Strugurasi de sept-oct 2011 **11*
Raspunsuri - Pagina 8
May3 spune:
cartofi de ce nu mananci??
eu azi am mancat ciulama de pui cu mamaliga si chiar doua linguri de iahnie de fasole ca si-a facut soacra-mea de post
fii-mea are colici chiar daca mananc eu ceai si paine. asa ca...
spanac nu vad de ce ar fi interzis.
seidana spune:
May nu mananc cartofi decat rar pt ca ma balonez si eu, dar ea face colici...
...........................................................................
...........................................................................
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si sa va .
Astazi parca ma simt mai bine, nu ma mai dor asa tare ovarele. Maine iar fugutza la dr.
Mami fericita de bebe Maximilian
oanaiasi spune:
La multi ani fericiti, Jade,Inutsa si bb Miriam!!!
sei, stii ce mancare am halit eu pana a facut eca3 sapt si a plecat mama de la mine? Gratar cu cartofi si muraturi. muraturi mananc si acum la greu. nu stiam ca dau colici...
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Fetelor voi va adorati puii? (PS: intrebare retorica).. mie imi vine sa o strag uneori ( sa iasa tot kk din ea- gluma neagra-) si sa o scutur si sa o musc.. cu greu ma abtin... Si o ador cum miroase dimineata a cel mai fin parfum, si cum imi zice din prima privire cat ma iubeste, iar cand ii vad ochisorii zambindu-mi simt ca am murit si am vazut acele minunatii promise in Rai.. eu una nu am auzit glas mai perfect si fiinta mai frumoasa.. si cand o vad ca ma urmareste cu privirea oriunde prin camera cum as fi singura in universul asta, si cum imi cuprinde mana cu care ii tin tita, si cum o mangaie, si cum ma striga cu moa-moa, imi vine sa plang de fericire, sa imi las sufletu sa explodeze in mii de cioburi cu iubire ..Ea e un izvor nesfarsit de fericire.. |
Sei de-ai sti cat te bine te inteleg. La fel e si la noi... nu ne mai saturam sa-l pupam si mancam. Profitam si noi acum cat e mic si ne lasa.... caci cu siguranta mai tarziu nu o sa ne mai lasa sa-l papam.
Mami fericita de bebe Maximilian
inutsa spune:
Salutare, mamici!
Multam de felicitari! Va servesc cu o felie de tort, tareee bun a mai iesit .
La multi ani si tie, Jade!
Of, eu nu mai apuc nici sa deschid calc, darmite sa mai si stau pe net :( Acu profit ca Theo doarme afara in carucior, iar sora-sa doarme in casa.
Despre noi, toate bune
Am facut vaccinul de 2 luni. Avea 63 cm [mi s-a parut cam mult. ai vostri copii cat aveau la 2 luni?] si 5 800 grame. A pus 1 400 grame in ultima luna, f bine.
uf, scartaie, Theo, merg sa aduc carutul in casa
Sper sa mai intru
de si
May3 spune:
la multi ani, Inutsa.
ce bebe mare ai! pai a mea are acum 5550 si a fost un pic mai mare la nastere decat al tau
e bine 63 de cm ca are si greutate mare. deci e inalt si bine facut.