Prejudecati despre feminitate si masculinitate
Raspunsuri - Pagina 36
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Ah, am uitat sa adaug ceva: tipa de la agentia de recrutare a intrebat-o daca sotul ei e rrom (cica asa cer clientii). Pe fata ei se vedea ca nu apartine acestei categorii, da' cu sotu' nu stii niciodata. ![]() Apoi alta intrebare: daca e evreica - ca asa nu vor unii clienti crestini practicanti. Clientul nostru, stapanul nostru! Si ca sa raspund intrebarilor nepuse: nu a avut bani de avocat pentru a-i da in judecata. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Vivi, cum se numeste agentia?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Deceneus, comparatia ta cu trecerea de pietoni nu este corecta. ca sa fie corecta trebuia formula asa - politistul spune sa fim cu ochii in 4 cand mergem pe TROTUAR, pentru ca unii soferi sunt beti, drogati, nu au permis, merg cu viteza excesiva, etc si te pot accidenta grav sau omori in orice moment.
Finn Constantine 15.10.2009 si 20+
Euan Tudor
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Deceneus Am spus eu ca revistele feministe induc o psihoza, care produce reactii de acest tip. |
Deceneus, psihopatie sau psihoza?
Vezi ce zice sfantul gugal si hai cu diagnosticul. Sa stiu ce tratament sa incep.
![](alcool.gif)
Ma dezamagesti. Confunzi o multime de termeni, printre care si ´´feminin´´ si ´´feminist´´ .
A..inca o intrebare: ce inseamna ´´revista feminista´´?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui ladyJ A..inca o intrebare: ce inseamna ´´revista feminista´´? -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Mi-ai luat vorba din gura. Vreau si eu un exemplu de ´´revista feminista´´.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Deceneus, psihopatie sau psihoza? Vezi ce zice sfantul gugal si hai cu diagnosticul. Sa stiu ce tratament sa incep. ![]() Ma dezamagesti. Confunzi o multime de termeni, printre care si ´´feminin´´ si ´´feminist´´ . A..inca o intrebare: ce inseamna ´´revista feminista´´? -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Nu am pretentia ca sunt in bransa, dar ca amator cred ca m-am exprimat destul de corect. Psihozele se induc multimilor, cand prin media se prezinta un pericol ca gripa aviara spre exemplu.
Nu trebuei sa te tratezi, doar sa eviti sa consumi orice informatie.
![](icon_smile.gif)
PSIHÓZA, psihoze, s. f. Boala mintala caracterizata prin tulburari ale comportamentului, gândirii sau afectivitatii bolnavului si de care acesta nu este constient. Stare de spirit bolnavicioasa, caracterizata printr-o surescitare obsedanta si contagioasa, creata de cauze exterioare; obsesie, idee fixa. – Din fr. psychose.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
M-am prins....ai deschis asa multe subiecte, toate in jurul cozii ca sa aduni puncte.Pun pariu ca repede te vad cu ceva negru ,rosu,purpuriu sau alta culoare la nume....
EDIT: cand dai copy paste la ceva de pe net,parerile tale de fapt nu exista),revizuieste un pic intai sau modifica in raspuns ca sa se inteleaga.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Mie mi se pare ingrozitoare realitatea, nu avertizarea si cu atat mai putin mesagerul. Voi considerati mesagerii responsabili de mesajul pe care-l transmit. |
Stai ca nu am terminat! Ai reusit sa ma faci sa-mi sara tzandara.
Mie mi se pare ingrozitor ca mesagerul ala le avertizeaza pe femei si nu pe cel care este in culpa. Recte pe potentialul violator.
Tu ca barbat de ce nu lupti mai intai impotriva violatorilor si apoi impotriva principiilor si libertatilor noastre? Ca vad ca de la asta nu te opresti!
Asa cum un barbat nu isi sacrifica dreptul de a umbla in pantaloni scurti, noi femeile de ce l-am sacrfica?
Analogia ta cu trecerea de pietoni este falsa in contextul dat.
Vorbesti de cu totul altceva. De fapt confuzi binele general al comunitatii, principiile dupa care se conduce o comunitate cu libertatea si principiile personale.
Interesul public are principii ceva mai diferite.
Noi (femeile) vorbimm de principul ca element fundamental ce sta la baza libertatii personale.
Unii sunt liberi sa faca tigari, altii sa pescuiasca homari, altii sa zburde in parcuri, altii sa scoata reviste.
Ultimul lucru la care ar trebui sa renuntam sunt principiile.
Avutia noastra ce mai de pret este chiar libertatea personala.
Eu nu vreau sa traiesc intr-o lume fara libertati personale. Tie ti-ar placea sa traiesti intr-o lume care sa-ti impuna ce masina sa-ti cumperi? Mie nu.
LadyJ - o sun pe tipa diseara si o intreb. O sa-ti trimit PM.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui viviana
Stai ca nu am terminat! Ai reusit sa ma faci sa-mi sara tzandara. Mie mi se pare ingrozitor ca mesagerul ala le avertizeaza pe femei si nu pe cel care este in culpa. Recte pe potentialul violator. Tu ca barbat de ce nu lupti mai intai impotriva violatorilor si apoi impotriva principiilor si libertatilor noastre? Ca vad ca de la asta nu te opresti! Asa cum un barbat nu isi sacrifica dreptul de a umbla in pantaloni scurti, noi femeile de ce l-am sacrfica? Analogia ta cu trecerea de pietoni este falsa in contextul dat. Vorbesti de cu totul altceva. De fapt confuzi binele general al comunitatii, principiile dupa care se conduce o comunitate cu libertatea si principiile personale. Interesul public are principii ceva mai diferite. Noi (femeile) vorbimm de principul ca element fundamental ce sta la baza libertatii personale. Unii sunt liberi sa faca tigari, altii sa pescuiasca homari, altii sa zburde in parcuri, altii sa scoata reviste. Ultimul lucru la care ar trebui sa renuntam sunt principiile. Avutia noastra ce mai de pret este chiar libertatea personala. Eu nu vreau sa traiesc intr-o lume fara libertati personale. Tie ti-ar placea sa traiesti intr-o lume care sa-ti impuna ce masina sa-ti cumperi? Mie nu. LadyJ - o sun pe tipa diseara si o intreb. O sa-ti trimit PM. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Analogia mea cu soferul inconstient este perfect valabila, pentru ca si violatorii sunt iresponsabili, de la care nu poti cere respect, ratiune si un comportamnt normal.
A te adresa lor e ca si cum ai da cu capul intr-o poarta inchisa.
![](bang.gif)
Liberatea totala nu exista. Fiti realiste!
Ce vreti voi se poate obtine doar daca vi s-ar pune la fiecare la dispozitie cate un bodyguard.
Din motive financiare nu se poate realiza o asemena securitate individuala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Deceneus Analogia mea cu soferul inconstient este perfect valabila, pentru ca si violatorii sunt iresponsabili, de la care nu poti cere respect, ratiune si un comportamnt normal. A te adresa lor e ca si cum ai da cu capul intr-o poarta inchisa. ![]() |
POFTIIMMMM?!!?!
![](wow.gif)
![](wow.gif)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me