Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Buna fetelor.
Scuzati ca nu pot sa va raspund acum, dar fac curatenie mare si am grija si de Edi. Anm intrat doar sa va spun ce am patit eu azi. Azi dupat ce am facut curatenie putin am luat o pauza(ma obosesc rapid) si m-am intins in pat. Dupa un minut a inceput Robert sa miste tare, de m-am speriat.Am pus mana si l-am simtit si la mana. Lam chemat si pe sotul si la simtit si el. Deci azi e prima data cand la simtit si sotul, mai trebuie sa il simpta si Edi si la simtit toata familia. A fost asa un moment deosebit. Abia astept mult mai multe momente de genul acesta.
Va pup.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 18+ Robert Aaron

felicitari! doar eu il simt pe bebe, asta inseamna ca in curand, il va simti si sotul meu...la tine cand a miscat pt prima data?

Irina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Deea eu din ce am citit TN e mai mare si in functie de conformatia parintilor, si la tine, scuze nu vreau sa o iei ca pe o ofensa, nu sunteti slabi.
Oricum si eu sunt genul care se tot uita la drobul de sare. Dar daca doctorita nu spune ca e macar ceva suspect nu ma apuc din proprie initiativa de amnio.
Sper sa am si eu saptamana viitoare rezultatul la DT.

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Gata am vazut toate pozele cu mamici sunteti superbe ,am pus si eu ceva poze pentru a intra in rand cu voi

gabita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Gataaaaa, am reusit! In sfarsit!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetelor,

AEVER - noi nu stim inca pentru ca aici, se face o ecografie detaliata la 12 saptamini iar urmatorea e la 20 de saptamini. Acum, la 16 saptamini, doar am incheiat triplu test si am discutat cu doctorita, ascultat inima lui bebe la doppler. Asa sunt procedurile aici, astea sunt ecografiile acoperite de asigurare etc. Asa ca peste 3 saptamini vom afla daca avem un fratior asa cum a fost pronosticat la ecografia de 12 saptamini sau o surioara.:)

Si noi am calatorit cu avionul, mai ales la prima sarcina. Am si fost in Romania si m-am intors in State cind eram gravida cu Bryce in 6 luni. Doctorita mi-a dat o hirtie la mina ca am o sarcina normala etc, da' sincera sa fiu, nu m-a intrebat nimeni de ea. Asa ca, zbor placut!!:)

Va pupam si o zi buna,

Clara - mami lui Bryce si bebe 2 - 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Vreau si eu parolele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata burtici!

Cam lipsa de activitate pe aici! Toata lumea plecata in weekend? Sper sa fie asa, sa va distrati si sa va bucurati de bebici!

Eu ieri am avut liberul de 1 Dec si am profitat sa mai trag o runda de cumparaturi, iar seara am fost la karaoke. Am dansat si am cantat cu bebita la purtator pana la 2 noaptea si cred ca nu i-a displacut. Abia m-am trezit ca trebuie repede repede sa fac curatenie si sa pregatesc masa pentru ca diseara avem musafiri. Ne sarbatorim Sf. Andrei, eu si sotul cu toata gasca de 12 prieteni. E si ziua tatalui meu de nastere... nu stiu cum o sa ma impart, dar mai dupa-amiaza o sa merg sa-l felicit. Noroc ca socra-mea s-a oferit sa-mi faca ea 2 prajituri, asa ca raman eu cu aperitivul si fripturica.

Elena stai linistita, nu sunt o suparacioasa si imi cunosc foarte bine greutatea. Si doctora ne-a spus asta, si eu si sotul suntem "mari", deci cateva procente ar putea fi si de la asta TN crescut. Doamne ajuta sa fie asta!

Mamici cu burtici va si va urez un weekend cu intamplari placute!

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 12+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

gata Daria am trimis parolele

gabita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Imi beau cafeluta si va citesc dar cam slaba activitatea!Profitati de weekend prelungit si va plimbati !
Eu ma pregatesc sa merg la control sa il vad pe bebeabia astept!Sper sa fie totul bine si poate mai tarziu intru sa va spun si ce va fii
Ieri am facut curatenie si mancare iar seara am fost terminata de obosealaNu o sa se mai repete o sa fac putin cate putin ca nu e sfarsitul lumii
DEEA petrecere frumoasa !
Si eu o sa calatoresc cu avionul ,pe 14 plec in Romaniadoar ca imi e putin teama ,pe 12 fac amniocenteza .Astazi vorbesc cu doctorul meu s avedem ce spune in caz ca a r fi probleme amanam zborul!
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana linistit!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Cuchilici, eu i-as pune 100 de lei intr-un plic si gata. cred ca dr. apreciaza mai mult banii decat bomboanele.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

sunt de acord cu tine anitta, nu stiu daca chiar 100, cred ca ar merge si 50, insa banii ii impresioneaza mai mult

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput