Prejudecati despre feminitate si masculinitate
Raspunsuri - Pagina 34
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Dar orice actiune care trece peste nu-ul spus de cineva poate fi considerata o agresiune. Si arata un tip de mentalitate: "eu pot, pentru ca sunt mascul" Pana la urma discutam de discriminare, nu de viol, nu ? Ca acela e penal, deja. |
Vad ca esti mamica de baiat. Sa te vad cand fiul tau o sa dea telefoane de care spunea Selene, sau cand o sa-ti spuna diriginta ca le ia sandwichul colegelor la scoala,
O sa faci ca mama unui baiat, (medic), "baiatul meu cum sa ia mancarea fetelor, ca ii cumpar tot ce-si doreste".
Ei uite ca satisfactia ca le-a luat sandwichul, bravura, satisfactia puterii, era mai importanta decat sandwichul propriuzis.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Vad ca esti mamica de baiat. Sa te vad cand fiul tau o sa dea telefoane de care spunea Selene, sau cand o sa-ti spuna diriginta ca le ia sandwich-ul colegelor la scoala, O sa faci ca mama unui baiat, (medic), "baiatul meu cum sa ia mancarea fetelor, ca ii cumpar tot ce-si doreste". Ei uite ca satisfactia ca le-a luat sandwich-ul, bravura, era mai importanta decat sandwich-ul propriuzis. |
Auzi, dar tu chiar crezi ca toti baietii sunt la fel? ca primesc aceeasi educatie? ca toti gandesc cu diverse parti ale corpului numai cu creierul nu? tu crezi ca tatal baiatului nu are nici o contributie? unele femei si mame au langa ele soti cu capul pe umeri, care sunt educati, politicosi, respectuosi, nu fluiera dupa femei pe strada, nu sunt misogini, etc. eu mai degraba vad problema la tine decat la Lali. baiatul tau-daca ar fi sa ai unul- va avea probleme cu cei din jur. pentru ca dupa cum ii vei explica tu, femeia instiga la viol datorita tinutelor cu care se afiseaza.
![](alcool.gif)
Finn Constantine 15.10.2009 si
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali/Lali.jpg)
Lali spune:
Vad ca esti mamica de baiat. Sa te vad cand fiul tau o sa dea telefoane de care spunea Selene, sau cand o sa-ti spuna diriginta ca le ia sandwichul colegelor la scoala, O sa faci ca mama unui baiat, (medic), "baiatul meu cum sa ia mancarea fetelor, ca ii cumpar tot ce-si doreste". Ei uite ca satisfactia ca le-a luat sandwichul, bravura, satisfactia puterii, era mai importanta decat sandwichul propriuzis. |
Iti multumesc pentru grija exagerata si pe alocuri nesimtita pentru copilul meu care-ti tine loc de argumente.
Atacurile la persoana si, mai mult, la copiii persoanelor cu care discuti in contradictoriu sunt agresiuni care, in spatiul virtual nu fac decat sa iti arate masura.
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali
Iti multumesc pentru grija exagerata si pe alocuri nesimtita pentru copilul meu care-ti tine loc de argumente. Atacurile la persoana si, mai mult, la copiii persoanelor cu care discuti in contradictoriu sunt agresiuni care, in spatiul virtual nu fac decat sa iti arate masura. |
Nu e nici un atac la persoana sau la copii tai, exemplu era despre un copil si o persoana pe care nu le cunoasteti.
Lali spune:
Citat: | ||||||
Nu e nici un atac la persoana sau la copii tai, exemplu era despre un copil si o persoana pe care nu le cunoasteti. |
Mai citeste odata.
Esti pe gheata subtire.
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
citat din mesajul lui J.D. Auzi, dar tu chiar crezi ca toti baietii sunt la fel? ca primesc aceeasi educatie? ca toti gandesc cu diverse parti ale corpului numai cu creierul nu? tu crezi ca tatal baiatului nu are nici o contributie? unele femei si mame au langa ele soti cu capul pe umeri, care sunt educati, politicosi, respectuosi, nu fluiera dupa femei pe strada, nu sunt misogini, etc. eu mai degraba vad problema la tine decat la Lali. baiatul tau-daca ar fi sa ai unul- va avea probleme cu cei din jur. pentru ca dupa cum ii vei explica tu, femeia instiga la viol datorita tinutelor cu care se afiseaza. ![]() Finn Constantine 15.10.2009 si ![]() ![]() |
Tot repet de cate pagini ca nu se judeta in termenii de "toti sunt" asa.
Problema este ca se stie ca in scolle din Romania agresivitatea este o realitate si este in crestere.
Crezi ca parintii ii educa sa fie agresivi, sau ca nu-i educa?
Exista cate unul sau doi lideri care le imprima un comportament de turma.
Destul de multi se lasa antrenati sau doar rad de "bravurile" altora.
Educatia nu se face doar in familie. Anturajul joaca un rol foarte important si chiar mass-media.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
JD, vezi ca ai prejudecati despre francezi
Si eu am baiat, daca ii ia sandwich-ul colegei iti promit io ca ii face sandwich el personal si isi cere scuze zilnic timp de 2 luni. este educat strict in privinta atitudinii fata de fete si colegi in general si pana acum mi se pare ca a priceput mesajul destul de clar. Ii este interzis si sa traga fetele de coditze si nu o ia ca pe o interdictie ci ca pe un fapt normal, nici lui nu ii place sa fie tras de par.
Lali spune:
Tot repet de cate pagini ca nu se judeta in termenii de "toti sunt" asa. Problema este ca se stie ca in scolle din Romania agresivitatea este o realitate si este in crestere. Crezi ca parintii ii educa sa fie agresivi, sau ca nu-i educa? Exista cate unul sau doi lideri care le imprima un comportament de turma. Destul de multi se lasa antrenati sau doar rad de "bravurile" altora. Educatia nu se face doar in familie. Anturajul joaca un rol foarte important si chiar mass-media. |
Zau ca trebuie sa schimbi sectiunea la care postezi.
Daca ai copii si inca ai dubii de genul acesta iti recomand: "Parintii intreaba, parintii raspund"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Tot repet de cate pagini ca nu se judeta in termenii de "toti sunt" asa. Problema este ca se stie ca in scolle din Romania agresivitatea este o realitate si este in crestere. Crezi ca parintii ii educa sa fie agresivi, sau ca nu-i educa? Exista cate unul sau doi lideri care le imprima un comportament de turma. Destul de multi se lasa antrenati sau doar rad de "bravurile" altora. Educatia nu se face doar in familie. Anturajul joaca un rol foarte important si chiar mass-media. |
agresivitatea este in crestere in multe tari. unii parintii ii educa sa fie agresivi. asta se vede clar. iar unii parinti nu se ocupa de copii. un copil educat si care provine dintr.o familie echilibrata mai rar se lasa antrenat in prostiile anturajului. fiecare isi poate folosi mintea -daca o are - in loc sa dea vina pe anturaj.
Finn Constantine 15.10.2009 si
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Deceneus Exista cate unul sau doi lideri care le imprima un comportament de turma. |
Pai vezi, Deceneus? Vezi cat de important e liderul(modelul, autoritatea) cand vorbim de a actiona intr-un fel sau altul? La alt subiect m-ai contrazis. ( experimentul Milgram)