"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aoleu, acum am citit titlul....ma trec toti fiorii!!! Multumesc, fetele

Deci, venit piciul incantat de la gradi, mi-a povestit ce a facut acolo, cu cine s-a jucat...ca mai vrea sa mearga

Ema, nu mai stiu cum ii spunea la otita pe care a avut-o Vladut, dar la el era asa: doar timpanul era un pinc rosu si ingrosat, nu avea lichid, infectie...nu a avut dureri, doar o jena de se freca la urechi. In concluzie, doctorul ne-a zis ca nu are de ce sa-i dea antibiotic pt ca este doar din cauza secretiilor de la nasuc care i-au ajuns la ureche (el fusese racit), asa ca nu am avut tratament, ne-a dat Otocalm (sa-i punem vreo doua seri sa nu-l mai jeneze) si in rest ne-a recomandat ca in fiecare seara sa-i punem apa de mare (picaturi, in niciun caz spray) in nasuc pt a inmuia mucoasele si siropul Septilin pt intarirea organismului (asta pt ca i-am zis ca racise de multe ori consecutiv) Nu stiu nimic de spargerea timpanului, oricum, eu cred ca trebuie tratata cu atentie urechea daca are lichid strans acolo (nu e de gluma cu asta)
Mady, ce bine ca ma intelegi cum e cu treaba inainte de nastere...acum, chiar nu mai are rost sa stau cuminte, oricum sunt la final de sarcina....bine, ca nu mut eu muntii din loc, dar treburi dupa puterile mele pot sa fac Sanatate multa! Te-ai apucat sa cauti sa-ti schimbi job-ul? Eu stiu ca e mare cautare de programatori pe piata, poate anul care vine iti aduce si tie un job asa cum iti doresti si cu bani suficienti pt a avea un trai frumos Ma bucur ca Alex e ok cu scoala, stiam eu ca e baiat destept si cuminte
Picky, vrem poze cu bradul si cu fetele Draga de Stefi, se mai intampla accidente, important e sa nu va suparati pe ea Ahhh, ce simpatica cred ca e Anna cum se deplaseaza, poate o filmezi sa o vedem si noi
Sorina, uite aici programul de la Auchan si cand vine Mosul http://www.iristitan.ro/noutati_program_sarbatori_iris.html Are o casuta superb amenajata Noi ieri am fost la ateliere, si a facut Vladut o felicitare, o sa o pozez sa vi-o arat ca sunt tare mandra de prima lui opera de arta
Virginia, ma bucur ca a iesit mancarea gustoasa! Ce frumos ca ati fost in parcul de distractii, acum ca v-ati luat abonament sigur o sa mergeti mai des! Ai facut poze? Sanatate multa lui Mathias!
Alynta, bravo ca ai reusit sa o vaccinezi pe Maria Asteptam pozele!
Cris, ce faci pana la urma, mergi la ginecologie? Eu zic sa te duci asa, ca nu e ok cu dereglarile astea si nici sa tot amani...hai, te asteptam cu vesti bune!
Simina, stii ca vrem poze cu casa? Hai, sa vad si eu!!! Abia astept sa ne povestesti cum a fost la serbare si sa-l vedem pe Andutu in poze! Nuu, Eva nu si-a anuntat inca sosirea, maine merg la control sa vedem care e starea
Getik, ma bucur ca e bine Ary, ai fata sanatoasa Spor la treaba!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am venit de la medic.Rezultat: hormonal sunt praf..da' praf de tot nu asa.Deci, 6 luni iau anticonceptionale,ca doar astea ma ajuta, si dupa o pauza de 2 luni in care luam Female si facem Papa Nicolau.Rana pe col nu mai am(am facut eco intra.

simina si eu la fel am crezut,am avut impresia ca a venit Eva si am pierdut ceva pe drum.
In cazul asta,daca ai luminat asa fain,vrem si noi sa vedem.
Nu incerca sa-ti imaginezi ce a fost atunci la mine ca ti se face rau..DEZASTRUUUU
alina bine ca ati scapat cu vaccinul si fata e ok.
getik un capicino as vrea eu.Daaa,cunosc asentimentul..ma enerveaza la culme cand se trezesc unii mai rasariti ca ar fi bine sa se cotizeze cu x ron.bai frate,daca vreau sa ma falesc,pai ii iau personal si ii duc plocon la usa sa nu ma stie nimeni.Dar na..unii sunt mai din ... de domn.
Asta da veste bunemai ai 1 luna si ai gazele in casa.
ana nu-mi spune de preturi la jucarii ca iar imi aduc aminte de ce-am vazut in carrefour cand ii cautam sectoristeiu calul si m-a luat cu lesin ce scoruri aveau toate pe acolo.
Felicitare???? vrem sa vedem si noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pls

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

te bagi repede dupa caneapea,ai?? ia sa te va zeu la apel sau ne dai 200 euro ?
taxa zilnica + penalitat evident

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

sunt in zona, am recuperat cu cititul, dar n-am chef nici sa ma tarai de pe scaun in pat. sotz e in tura de noapte, copiii se joaca in dormitor, iar eu imi clatesc okii la tv si calculator.

anna, tocmai ca daca plec in alta parte nu ma mai duc pe programator. is satula de tehnica, calculatoare si programe. eu am fost secretara vreo 10 ani. pe mine sa ma pui sa fac situatii, statistici, hartii . d'astea. daca stau mai mult de 2 ore cu elevii in clasa imi vine s-o iau pe aratura . nu's buna de profesoara, iar una din obligatiile mele este sa asigur partea tehnica la laboratoarele de info, inclusiv sa lucrez cu programele soft-educationale. deci dupa ce ca trebuie sa stau cu copiii (in harmalaie ca asa e la info), mai ascult si ce debiteaza scumpele colege profesoare .

cris, de scoruri de astea ma feresc si eu. am primit de la scoala, de la sefa, o kestie de plus care face in multe feluri tumbe, tipete etc. pe care i-o dau lui mihaita. pt. alex am luat o carte f.f. interesanta cu animale, un catalog de la cora cu nu-stiu-ce de adunat, dar le-a gasit. asa ca a zis ca vrea un set de soldatei de plastic sa faca lupte cu ei . nu-i pretentios baiatul meu...

asa ca ies ieftin anul asta. la anul, cand nu vom mai avea rate deloc, imi voi permite absolut tot ce-si doresc... sper eu.
pt. mine am strans niste tichete la o promotie de bijuuri cu pietre sw... de la mega image , asa ca ma cadoricesc singurica, iar pt. sotz am cumparat un parfum de la oriflame sau avon, nici nu mai stiu .

oricum, nu-mi prea arde de sarbatori ca tot bolesc de vreo 2 saptamani si nu mai termin. ba am raceala, ba okiul umflat, ieri mi-a iesit si un colt de masea de minte si ma doare de mor .

am pregatit si pomul artificial, cu fibra si globulete. e foarte incantat mihaita de el, mai ales ca lumineaza in toate culorile si se rotesc . ar sta toata noaptea cu el in priza .

ma duc sa iau ceva pastile si mai revin cand va mai vad pe prima pagina .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

te bagi repede dupa caneapea,ai?? ia sa te va zeu la apel sau ne dai 200 euro ?
taxa zilnica + penalitat evident

Mirunel terorista

BAZAR

Stai sa manc o ciorba sa am chef de vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am zis sa intru in seara asta ca maine sunt plecata toaat ziulica, trebuie sa depun cererea pentru reinceperea munci sunt pe dinafara cu asta dar vad miine.

cris ideea este cu bani ca propune x suma x si apoi tot x ca este mare sau ca nimeni nu a intrebato si pe ea cand sa discutat/

lali gata ai papat ciorbita??

anna daca ia palcut asa mult la gradi lu vladut de ce nu il duci? bafta maine la control sa iti spuna ca este ok.

mady super tare faza cu piureu,mi-am adus aminte cum era la dublu cu gemeni lu sormea, sa iti treaca starea rea.

simina vrem pozee stiiiiii

nicuratze

ninia

ema cum mai este puiu mic??

eu sunt intr-o stare oribila azi am descoperit ca sunt urmarita pas cu pas de catre nenorocitu de socramiu, am auzit cand vorbea cu soacramea si ii zicea programu meu, nu imi vine sa cred nici acu a plans ca proasta de ce nu stiu ca nu este ceva care sa ma mire cred ca doar sa ma descarc.

a venit cezar ma duc sa ii pun sa pape va pupic si ne auzim maine seara

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

casa imi doarme,motanul se freaca de piciorul meu de parca a gasit o acadea,probleme sunt pentru ziua de azi sa-mi ajunga pana la anul,si eu am un chef de treaba fix cat are fii-mea cand ii cer sa-si stranga jucariile

mady important e ca tie sa-ti si placa ceea ce faci si totodata sa fi multumita de bani.
Imi place cu ce te cadorisesti,si cu soltateii lui Alex ai scapat ieftin.
Nasol cu maselele de minte,ca am si eu una singura iesita(asta e singura care a binevoit sa apara si cred ca si singura)si mai bine de o saptamana am zis ca innebunesc de dureri creieloase.Doar cate un ibalgin ma mai calma.
Si voi ati facut bradul?,cred ca eu o sa raan codasa
getutza din cate stiu,cecrea aia minunata se depune cu cateva zile inainte ca sa termini CIC-ul. Si am impresia ca trebuie sa aiba ei acolo la munca una tip pe care sa o completezi si gata.
Sa mor de nu esti bleaga..acum pe bune..ignoranta,doare cel mai tare.Fi rece si distanta cu ea cand o venii.Uitat-te la ea ca si cum nu ar fi langa tine si daca iti zpune ceva de genul"ce nu ma vezi ca sunt si eu pe aicea" ii raspunzi calma si senina ca ai uitat de eaca a venit inaopi in tara.O sa fac tot posibilul sa imi gasesc o portita sa te sun pana vine ea acasa si te invat eu cum sa ii pui pielea pe bat daca nu-si vede de casuta si mosul ei si-si mai baga nasul unde nu trebuie.
lali moamaaaaaaaaaa ce ciorba luanga ai mancat aseara...treci incoace ca acum sare din 200 in 300 euroi si acum o iau si pe cuscra la munte.Ce faci fata?CAnd vi la mine? Ce face Ioana,Paulica?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Neatza!
Daa,s-a lungit ciorba mea ca au intervenit diverse chestii. Vrei sa vin azi Cris?
Ninia, melodia aia a celor de la Taxi am descoperito intamplator,cautand "E din nou craciun",tot a lor. Si mie imi place mult,cred ca e noua,ca vine ca o continuare a "Celor doua cuvinte".

Mananc iar,sper sa nu mai dureze atat pana revin.

Mergi la inceput

lali sa stii ca te astept sa vi

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput