Strugurasi de sept-oct 2011 **11*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Olla olla,

La multe lunitze minunate Miriam

LA MULTI ANI JADE ( nu esti trecuta in listutza cu data nasterii ), INUTSA

Stefy, ma bucur ca tie- mai bine, sunt curioasa ce iti zice

Am primit cadou de la indi blugi, nr ..31...chin pe mine in magaizne ca inainte purtam 28-29....:((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

La multe lunite Miriam!!!

La multi ani JADE!!!
La multi ani INUTSA!!!

Lena, o sa vad exact cum fac cu temperatura in casa. El mai mult transpira cand ii dau sa suga. Unde sta cu capul pe bratul meu e tot transpirat .

Eu am zis sa-mi fac abonament ca e f ok acolo la piscina... am fost azi si a fost super relaxant. E si aproape de mine, ai dreptate ca daca e departe e greu de mers.

Sei, bravo pt Elena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May...tu te plangi ca bea are 5500?. Fiica mea are 4.500 kg dar mi se pare perfecta. e lunguta si finuta si mi se pare minunata. cred ca are metabolismul lui ta su care poate manca un porc la o masa si nu pune un gram.

eu am fost harnica azi: taiat si jumulit porumbei/ pus la congelator/facut tochitura/ mancat ca purcica...

oare cand ma mai apuc de slabit?!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ancaroro chiar ca scurt mamisunteti bine¿

abmariana o sa mai acumuleze kg, si cand o s-o ia taras o sa ne doara si mai rau spatele...masa de schimb cat mai inalta, si vanita la fel

La multi ani mami jade!! sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa alturi de familyul tau

la multi ani mami inutsa!! sa fiti vesnic iubiti!! Fiimea la 2 luni avea 57cm. a pus 1o cm de la nastere, chit ca pediatrul crede c-au masurat-o gresit la nastere

hellena vai ce sperietura, a stiut tata tau sa reactioneze, eu n-as fi stiut ce sa fac...sa te culeg pe tine din lesin, sa scutur copilul...e o binecuvantare taticul tau!

hayat nu fii trista mami uita-te la minunea ta de copil si zambeste! viata e frumoasa si merita traita.

sei eu mananc spanac cu lapte si usturoi saptamanal si nu a influentat, si cartofi de 3 ori pe saptamana. ce evit sunt lactatele, perele, prunele, fasolea. in schimb am mancat sarmale: din 4, le-am aruncat varza la 3. fa neshte spagheti cu carne si bulion, o ciorba de perisoare, carne pane,dovlecei umpluti, pizza, salata de paste...aaah mi-am adus aminte ca si rosii bag ca sparta si n-o afecteaza pe donsoara mea...

de dimineata am fost la biserica, apoi la masa la un cumnat, Noa a fost exemplar de cuminte.aseara a urlat putin, habar n-am de ce...cam juma de ora.

azi am fost si la medic, cica am inceput de otita seroasa, bag ibuprofen(cica-i compatibil cu alaptarea) si Flumil. daca fac febra v-oi Vrimi si antibiotic...tot compatibil cica.A-pro-pos de betisoare de urechi, nu sunt recomandate nici adultilor!!

camady paracetamolul e cam apa de ploaie la tuse, adica e bun pt durere, dar nu reduce inflamatia ca si ibuprofenul, nu vindeca nimic, doar durerea de moment.

despre ca, fe la copii mici: nu categoric!! fiul meu cel mare are 5 ani si niciodata nu i s-a prescris!! de fapt nici nu i-am tras sange niciodata, si sper sa nu fie nevoie, cata vreme copilul ia in greutate normal, de ce sa dati supliment¿¿

pinkisor Noa nu transpira, e mai friguroasa de felul ei, in schimb baiatul transpira raaaau, de nu stiam de-a vomat, a iesit pipi sin scutec, sau de ce era ud cearceaful sau...si acum mai transpira asa; pediatrul nu baga in seama asta. si nu cred ca are a face cu temperatura din casa.

lenac sotul tau e strain¿ sau de ce vb in engleza¿

may aveti 555o cu tzolite si scutec sau fara¿ intzolite am ajuns si noi la 559o sambata, iar golute joi avea 51oo, cam mare diferenta dar si cantarul era diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

am uitat sa va intreb ceva; pe cele care folosesc biberon: in cat timp mananca bebeii x cantitate de lapte¿¿

Noa baga 12o ml in 2o de minute!! si cateodata face pauza de 15 minute la mijloc! abia astept sa-si scoata o masa noaptea, nu de alta dar sapt. viitoare pleaca mama si ma vad bantuind prin casa ca o zombie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de astazi! Sanatate, iubire si noroc sa nu va lipseasca niciodata!

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Sei - merci pentru info despre debridat

Da, nici eu nu stiu ce sa fac in legatura cu vitaminele recomandate de dr. Chiar nu stiu...

va rog help!!!
Acum am o alta problema, i-am dat 1 ml debridat (avem de luat 1 ml dimi si 1 ml seara), prima doza. Dupa i-am administrat infacol si l-am pus la san. A mancat ceva timp, nu a golit sanii ca de obicei si a inceput sa regurgiteze de cateva ori.
La vreo 15-30 min dupa masa a facut un strop de kk in care rau 2 firicele foarte mici rosii.
Are cineva idee de la ce poate fi???

Am facut vaccinul vineri seara si de atunci i-am administrat novocalmin la 112 ore 1/2 supozitor. Trebuie sa-i mai dau pana luni dimi inclusiv. Oare are legatura?

Sotul a spus sa asteptam urmatorul kk sa vedem ce se intampla si dupa sa luam o decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

La multi ani, Jade!!!!
Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!!

Andreea, eu personal i-as face analizele inainte de a-i da vitamine. Cu debridatul nu stiu ce sa zic, eu nu i-am dat chestii din astea pentru colici, doar niste bonnisan o perioada dar ala e pe baza de plante. Stiu ca Elenei de Sei nu i-a facut insa bine.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna dragi mamici,va mai amintit de mine?
Multumesc fetelor care au intrebat de mine ,mai ales lui Lali care mi-a dat email,sunat si trimis sms . M-am bucurat stiind ca cineva se gandeste la mine

De multisor n-am mai fost pe aici ,am trecut prin momente super dificile ,fetita e ok ,eu am fost cea care a scapat de sub control ,cazusem intr-o depresie groaznica .

Sora mea venise din Romania sa stea un pic cu noi,s-a intors ieri in tara si simt ca iar o iau razna fetelor,nu am rabdare cu cea mica simt nevoia ca cineva sa mai stea cu mine ,sa ma ajute cand tine cea mica o gura ,sa ne jucam ,cred ca e plictisita numai de mine ,ma uit la ea si-mi vine sa plang
Noaptea doarme ok ,se trezeste 1 data sau maxim 2 ori ,nu plange,doar papa si se culca inapoi.
O alaptez in continuare,totul e ok pana acum ,putintel lapte spre seara dar sigur ii ajunge ,se multumeste cu ce are
Acum o plimba sotul prin casa,ziua e agitata cu toate ca doarme bine cate 3 ore,apoi o ora treaza si tot asa.In acea ora papa si ne distram cum putem .
Gangureste ,creste frumos ,e cuminte si zic eu ca am scapat de colici ,am eliminat tot ce inseamna cartof,ceapa, usturoi,mazare,ciuperci,produse lactate si mai ok ,nu mai plange .
Va invidiez la maxim pe cele care au ajutor in casa,mi-a fost groaznic de greu singura cu bebe si fara experienta ,cred c-am imbatranit cu 10 ani in prima luna
Acum i-am facut fortat un program fetei si totul e mai bine .

Imi pare rau ca nu am reusit sa va citesc,am ajuns abia la capitolul 4 ,mai am pana ajung la 11

Nu am timp de nimic ,cad franta de oboseala,ieri am facut o supa in 5 ore ,taiam un morcov ,plangea fata pe pat ,am adormit-o ,in 15 minute se trezeis si iar chin pe capul nostru

Imi pare rau ca nu v-am mai scris ,incerc sa-mi adun fortele si sa ridic capul,sa merg mai departe,ce-a fost mai greu a trecut ,nu? Acusica face fata 2 luni si vor veni perioade mult mai frumoase .

La multi ani fetelor care-si sarbatoresc ziua de nastere ,am vazut mai sus ca sunt urari .

Am mai pus poze cu Noura in album ,nu stiu daca le-a vazut cineva ,oricum eu am vazut toate pzoele de acolo si toti bebeii sunt SUPER !!! Niste bobite de strugurasi care-mi vine sa-i pap pe toti

Va pup si promit ca voi reveni zilele acestea sa va scriu din nou

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

alayna

nu te-am uitat

Mergi la inceput