"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 3
SoriLea spune:
Cris sa stii ca ii plac ff mult cartile. Nu iesim niciodata fara sa-mi ceara sa-i cumpar o carticica (de desenat, de povesti, sau doar pt imagini) si ma bucur ca-i plac. Dar sa-l vezi cum sta la documentare. Nici nu clipeste
Stiu ca-i cel mai inalt dintre buburuze, dar e cel mai inalt cred ca si din generatia lui toata lumea se mira cat e de inalt cand afla ce varsta are
Dar eu sunt mandra tare de el si de-as putea, i-as pune toata lumea la picioare.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
getik1 spune:
eu cu ary nu am stat in camera in care sa vopsit, o sa va explic la mama este apartament +garsoniera lipite si spart perete intre, e cez a dat cu vopsea in garsoniera iar noi am stat in ultima camera din apartament, cat a dormit ary ca apoi noi am fost plecate in oras, iar azi am fost la mami ca mi-am uitat plasa cu hainele lu ary de ieri de la dansuri, si mirosea si pe scara ieri nu am simtit asa rau, dar .....
asta e acu, ary e bine am vb cu doctora si lapte mult si claritin 5 ml seara, vad ca deja a inceput sa fie mai bine.
va pup
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai frucat,trabuce si vougue
La Multi Ani sarbatoritilor de azi, sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi
Ce v-a adus Mosul in ghetute?
Mirunel terorista
BAZAR
alynta27 spune:
Sper ca ati fost cu totii cuminti si ca a fost Mosul pe la fiecare! Ai mei au primit dulciuri si fructe mai speciale(ananas, pomelo si rodie), ceva hainute. David a fost dezamagit ca nu a primit jucarii, dar i-am zis ca de asta se ocupa Mos Craciun! In schimb a primit o nuielusa de care era mandru!
Azi e ziua de nume a sotului!Va tratez cu si
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Lali_mete spune:
Hello,hello !!!
Cris gata mami,suntem pe aici. Vb pe messenger mai tarziu?
Eu azi am terminat de pus si cartile in biblioteca,mai am de spalat pe jos si am terminat curatenia de iarna. Bineinteles ca am spalat geamurile alaltaieri si azi ploua .
Alynta eu greu am inteles ca doar Mos Craciun aduce jucarii , acum noua ne-au adus dulciurele, la Paul maine ajunge Mos Nicolae ,l-au intarziat ploile .Ha ,ha ,si eu eram mereu mandra de nuielusa ca era mereu cea mai scurta.
Sorilea ce frumos ca ii plac cartile,vad ca pe Paul nu il pasioneaza decat ruptul foilor si aratatul la diverse chestii care ii atrag atentia .
Picky pupici la fete sa le treaca repede otita ( sper ca nu am retinut gresit) .
Va pupic pe toate , sper curand sa pot sta cu voi mai mult la vorba.
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
ninia spune:
Saluuutaree!
La noi a venit mosu de duminica asa cum am zis..Am alergat ca nebuna prin magazine sambata, ca nu am vrut sa iau ultimile lucruri cu Elena de fata , chiar daca e mica eu cred ca totusi realizeaza mai multe decat cred unii..O aglomeratieee , mamaa! Am gasit si carut de papusa pana la urma..
Deci (la cererea lui cris) avem asa: Mathias: chitara electrica una care apasa pe butoane si face sunete fix ca una elctrica, si mai are si alte functiuni, bas ..etc, inca un dvd cu mega mindy , asta e un film de aici pe care si-l doarea foooarte mult , un joc educational..iar la oma i-am dus chestia pe care ruleaza bilute..Si Elena papusa doctor cu multe functiuni, tuseste stranuta, i se inrosesc obrajii..mai multe.. si tre sa-i dai diferite chestii s-o linistesti, a da si plange fix ca un bebe mic. (Mathias a oprit-o imediat ca nu mai stia ce sa-i faca sa taca ).
