Strugurasi de sept-oct 2011 **11*
Raspunsuri - Pagina 6
pinkysor spune:
Andreea, eu am fost o data doar, acum am inceput, am mers cu sotul si cu bebe. L-am alaptat inainte. El s-a plimbat cu bebe prin parc. Maine merg iar si la fel o sa fac. Eu m-am mai gandit si la varianta cu mulsul, sa vedem . Nu stiu exact acum cat costa ca au diferite promotii eu am avut o mare bafta, mi-am facut de 1 dec cu 50% reducere pe tot anul 400 eur pt tot (piscina, fitness...). Acum cred ca au 20% reducere, un abonament piscina + fitness (sau altceva de genul) e 400 eur pe 6 luni. sunt multe tipuri de abonamente, cel mai bine iti trimit maine daca gasesc documentul.
Merg la somn
andreea_t spune:
Merci Pinky!
Somnic linistit!
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
seidana spune:
Neatza....
Pinky.. si mergi la sala.. ce cuminte esti.. pana una alta eu mananc pizza
Andreea.. uite indicatiile pt debridat
Simptomele polimorfe ale tractului gastrointestinal, renumite sub denumirea de sindrom de colon iritabil sau tulburari digestive functionale, in special dureri si crampe abdominale, spasme, balonari, diaree si/sau constipatie. La copii este indicat in colici, putandu-se administra din prima saptamana de viata a sugarului, in abdomenul cronic dureros si in tulburarile de tranzit intestinal.
...........................................................................
...........................................................................
Anilansa spune:
Buna dimineta
Eu sunt de 4 zile cu ambii copii acasa, si nu am timp nici sa mananc ... Miruna de vineri are nasul infundat, Nu are febra, nici nu tuseste doar are muci ...O intrebare... pt nas infundat fara alte simtome se poate face aerosol .... si cu ce?, Darius a avut liber pe 1 si pe 2 l-am tinut noi acasa ca am avut masina in servis.
Joi speram sa facem vaccinul de 2 luni.... daca o sa fie totul bine.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa O intrebare... pt nas infundat fara alte simtome se poate face aerosol .... si cu ce?, Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela http://community.webshots.com/user/Anilansa |
salut
Doar cu ser fiziologic cate 2-3 sedinte/zi de cate 10 minute
zubi spune:
Pai pt ca cica nu sunt deloc sterile, chaier daca-s cump din frmacii....
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Hayat , am intrat pentru tine sa iti dau un ca sa iti dea putere :) Zubi, de ce faci otita de la betisoare... eu din alea cu opritor folosesc??? Deci cu prosopelul pus pe deget e mai bine? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
zubi spune:
Neatza
Eu sunt mereu melancolica, va mai aduceti aminte cand s-a deschis lista de nasteri?ce frumos asteptam de la fiecare sa nasca, ce frumos se umplea listutza cu strugurasi,cate temeri ama vut toate
hellena mamico, imi pare tare rau pt ce ai patit,mi s-a inecat si mie Yu o data , ca ii dadeam cu lingurita calciu si nu il vroia, dar l-am ridicat repede si stiam , adik nu puteams a cred ca se va intampla ceva rau cu el, pur si simplu am zis ca isi evine imediat, nu trebe sa te gandesti la rau, in nici un caz, pooop si pe Petru
Sei, asa cum zici tu, foarte frumos, ce sentimente doamne, nu credeam vreodata ca asta inseaman un copil, sa simti asa ceva..mie numai cand imid a unz ambet dimineata cand ma vede nu mai vreau nimik pe lume, parca ii rade toata fata, cu ochi cu tot, parca toti ingerii din lume zambesc prin el, in fiecare clipa ma minunez de el, de orice, de unghiutele lui, off Doamn, nu credeam niciodata s aismt asa, dar io chiar sunt handi si il musc uenori ca nu ma pot abtine de-a dreptul, il musc d epicioruse in special, si de obrajiori l-am muscat o data si a facut boti apoi a inceput s aplanga,dragul mamii drag
Camady, sa iti treaca raceala repeded repede, imi inchipui cum te simti:(
Hayat, cum esti mamico?
LenaC spune:
Neata,
Sei, same here. cateodata imi vine sa o pup toata si sa nu o mai las din brate. Intr-o dimineata sotul meu zice "She is so pretty, and she is ours "
Andreea, eu tot nu o sa ii dau nimic fara analize. De ieri s-au mai indesit mucisorii si o sa ma duc maine sau marti sa ii fac exudat nazal si dak tot sunt la laborator o sa fac si analize ca sa nu imi recomande pediatra ceva de ce nu are nevoie pitica.
La noi cand mananca haplea regurgiteaza permanent. Daca mananca frumos e ok.
Nanna, Kora, Pinky ce tare k mergeti la piscina.
Pinky e posibil de la caldura. Depinde cum e imbracat bb.
Anilansa si noi suntem cu mucisori, desi nu mi se pare infundat, Adica pitica poate suge chiar daca nu ii curat nasul.
Si noi joi tb sa facem vaccinul
Sarumana Zubi, o sa folosesc si eu prosopelul.
pinkysor spune:
Buna dimineata!
Sei, Lena, da e super ca mergem, eu merg mai mult pentru relaxare! e asa bine
Lena, eu nu il imbrac gros, doar in body cu maneca lunga si sosete sau in body cu maneca lunga si pantalonasi subtiri. O sa incerc fac 22 de grade si sa vad apoi daca tot transpira. El e rau de caldura dar nu transpira asa inainte.
Va pup si va doresc o zi minunata!
LenaC spune:
Pinkysor, da, intr-adevar nu il imbraci gros. Oricum, daca reusesti sa scazi putin si bebe suporta bine o sa fie mai ok. eu am mai observat la Maia piciorusele transpirate, dar era de la botosei. Cand nu i-am mai pus din aia grosi a fost ok :)
Ce chilipir ai prins !!!
Eu nu stiu sa innot, dar as merge la aquagym. La noi e vreo 20 ron sedinta si e si foarte departe de unde stau eu [:((]