Comentarii

Comentarii | Autor: kisly

Link direct la acest mesaj

Acum m-am cam agitat putin, am verificat si am vazut ca cine acuza ca subiectele cu problemele noastre sunt glume de fapt nu si-au completat toate datele in profilul personal...cred ca asta spune multe...
Atat am avut de spus,cred ca ajunge.Daca gresesc,va rog sa ma corectati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Nu cred ca gresesti! Am aceeasi parere cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Initial creeata de kisly

Acum m-am cam agitat putin, am verificat si am vazut ca cine acuza ca subiectele cu problemele noastre sunt glume de fapt nu si-au completat toate datele in profilul personal...cred ca asta spune multe...

un pupic

Cine acuza?
Kisly, cred ca este obtional daca cineva doreste sau nu, sa-si completeze datele la profilul personal. Sa incepem sa ne suspectam sau unii pe altii? Nu am timp sa verific cei peste 5800 de membrii. Cine are probleme poa' sa spuna la Sefu' si are el grija sa ne traga de urechi, sau sa ne "taie" de la site. Nu crezi?

ps. Oricine este binevenit sa-mi trimita email sau mesaj personal pe aici. Parerea mea.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Initial creeata de kisly

nu si-au completat toate datele in profilul personal...cred ca asta spune multe...
Daca gresesc,va rog sa ma corectati!

un pupic

Sorry, asta nu spune absolut nimic.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

E posibil dar nu cred ca-i o regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Initial creeata de kisly

un pupic

Am si eu o curiozitate, sa zicem ca cineva are absolut toate datele din profilul personal completate, cum poti sa-tzi dai seama ca nu sunt completate la misto? E cel mai simplu sa inventezi un nume si niste date pe care sa le treci in profil, iti garantez ca poti sa minti cat vrei tu acolo, si nimeni nu va stii nimic, singura metoda cat de cat de a identifica un user mincinos e IP-ul, dar nici macar asta nu e 100% sigura. Iar Ip-ul din cate stiu eu nu e vzibil decat pentru moderatori si admini.

Mickyyy 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Da Miky ai si tu dreptate,chiar toate datele oricat de complete ar fi el pot fi nereale.Cred ca problema ar fi acele persoane care-si deschi cate un al doilea cont cu alt nick din diferite motive:anonimat sau placere nebuna sa bage zanzanie si sa creeze probleme false si noi sa ne batem capul cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maska spune:

quote:

sincera sa fiu, nu cred ca numai din aceasta cauza nu se completeaza profilul personal.
eu una am foarte multe cunostiinte care sunt membre ai acetui site. oare cum as mai putea sa-mi deschid eu inima si sa-mi povestesc problemele fara frica? daca fiecare stie cite ceva despre mine dar nu totul, intra si-mi vede profilul, afla si cam ce este in sufletul meu si la un moment dat, intr-un moment de slabiciune nu stii cum poate interpreta. plus ca ne expunem probleme personale care nu prea intereseaza colegii de serviciu care acceseaza acest site.

scuze, dar zau-asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

maska, corect!!!!!

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Din punctul meu de vedere este aberant sa intri pe un site despre copii, sa te inregistrezi si imediat ce te-ai inregistrat sa iti expui "problema" de cuplu.
Nu am vazut pe nimeni care scrie povesti mai mult sau mai putin credibile sa posteze si la parintii intreaba sau la asteptand un ingeras.
Ca iti scrii datele reale la profilul tau este mai putin important, ce faci pe urma mi se pare mult mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stimati utilizatori,
nu este o noutate faptul ca informatiile culese sau citite de pe internet nu au o garantie de nici un tip. Nu e mai putin adevarat faptul ca internetul are marele avantaj de a permite accesul rapid la informatii. www.desprecopii.com atentioneaza si recomanda utilizarea cu discernamant a informatiilor avand ca si sursa internetul. NU UITATI ca decizia de a da curs sau de nu da curs unei informatii va apartine in totalitate fiind o decizie strict privata, raspunderea apartinandu-va. www.desprecopii.com pune la mijloc capacitatea logistica de a avea acces la informatii insa nu este raspunzator de continutul sau realitatea acestora.

In consecinta:
1. www.desprecopii.com reitereaza aceste observatii
2. www.desprecopii.com gestioneaza informatiile filtrandu-le din punct de vedere al respectarii regulamentului de utilizare la care a subscris fiecare membru inscris al acestui site
3. www.desprecopii.com atrage atentia asupra discernamantului utilizarii informatiilor postate si pe acest site, decizia si raspunderea utilizarii lor apartinand oricarei persoane.
4. nimeni nu este obligat sa plaseze informatii personale sau cu caracter privat, nefiind deloc recomandabila o astfel de pozitie www.desprecopii.com fiind un site public.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput