Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Corina eu nu i-am dat nimic doctorei mele cand m-a internat. Refuz sa promovez o astfel de practica. Mai ales ca e dreptul meu sa primesc concediu medical daca nu ma simt bine. Doar nu degeaba am platit atatia ani CAS.
Iar cand am fost internata cu contractiile in col, n-am dat un leu nici la asistente, asa cum e practica. E datoria lor, sunt platite pt asta.
Eu asa sunt. Pt ca ma gandesc ca poate din cauza mea, poate fi persecutata alta persoana care pur si simplu nu are sa dea bani la dr. Care abia poate sa traiasca. Dar doctorii atat de inumani au devenit incat nu-i mai intereseaza. Nu ai bani, nu se uita la tine! Si stiu cazuri din astea, o gramada, din pacate.

In plus, eu doctorei mele ii platesc atatia bani la particular, iar cand consider eu merg si cu cate o atentie: de ziua ei, sau pur si simplu asa. Dar asta doar pt ca vreau eu sa o rasplatesc, pt ca sunt multumita de ea.

Faci cum crezi. Tu stii cel mai bine care e relatia ta cu dr si cam ce pretentii are.

Elly 17+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor
Am pus si eu la album o pozica cu burtica
La mine, Babyboom misca in fiecare zi, dar eu sunt si slabuta si stau si mereu in pat. Asa ca simt si cea mai mica miscare. Probabil ca daca eram mai activa, nu sesizam fiecare giumbusluc.

Elly 17+ cu Babyboom

wow, ce burtica mare ai, ff frumos! Ma uit la burtica mea si sunt dezamagita...nici nu se cunoaste ca sunt insarcinata

Irina 18+

Mergi la inceput

Irina nu te necaji! Depinde si de conformatie, sa stii. Eu sunt scunda si slaba. Deci iti dai seama, ca la mine si inainte de sarcina, daca mancam mai mult se facea ditamai burta :)))))
Dar acum?
O sa creasca si burtica ta, fii fara grija!

Elly 17+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Hai, ma Mirina, de-atata lucru esti dezamagita si tu?... Are timp sa creasca, n-ai ajuns nici macar la jumatatea drumului. In curand o sa fii incurcata ca va creste prea repede.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Vreau si eu parolele,sa intru sa va vad,si abia astept sa ti vad elly burtica sunt curioasa cum arata la 17+

gabita 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzza

Vreau si eu parolele,sa intru sa va vad,si abia astept sa ti vad elly burtica sunt curioasa cum arata la 17+

gabita 11+

Trimis!

Elly 17+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Fetelor, aveti cumva idee de ce nu reusesc sa-mi adaug si eu o poza la profil? Am urmat procedura intocmai, mi-a confirmat ca poza a fost adaugata si...nimik...

Elly, frumoasa burticica, chiar e maricica, eu nu o aveam asa de mare cu Ilinca, dar acum...recuperez !

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

multumesc
mamita asa am patit si eu, si m am delogat si dupa am intrat din nou si se schimbase poza

gabita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Hello burtici!

Multumesc pentru incurajari fetelor. Virginia esti un pansament cu blandete si calm

Teama mea nu este de amniocenteza, nu vreau sa fie invers, dar sunt 90% sigura ca in privinta SD rezultatul va fi bun.
Imi este teama de faptul ca trebuie sa astept pana in saptamanile 20-22 ca sa fac morfofetala si doamne fereste sa descopar ca TN mare de 2.9mm reprezenta probleme cardiace.

Sper sa aveti un weekend linistit si sa mai primim ceva vesti bune sa ne mai incarcam un pic pozitiv!

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 12+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Scuzati ca nu pot sa va raspund acum, dar fac curatenie mare si am grija si de Edi. Anm intrat doar sa va spun ce am patit eu azi. Azi dupat ce am facut curatenie putin am luat o pauza(ma obosesc rapid) si m-am intins in pat. Dupa un minut a inceput Robert sa miste tare, de m-am speriat.Am pus mana si l-am simtit si la mana. Lam chemat si pe sotul si la simtit si el. Deci azi e prima data cand la simtit si sotul, mai trebuie sa il simpta si Edi si la simtit toata familia. A fost asa un moment deosebit. Abia astept mult mai multe momente de genul acesta.
Va pup.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 18+ Robert Aaron

Mergi la inceput