Asa si gogoasa a mai primit un microfon, asa ca ne-au dat toata ziua la concerte.., Dar tot s-au certat ca fiecare vroia sa aiba ce are celalalt..Si carutul de la oma..Stiu sunt multee , de soacra vrea de fiecare data sa faca si la ea asa ca im da bani sa iau eu ce vreau eu si ii duc acolo..
Mathias ne-a sculat cu noaptea-n cap ca nu avea rabdaree deloc, si se ruga mititelu daca are voie sa desfaca macar cadoul mic..pana se trezeste Elena..Si normal ca nu au lipsit si dulciurile..Poze o sa urmeze cand apuc sa le pun pe picassa.. Ce mai sunt fff fericiti, de duminica tot ne tinem de construit ca sa poata rula bilutele, Elena tot mai strica si iarasi o luam de la capat..
Azi vin M. Nicolae la scoala la Mathias, n-o sa va vina sa credeti cum vine!! Cu elicopteruul!! Pe bune! Nascocesc in fiecare ani cate povesti , si chiar fac ceva f frumos de fiecare data, Anul trecut se ratacise unu din ajutoarele lui prin Tailanda si o ajuns Mosu cu o masina "ciudata" pe 3 roti..Asa ca sunt tareeee curioasa sa vad pozele si filmuletele , ca le pun pe site-ul scolii, parintii nu vin la eveniment e numai pt copii ( din pacate)..
In legatura cu bucatele pt nepoata , m-am hotarat sa fac zacusca , niste parjoale moldovenesti si cozonac.. Ultimul ii place si sotului si picilor asa ca fac vro 2- 3 sa avem si noi.. Greu de ales pt ca eu fac mancare traditionala foarte rar si e si calda, si numa vr-o 3 chestii , adeca sarmale, ciorba de perisoare , mamaliguta si mujdei ..si cam atata..ca baietii nu prea se omoara asa ca mananc numai eu ca fata..Si chiar mi se facu pofta si mie de sarmale in foi de varza acreee, ca asa imi plac miee!
Eu aici am invatat sa gatesc ,aveam 23 de ani, mamaliga si ciorba/supa stiam sa fac atata..a da si spagheti ca cu asta l-am aburit pe barbat!
Cam am cris numai despre noi , sper sa pot intra si diseara sa vad ce ati mai scris ..Am retinut numa ca s-a vopsit Ema, sa-ti fie de bine!!
Ca Ari a lui Getik era intoxicata si ma bucur sa aud ca e mai bine , si ca Picky nu apucase sa ia de mosu la copii, sper ca ai reusit sa iesi aseara sa le iei ce mai vroiai , si ca Ana e in stres ca nu are casa aranjata inainte sa vine Eva ..iaca tot am retinut cevaaa..
Sori intru diseara sa vad pozele, scumpul de el , a da si Elena e innebunita dupa carti ii place sa le citeasca , cu mine binenteles, tot ma mir de ea ca Mathias la varsta ei le arunca cat colo!!
Picky_toto spune:
Salutare,
La multi ani Mady, sa traiesti cu numele
La multi ani tuturor care azi isi serbeaza ziua de nume
La multi ani sot de Alynta
La multi ani al meu sot si ptr ca-i si ziua de nume la al meu va servesc cu ce va pofteste inimioara...asa virtual ca real nu am nimic
Sorina am vazut si filmuletul si pozele..e tot mai scump al tau pui si te inteleg perfect cand ai spui ca daca ai putea i-ai pune lumea la picioare...deh asa suntem noi, ciorile de mame, nu?! Si am vazut si poza cu inaltimea si mai are rost sa zic si eu ca toata lumea?! Fii mandra de al tau puiut..de fapt toate sa fim mandre de ai nostrii puiuti
Cris sa inteleg ca ai intrat la programul de sarbatori? de pana la 16 lucrezi? pai nu era mai simplu ptr sora ta sa faca prima oara eco intravaginal? eu stiu ca asa se face daca sarcina e mica si nu se poate vedea la eco deasupra..si la cel intra se vad si alte nereguli, daca sunt. ce i-a adus mosu in ghetute Mirunei?
Getik inseamna ca vopseaua a fost foarte puternica, oricum norlmal ar trebui sa interzica vospelele astea, ca aici nu mai au diluant sau alte prosti care sa intoxice omul si sa nu poata sta 1 sapt in casa. bine ca Ari e mai binisor si nu s-a intamplat altele.
Lali pai ma gandeam ca te apuca Craciunul cu curatenia
Anna tu azi ai fost la doctor? cum te simti? auzi daca nu dai nici un semn e cazul sa scoatem ??!
Mady tu ce mai faci? ce au primit baieti?
Ninia si de mosu ce cadouri vor?
Ema te-ai vopsit zici.. sa-ti fie de bine... cum a fost la proces? ca parca pe 6 era, sau nu am retinut bine? ce v-a adus mosu?
Alynta cred ca a fost frumos sa-ti vezi puiuti controland ghetutele..am vrut nuia sa-i iau si fetei dar nu am mai avut timp...
Simina tu pe unde umbli? pe bune ca tu nu ai mai intrat de o vesnicie..hai la apel.
Lavi voi ce mai faceti?
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Sunt bine!!! Ies cu piciul afara acum si spre seara sper sa am timp sa va povestesc mai mult
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
De fiecare data cand intru pe dc e reclama aia cu "sarcina pe saptamani sau calatoria fructului spre nastere" si de fiecare data imi pun intrebarea daca CEAPA e fruct?! ca luna a 9 e reprezentata de ceapa...sau e fruct si nu imi dau eu seama ce ar putea fi?! ...in fine revenim la oile noastre(o vb a dirigintei mele din clasele generale )
Fetele imi dorm..Stefi se trezise jos si am adus-o sus in living si mi-a adormit din nou..iar Anna era obosita asa ca am parcat-o si pe ea ..iar eu va scriu voua apoi vreau sa ma pensez ca mai devreme au adunat putin prin casa.
Mosu nu prea a fost bogat, dar asta-i si ideea..ca altfel ce i-ar mai ramane lui Mos Craciun, nu?! Aseara nu aveam nici un mos de cioco sau biscuiti cumparati..a dat sotul o fuga la magazin pana sa vina si a luat el..in fine.. La noi a venit aseara ca de dimineata nu aveau timp sa se bucure de ele..pe langa mosi de ciocolata, biscuiti, clementine, au primit si cante un papitoi(era ambalat cu un mos de cioco) si Stefi a primit un microfon, ca deh am fata cantareata si numai de astea vrea , si o jucarie cu mai multe chesti..sa invete ceasul, sa invete sa numere, sa invete formele..o chestie din lemn ca un cub ...iar Anna o jucarie muzicala, ceva cu animalute de apa, apesi se invarte, canta...dar na era mai atrasa de jucaria lu sora sa..La cei mari nu a venit mosu..si trebuia sa-i iau ceva la al meu dar a zis sa-i iau de craciun...
Ca mi-am amintit.. Cris care-i smecheria cu parcarea?!
Din "iubirea" de sora..
Sambata, Anna se juca pe covor cu jucariile iar Stefi se juca cu un microfon (avea unul mai vechi care se atasa la orga, deci cu fir) eu eram preocupata cu vasele, tacsu cu pusul mesei, si o auzim pe Anna ca plange..ne-am gandit ca a cazut pe spate si nu se poate ridica si de aceea plange, ca asa face ca sa ne atraga atentia...si s-a dus tacsu sa o ridice..si ce credeti.. Stefi ii infasurase cablul microfonului in jurul gatului Annei si apoi tragea de microfon...iar Anna cand a tras-o a cazut pe spate si Stefi tot tragea de el... ..si ca sa-i mai arate iubirea...o zgarie.. o strange de maini, o loveste peste burtica.. si dar o mai si pupa, si o ia in brate daca plange...
Nu am crezut niciodata ca Stefi se va comporta asa rau cu ea...e gelozie..dar pana cand?! ca nu fac diferente intre ele..
ma bag la pensat..v-am pupacit
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai