Strugurasi de sept-oct 2011 **11*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

dbunny, intolite.
nu e mare diferenta sa stii. daca avea pipi in scutec, haine mai multe si o carpe pe cantar, alea-s 400 de grame.
eu o pun imbracata, pe o carpa, inainte de baie, apoi scad ce avea pe ea + scutec+ carpa.

pinkysor, de ce nu pui un scutec de finet pe brat unde ii pui capul?

oana, eu ma oftic ca la o sapt-doua manca la fel ca acum... daca nu avea colici sigur crestea mai mult in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

multumesc mult tuturor fetelor pt urarile de ziua mea
sunteti niste dragute toate

andreea , poate a fost cumva de la supozitor ?
ma gandesc ca poate l ai zgariat/iritat sau ceva de genul...

alayna , bine ai revenit
eu am vazut o pe printesa ta si chiar am complimentat o

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

La vreo 15-30 min dupa masa a facut un strop de kk in care rau 2 firicele foarte mici rosii.
Are cineva idee de la ce poate fi???

la fel am patit si noi dupa vaccin, am gasit ceva dubios rosiatic in scutec..mic mic, cat 2 bobite de orez. Nu s-a mai repetat.Urmareste urmatorul kk

alayna off prin ce treceti si voi, rabdare si calm, zici ca nu plange noaptea, e un lux si asta; cand la primul copil o pediatra mi-a zis: bebelusii plang, ca d´aia is bebelusi´, am vrut sa-i sparg capul, acum la al 2-lea am inteles ca nu-i posibil sa fie bebe vesnic linistit sau adormit si eu vesnic zen, dar am mai inteles ca am 2 maini foarte capabile de plimbat, imbratisat, leganat si am luat-o ca atare...

vorbind de maini...pt voi dedicatie His hands:http://www.youtube.com/watch?v=G5EOtUEWIDo&feature=related

in spaniola e si mai faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Fetelor, heeelllppppp!
Petru refuza (sau bea extrem de putin 30-40 ml) la o masa daca e treaz, bea numai in somn, si bea bine atunci, 120-150 ml! Ce-i asta? V-ati mai confruntat cu asa ceva?!

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Jade, LA MULTI ANI!

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Da, Jade si eu m-am gandit ca poate e de la supozitor, dar i l-am pus dimi la 10 si kk acum 1-2 ore a facut asa.

Il urmaresc si vad ce se mai intampla.

Hellena nu stiu ce sa-ti spun, nu m-am confruntat cu situatia asta

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Andreea, Pinkysor va multumesc pt empatie. Bine ca a trecut acum, n-am sa mai fac niciodata ce am facut, indiferent de cat de mult/putin mananca mofturosul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Pinky si Maia mai transpira da e obrazul ei bratul meu direct, asa k pun un scutecel si e ok :)

Dbunny, nope, e defect de munca la sotul meu :P... si la mine
Si daca nu stergem cu betisoare cum stergem apa din urechi? k prosopul nu ajunge in ureche...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Si daca nu stergem cu betisoare cum stergem apa din urechi? k prosopul nu ajunge in ureche...

Crede-ma...nu-i nevoie tu dupa dus cat/cum iti usuci interiorul urechilor¿ eu nu fac nimic, ceea ce-a zis medicul ca-i f ok. cica cele mai multe probleme cu timpanul de acolo se trag.

Mergi la inceput

Zubi. returnam pupicii tie si lui Ayan Super poza de la avatar, imi place mult tenul masliniu al lui Ayu, si ochii, si buzele, e un frumos! O sa faca ravagii mari in randul fetelor cand creste, ai sa vezi
Sa-ti spun, atunci nu am mai gandit logic, adica logica nu mai exista in ecuatie, era doar panica, frica, ma cumprisese cu totul teama ca de aici se poate intampla ceva irevocabil, rau! Si....m-am pierdut cu totul, asta am simtit. Stiu ca nu trebuia sa gandesc negativist insa....cand esti mama si pateste puiul asa ceva nu mai judeci, actionezi dupa alte legi...sau dupa nici una.

Mergi la inceput