vine craciunul

vine craciunul | Autor: andreea22es

Link direct la acest mesaj

as dori sa invat pe fetita mea de doi ani si 3 luni un colind ce imi recomendatii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Este cam greu sa inveti un copil de 2 ani si trei luni un colind.Dar cred ca poti sa incerci spre exemplu sa o inveti O,brad frumos pentru ca este mai simplut sau sa invete o strofa din orice colind unde sunt cuvinte mai usor de retinut.
Poti sa o inveti in schimb o poezie asta ca sa ii dezvolti inteligenta si sa aiba putere de retinere.Eu pe fetita mea am invatat-o poezii pe la 2 ani si ceva si dupa aceea am inceput cu cantecele iar acum retine foarte usor chiar si cantecele in engleza.
Ideea este sa nu o fortez si sa incerci sa o faci pe ea sa isi doreasca sa invete acel colind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea22es spune:

mersi pentru raspuns ,probabil am sa o invat o strofa doua,ea la doi ani retine foarte bine poezile si repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliana_2007

Este cam greu sa inveti un copil de 2 ani si trei luni un colind.Dar cred ca poti sa incerci spre exemplu sa o inveti O,brad frumos pentru ca este mai simplut sau sa invete o strofa din orice colind unde sunt cuvinte mai usor de retinut.
Poti sa o inveti in schimb o poezie asta ca sa ii dezvolti inteligenta si sa aiba putere de retinere.Eu pe fetita mea am invatat-o poezii pe la 2 ani si ceva si dupa aceea am inceput cu cantecele iar acum retine foarte usor chiar si cantecele in engleza.
Ideea este sa nu o fortez si sa incerci sa o faci pe ea sa isi doreasca sa invete acel colind.

Iuliana ma distrezi : e prea mica pentru coling dar destul de mare pentru o poezie. Mie mi se pare mult mai simplu sa inveti un cantec decat o poezie.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput