sanatoasa si ea si el! Miru cum a reactionat la cadourile de la Mosul? Sper ca nu a racit, ca ziceai ca a fost mai moale!
Picky, eu ma gandesc ca faza cu cablul de la microfon nu a fost speciala, a fost un accident ca se jucau...Stefi o iubeste mult pe Anna, dar ca orice copil este normal sa mai fie si geloasa Frumoase cadouri au primit fetele, nici la noi nu a venit cu foarte multe, a primit doua jocuri educative, un ou cu Mickey, niste bombonele si o minifigurina de ciocolata si o umbrela cu Mickey.
Virginia, asteptam pozele cu nerabdare! Bun meniul la care te-ai gandit pt nepoata
Lali, ma bucur ca ati reusit sa terminati treaba, esti o fericita! Eu in cel mai optimist gand o termin saptamana asta.
Alynta, la multi ani fericiti sotului!
Getik, cum mai e Ary?
Simina, te-ai suparat pe noi? Intra si mai si-ne de voi!

Merg sa vad filmuletul cu Razvan!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani Nicoletelor,Nicolailor si celor cu nume derivate, multa sanatate si fericire!!!
Revin dimineata,am vrut sa scriu mai multe acum,dar are sot la convertit niste filme sa le vada pe telefon,si se misca laptopul ca o rasnitaaaa....Noapte buna!

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Sorina am vazut filmuletele, vaaaai ce dulce e si ce multe stiee!!..Si eu care credeam ca noi eram cu "pre" multe cadouri de la mos..Imi pare tare rau ca nu i-am putut filma pe ai mei , sunt amintiri frumoase peste ani..
Ema ce nasol fataa, sper sa se rezolve data viitoare , in sensu sa nu te mai amane , ca de scapat de tot nu stiu cand ai sa scapi..Aha deci nu ai recuperat toate lucrurile..Am uitat sa-ti spun ca am trimis pachetele prin atlasib si au ajuns doar 2 (erau 3 ) unul cica era pe drum.Slava D-lui nu era ala cu decodoru stricat de la digitv, sper sa se rezolve pana la Craciun, si sa-l primim inapoi ..Mathias tot intreaba de programele lui preferate de la minimax..si vad ca iarasi incepe sa vb numai flamanda cu mine ..asa de rau imi pare..cand ne-am intors din tara puteam conversa cu el in romana, dara na ce pot face eu sunt in minoritate.. Dapai nici la mine n-a venit mosul, i-am spus baiatului ca mami vroia un tel nou ca cel vechi nu prea functioneaza , si baiatul meu destept imi raspunde:
'"pai mami, ai uitat sa-i scrii scrisoare cum am facut eu.. aah, tu mereu uiti lucuri!!"
va pup, fug la somn , maine gata, merg sa-mi iau telefon bengos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ano....eu zic ca anul viitor sa nu mai fiu asa de cuminte si atunci poate poate
virgi....nu stiu ce sa-ti zic, eu nu am avut probl pana acu cu atlassib, toate au ajuns ok, chit ca in unele erau si chestii fragile pe care intelijentul care le-a trimis nu a scris Fragil, ca sa se stie....au ajuns ok, doar un glob de-al meu s-a spart....is colectionara de globuri din alea suvenir, pe unde merg iau unul...dar doar 1 din 7, si aveam si mai aveam fragile. eu, pana acum, is multumita de ei. ideea e ca daca nu e in oras mare, intradevar....autocarul de ex ajunge in Iasi, dupa le incarca in autocare mai mici si le distribuie pe zona moldovei, e, poate ala a fost omis si nu l-au pus in primul transport dar le va ajunge.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Neata,

Poftiti la

Noi ne-am trezit si am mai luat la o tura de joaca ce a primit de la Mosul Acum am putin timp ca se uita la desene.

Trebuie sa ajung sa mananc, ca pana la ora asta nu am reusit!

Simina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????

Mergi la inceput

Sorina, am vazut si eu filmuletul, ce frumos citeste el pe carte, ce bine le stie pe toate si cat de bine vorbeste!!! Super Ai baiat mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am la treaba de dimineata de nu-mi vad capul,asa ca daca ma intid pe mai multe ore cu mesajul, sa nu fie cu suparare

in primul rand sa ne servim ,perfuzabila cu nea, ceai fructat,trabuce si vougue

alina uite ca nu mi-a dat prin cap sa pun o nuielusa in ghete la sectorista,dar sigur si pe ea ar fi incantat-o.Cum ati petrecut ieri de ziua sotului?
lali ce te-am prins pe mess aseraaaa..mama-mama .ce faci azi?
O,da..asta cu geamurile nici mie nu-mi iese ncodata,patesc la fel ca tine
ninia ced ca erau asa incantati de darurile primite.
Imi place ce spui tu acolo cu imaginatia adultilor auzi,cu elicopterul
De abaa stept pozele
picky a nuuuu, nu am intrat la programul de sarbatori..ci unul normal ca tot omul.
Asa e,era mai simplu ca sa fac de la inceput in intravaginal la un gineco si gata.Dar vezi tu? Cand nu stai in casa ta si mai depinzi si de alti si sarariu esti obligata sa-l decartezi pe tot ca apoi s stai sa ceri: "am nevoie de o.b" sau " vreau sa-mi iau cizme" etc..e tare greu.Am eu o vorba nu tocmai sanatoasa pentru astfel de persoane,dar nu se cuvine sa o spun aicea ca e spurcata rau.
Ce sa-i aduca Mosul? pai doar fructa si dulciurele,Mosul ala klumea e pe 25 decembrie.cel putin asa am fost eu obisnuita cand eram mica,ca mos nicolae vine cu dulciuri si mos craciun si cu ceva pe langa.
Sincer,nici eu nu stiu ce cauta in ecuatie o leguma sin moment ce titlul e asta ..sugestiv..
Smecheria cand faci parcari e urmatoarea..numarul masinii langa care parchezi(cand faci parcarea laterala si cea mai uzuala) e sa te uiti la numarul ei si cand tu vezi joar juma din munar,indrepti rotile si ai parcat ca la carte,la 20 cm de bordura.E mai complicat de explicat,trebuie sa-ti arate Nicu ca el sigur stie
Tu,nu stii ca draqgostea la pitici e mereu ciudata?Se manifesta total diferit decat cum o stim noi.Ideea e ca ele trebuie mereu sa fie supravegheate ca in josaca lor isi pot face rau neintentionat.
cuscra sper sa fie cu noroc si sa nu se mai amane
ana mi-l si imaginez pe Vladut cat de feriti era ieir dimineata cand a descoperit ghetutele incarcate si bebelina se pare ca vrea sa ste cat mai mult la mami acolo.
Era foarte incantata de ce a primit,lua cate ceva si imi aducea mie sa-mi arate ce a gasit in ghetute.Cred ca cauza sunt maselutele,ca nnu da semne de raceala,cu toate ca noi iesim afata cand e mai rece si mancam si inghetata
lali reformatare laptoppppppp
ninia chiar asa mami,tu de ce ai uitat sa-i scri scrisoare Mosului?
sori sa-ti spun drept..nici nu zici ca Razvan are doar 2 anisori jumate

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Neataaaaaa!
Mi-am tras poza la profil!!
Azi aveam in plan sa ies sa vad de tel., dar ploua intr-una si muult vant.Ma bag la zacusca..tineti pumnii sa iasa , e prima data cand fac, am noroc ca belgienii nu stiu ce e aia si chiar daca nu-mi iese ca una originala nu-i bai.. Maine fac cozonacul, ca vineri era degustatul!
Cris, da mai asa stiu si eu , nu ca as fi fost obisnuita ca la mine de-abia venea mos Craciun , prima papusa am primit-o la 14 ani .. he he.. Ai mei copii is belgieni si merg aici la scoala , nu am sa schimb acuma obiceiurile si nu vreau sa fac altfel decat ceilalti de pe aici , mai ales ca Mathias e marisor, si aude si vede la alti copii .. O sa fie si cadouri sub brad normal, dar daca toata lumea de aici da la copii cadouri consistente de M. Nicolae, ma conformez si eu..

Mergi la inceput